<3

Hej Sophie, det är lördag idag och denna vecka har passerat jätte fort, alldeles för fort faktiskt. Jag vet inte riktigt vart all tid tog vägen, nu är det bara idag och imorgon kvar att fylla med massa bus.
Idag ska vi hinna gå på staden, något vi måste göra rätt så snart för att hinna innan de stänger, jag ska bara ringa Johanna först och se om hon har vaknat, något jag faktiskt betvivlar rätt starkt.
Vi ska även förhoppningsvis hinna till Din Morfar (Hoa Hia som du säger) innan vi ska till Din Mormor.

Ja men först ska jag torka upp vattnet du hällt ut på mitt fina parkettgolv medan mamma städade i köket, busfia, tur att man har en hel del tålamod. Du har varit underbar i veckan förresten, vi har varit ense om det mesta och bara blivit ovänner en gång.

Du berättade nyss att du jätte gärna ville gå ut och sparka boll så det ska vi väl få in i dagens schema också.
Det har varit en riktig filmdag idag förresten! Vi har sett tre filmer nu på morgonen. Eller mest du, jag småsov i soffan medan så trött som jag är efter denna vecka, fylld med nätter utan riktig djupsömn.
Vi har även hunnit att spela lite munspel idag, eller mest du faktiskt medan jag dansade till den vackra musiken du skapade, mitt sköna och vackraste lilla barn. Mamma älskar dig, fruktansvärt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0