<3

Du gav mig en godis och sa; Mamma hä ha do, ja älkar dig men ja måtte gå nu.
Så gick du iväg och kom tillbaka, gav mig en godis och sa; Mamma, ta enna okå, ja älkar dig men ja måtte gå nu.
Så gick du iväg och kom tillbaka och sa samma sak tills jag hade hela tio stycken godisar. Ännu mer upp i varv blev du när två av mina grannar kom. Ja då blev du glad, plockade och grejade och busade, sjöng och hoppade en massa. Du är en underbaring, gav Din mamma en massa, massa kramar och pussar. Och efter att ha fått vara vaken två timmar extra, till hela kl 21 på natten så skulle vi lägga oss, du blev mest arg, men när du väl lagt dig så somnade du med mig klappande av din rygg i 5-10 minuter.
Du är så älskvärd så att du inte kan förstå.

Det har varit en hektiskt dag, du var på dagis, sen var vi och badade på badhuset och när du släppt det faktum att jag väckte dig på dagis och att du borde vara sur på mig så blev du glad och ville faktiskt bada efter en hel del knep av mig och cirka 30 mins övertalning. Efter det åkte vi hem och åkte sedan på affären varpå vi tog oss ut till Sveas grav och tände ett ljus. Vi minns dig. Du var söt och bad om godis hela tiden, det fick du för att vi har fredagsmys och jag ville rensa lite på graven. Du är det vackraste som finns och jag älskar dig fruktansvärt mycket. Jag förstår inte ens själv vad jag känner för dig. det är helt fantastiskt. Amazing så att säga.

Imorgon ska du till mormor, mamma ska klä ut sig lite och åka på maskerad med middag och fest! Det blir nog roligt, för oss båda två. men glöm inte att mamma älskar dig. "älkar" som du lärde dig säga idag. Innan var det "blablo" (love you) så idag, var första gången du sa det på svenska, tittade in i mina ögon och gav mig en puss. Du är det mest fantastiska i världen.Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0