you are my picture.

Hej bästaste Sophie!

Jag hoppas att du har det jätte roligt hos Din Pappa, hittills under din pappavecka har jag hunnit med följande:
bjudit mormor på middag, införskaffat en massa nya saker till vårat fina hem på Ikea, tränat, städat, diskat, handlat och ikväll ska jag kanske träna igen, det låter kanske inte som så himla mycket men eftersom det bara är mitten på onsdag nu och med tanke på att jag haft fullt upp enda sedan du åkte så har det varit en hel del.

De kommande dagarna ska jag träffa Sara och Viktor som kommer upp från stockholmstrakterna, det måste jag säga ska bli himla roligt, jag ska träffa Tomas en massa och även hinna med en eller två träningar till innan jag på fredag tar mitt pick och pack och gemensamt med Din Morbror Nille åker upp till Umeå för att ha en trevlig helg där och träffa folket. Något jag faktiskt ser fram emot oerhört mycket, hoppas det blir lika bra som det känns.

Du ska veta att jag saknar dig väldigt mycket och tänker på dig mellan aktiviteterna och jag hoppas verkligen att vi får en bra vecka nästa vecka med massa mys och busigheter och att du tycker om de små förändringarna som skett i lägenheten lika mycket som du tyckte om badrummet när du kom hem och såg att det renoverats.
Du är minsann en liten tjej-tjej som lägger märke till förändringar såsom; nya kläder, ny frisyr, ny inredning osv och jag kan inte ens beskriva hur roligt jag tycker att det är. Tänk vad roligt vi ska ha när du blir äldre och vi ska shoppa tillsammans. ser fatkiskt fram emot det riktigt mycket, men ska bli oerhört roligt och spännande de kommande åren och att se vad de har att bjuda på.And never would I doubt you.You are my guiding star
my east and my west.
Truly the best I'll ever get.
And even though I cant see you tomorrow,
I know there will come one day, that I will.
You are my sacred sanctuary, my holy cross,
you are to me; what Jesus are to Christianity.

You are the biggest and the most well-managed rose,
the one you instantly notice in the gardeners garden.

You are the brightest and most beautiful of stars in the sky.
You raise me up so I can touch the clouds.
And like the leaves in the spring; you open me up.
To bare my weary soul.
So you may heal me, with your nutritious nectar.


©Sveaalexandra

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0