Hjärtat mitt

Hej Sophie, du vet att jag alltid brukar säga att du är en fantastisk individ men idag var det längesedan just dina ord gjorde mig såhär lycklig.

Det är en helt vanlig höstdag, löven virvlar runt i den hårda vinden.
Jag går med dig i vagnen, som vi alltid gör och allt var som vanligt.
Men du vänder dig hastigt om, sträcker fram din hand och säger;
Mamma, handen!

Givetvis tar jag din hand i min och trots att jag inte känner din hud genom våra vantar,
så känner jag värmen av ditt vackra jag genomströmma hela mig och din blick, den genomtränger mig och du ser på mig med som om du bär på en stor kunskap som jag själv inte besitter.

"Mamma, du ä hin(fin)"

Jag ser på dig och mitt självklara svar blir;
Du är fin Sophie, himla fin.

Du ser på mig, med lika mycket allvar i ögonen som tidigare.

"Nä, Mamma, du ä hin!"

Jag känner hur tårarna tränger på i mina ögon och vore det inte för höstvinden så hade jag fällt en tår då, av lycka, för att jag har världens finaste och mest underbara dotter som inte bara besitter all världens kunskap utan även vetskapen om att vi alltid kommer att vara varandras.


Jag älskar dig Sophie och jag ska se till att du vet och förstår det, varenda eviga dag, så länge jag lever och så länge jag kan kika ner på dig från ovan samt så länge vi kan titta ner på den plats vi en gång bodde på.
Det är som att du förstod att jag behövde höra det just idag och jag vet att du älskar mig och jag vet även att jag älskar dig mer än jag älskat någon. Mitt hjärta är för alltid ditt, mitt gull.

En till sak som är bra att jag skriver, känner jag, rent spontant är att det går himla bra för dig med Tomas och jag tror att det kommer att gå fortsatt bra, jag beundrar dig för ditt tålamod och din välvilja.
Du vågar ta för dig mer med honom och han även med dig.
Du sa idag att han är din kompis och det tycker jag är ett bra tecken, du säger även dagligen att du tycker om honom och mig, och mormor och pappa osv såklart.
Det känns så bra i mitt mammahjärta att du förstår att det finns många människor i ditt liv som verkligen håller av dig och som du kan ty dig till och förlita dig på i framtiden, när du behöver hjälp och omsorg.
Vi kommer alltid att finnas, vi allihopa.
Din Mamma, Din Pappa,
Din Mormor, Din Morfar,
Din Farmor, Roger,
Johnny, Din Faster,
Din Morbror, Din Morbror, Din Moster
(Några av Din Mammas vänner)
och självklart även nu Tomas.
Kommentarer
Postat av: Anonym

hon har verkligen dina ögon tycker jag! så himla fin liten tjej

2009-10-03 @ 01:41:30

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0