mammavecka igen <3

Hej sötboll!
Jag sitter här och ska framkalla några förstoringar. En av dom är ganska lik en bild på dig som nyfödd som redan sitter på väggen så den ska upp bredvid, jag ska lägga in dom här nere när jag skrivit klart.
Du vet hur mycket jag saknat dig hoppas jag men nu är det bara timmar kvar innan du är i min trygga famn igen. Om jag bara kunde beskriva hur mycket jag saknat dig.
Jag sitter här och tittar på bilder från förr i tiden och jag saknar den tiden fruktansvärt men försöker att leva i nuet vad gäller allt. Men det är jobbigt, för jag vet att även om jag kanske int förtjänar allt som finns i nuet så försöker jag iallafall göra mig förtjänt av det, hela tiden. Jag vet att jag kanske förspiller en chans som jag aldrig annars fått, men jag tänker för mycket. På hur allt blev, jag ligger vaken på nätterna, vrider och vänder och försöker att inte tänka på allt, men det är så påtagligt. Därför ska jag klä på mig mina ytterkläder såfort jag slängt in tvätten kl 13 och sedan gå ner på stan och prata med Din Mormor, det kan vara välbehövt. Efter det ska jag hämta dig och göra denna vecka oförglömligt på alla möjliga sätt. Som alla veckor du är med mig. För det är en speciell tid för mig, varenda dag jag får privilegiet att spendera med dig är det finaste i världen, förutom du själv.

Vi ska tvätta, busa ute på gården, baka, laga mat, se på film, allt möjligt.
Mamma älskar dig <3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0