bby girl.

Ikväll har mamma varit med om något skrämmande, men något man får vara beredd på i dagens samhälle. Jag ska förklara för dig när du läser detta om.. 10 år!

Idag har du och jag bannemej inte hunnit mycket, bara äta mat och läggning i princip, känns som om jag saknar min pussfia lite, men imorgon ska vi mysa så det står hejdundrande till kan jag lova, tar nog en sväng förbi mormor på jobbet också, så får du kramas lite med henne du som blev så ledsen senast hon gick. På söndag ska vi även dit och fika. En liten Lucia tradition vi haft sen du kom, så nu ska mamma klä ut dig till en liten Lucia minsann!
Sötaste Lucian i denna stad kan jag lova och garantera, lägger in kort på det, söndagkväll!

Mammas lilltjej, ojoj. Du verkar snart klar med blöjgrejen du har mellan benen, du verkar lite less. Så snart så min skatt, min godsak, min lilla groda är vi torra och glada!

Skriver mer någon annan dag, det är sent på kvällen nu och här ska sovas! Puss och kram (och byta-näsa)
älskar dig!


<3

Hej Sophie!

Fy skäms på mig som inte skrivit på hur länge som helst, vi har haft väldigt mycket för oss vi. Nu ska jag inte skylla på det men det blir lätt så. Du har vuxit så mycket på senaste tiden, inte bara kroppsligt utan även i dina tankegångar, ja du är en smart tjej, en tjej som man inte sätter på plats så himla enkelt.
Du är busig och go och berättar väldigt gärna att du älskar mig och ger mig pussar och kramar när helst du eller jag vill. Det är något jag tycker väldigt mycket om med dig, hur ledsen, arg eller förbannad någon av oss är så kommer du alltid och bryr dig om mig.

Du kan ställa frågor som; Mamma, vaffö du arg fö?, Mamma, vaffö ä du ledsen? sedan pussar du på mig och säger; Nu ä de myche bättre!

Vi renoverar en lägenhet, där du ska få ett nytt rum som du kan kalla för; min jum!
Det är ju svårt att säga R, men det kommer nog snart det med.

Nu ska här ses på tv, jag lovar dig att skriva imorgon, mamma är trött och sjuk idag, förgiftad av färgen vi målat med. BLABLO!


RSS 2.0