helg

Nu börjar det vakna till i andra bloggen igen och därmed lite mindre här. Men ska försöka fortsätta hålla en någorlunda jämn balans även fast det är svårt. Idag har jag pluggat en massa och maken har jobbat på det nya jobbet. Ett ställe som även caterade bröllopet vi var på i helgen. Då var vi fina, minsann! Finns nog ingen super bra bild på mig i den fina klänningen jag fick låna av Helene. Men jag fotade ett själv. Dock utan smycken och annat jag hade på mig. Men det får man ta!

Vi fick bra bordssällskap (fri placering) och hade riktigt trevligt faktiskt! Det var dock kallt som tusan, eftersom det var ett utomhusbröllop och det var 2-3 grader som mest den dagen och små regnade/duggade under själva dopet och vigseln. Det var nämligen ett kombinerat dop och bröllop! Det var fint men man frös ett bra tag. Enda tills han som satt mitt emot Andre stal en värmefläkt sak och satt vid oss. Första gången på hela kvällen vi hade värme och den lyckades vi njuta av i ungefär 1 timme innan de var snälla och skjutsade hem oss när de skulle åka!

Vi hade iallafall en trevlig kväll med hockey, bröllop och mycket socialt. Nu är det vardag och livet vandrar på som vanligt. Mycket spännande händer i andra bloggen så ni som har den, ta gärna en liten titt!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0