En helt vanlig helg

Har inte så mycket att skriva.
Min bror var på besök igår, ringde rätt sent på kvällen och behövde en sovplats så han fick låna soffan över natten! Om två timmar är det Sverige - Ryssland och det ska bli himla roligt!
Jag ska göra pizza tills karln kommer hem från jobbet, av någon anledning så äter han inte där, trots att han jobbar på en restaurang. Hmm.. men kanske blir så efter ett tag.

Ikväll ska vi även iväg och fira Helene och Per-Erik som fyller år! Vilket påminner mig om att man kanske skulle köpt något. Äsch! Vi tar ju med och bjuder på Gin och Tonic! Så kan det bli när man inte får lön..
Maken i hemmet fyller ju år på tisdag och jag kan inte köpa något åt honom. Det känns inte alls kul men han får i efterskott när studiestödet kommit igång, hur tråkigt och jobbigt det än känns så får det bli så.
Så kära födelsedagsbarn! Vi bjuder på lite dricka iallafall!
För de som inte vet så har jag och Helene känt varandra sen så länge att jag inte ens minns när vi började känna varandra. Kanske var på 6 års eller något liknande. Hon jobbade även nu senast med André. Eller ja, med mig först, sen fick André jobb där. Per-Erik är en praktikant där som även jobbade på riktigt ibland! Bra kille.
Så vi firar dom ikväll!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0