Ett "blä" inlägg!

I helgen är vi utan barn, det känns ju alltid konstigt! André jobbar även kväll idag och imorgon vet vi att han jobbar morgon men det kan lika snabbt bli ett dubbel pass för honom! Så antingen så kommer jag att sitta här ensam hela helgen eller så kommer han vara med mig ett tag!

Idag är det rätt skönt att bara sitta här faktiskt, inte ha något prov som hänger över mig, bara resultat som tar 2 veckor att få och vetskapen att jag borde börja på nästa kurs snart men inte kan. Och måste vänta en vecka med att skicka in til CSN. BLÄ på dom! Egentligen slutade kursen 5 maj, officiellt, men jag kom igång två veckor sent eftersom jag inte fick papper och inte hade några böcker. Så vi kan hoppas att det är från det datumet som kommer att gälla ändå. Nåväl, det kan bara tiden utvisa.

Så jävla jobbigt att inte ha inkomst, det tär faktiskt. Tidigare har jag kunnat lösa det med bostadsbidrag och annat, men nu när vi är två och en har inkomst (hahha.. eller?) så går det ju inte. Bara att leva på honom och det hade ju gått, om han hade fått sin lön. Det är snart ny lön och hela första har inte kommit och ja just nu irriterar det mig för jag har räkningar som ligger obetalda och jag har fått ringa till bolag och pratat med dom. Det är ju så himla kul.
Inte alls, faktiskt! Hade behöver 5000 kr nu, på en gång. SUCK.

Den som känner sig rik och vill ge bort pengar kan kontakta mig!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0