sammanfattat.

Vi firade Valborg utan barn, ja det kändes väl konstigt. Men vi åkte ut till Helene och Daniel, grillade kött och gjorde god mat! Det blev en social tillställning med majbrasa och diesel.. Kan förklara sen när jag fått det som behövs för att visa! Blev iallafall riktigt fint. Lite konst, enligt min mening. Jag vet faktiskt inte vad klockan var när vi till slut delade taxi med en annan gäst hem till stan (ja hon bor ute på landet i ett mysigt hus med väldigt stor gård) och gick från medresenären hem. Det var riktigt skönt och jag tror att vi båda somnade på en gång när vi kom hem.
Dagen efter så konstaterades det att barnet inte skulle komma förrän idag. Så vi åkte och såg på Avengerns, som fick 5 av 5 majbrasor!

Maken är duktig och provjobbar på nya jobbet idag, för att se om han trivs. Lite roligt att han för tredje gången i rad går in på ett ställe och presenterar sig för att söka jobb och får jobbet? Ja, jag förstår ingenting. Tänk om det var så lätt! Han är duktig, min man. Själv så gjorde jag klart sista inlämningen idag på kursen och ska väl nu försöka lägga upp repetering och sådant för att kunna göra ett slutprov. Har ju dock aldrig gjort ett slutprov på en HEL kurs förut så vet i ärlighetens namn inte riktigt hur jag ska lägga upp det. Ska väl läsa hela boken igen iallafall och kanske göra om någon uppgift per kapitel. Är ju trots allt 33 kapitel.. La la la la.. Några tips?

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0