Jävla CSN..

CSN är ju knäppa.. Jag skulle lämna in fler uppgifter tydligen.

EN uppgift varav jag skrivit i mitt personliga brev att jag inte KAN styrka med intyg eftersom det inte finns något intyg på det. Men det ville de att jag skulle styrka och gå in mer på. Mhm.

Sen så skrev de att jag inte kunde få studiebidrag när jag har ersättning från försäkringskassan via arbetsförmedlingen för ungdomsgaranti blabla.. Ja men arbetsförmedlingen ville inte skriva ut mig IFALL jag inte skulle få studiebidrag från CSN för då måste man ju börja om från 0 när man blir utskriven och vänta tre månader och allt sånt som jag redan gjort. Men nä man fick inte vara inskriven där så jag skrev att jag kommer inte ta ut ersättning i väntan på erat svar eftersom jag inte kan skriva ut mig ifall ni nekar mig studiebidrag.

Förstår inte varför de aldrig läser igenom brev man skickar in till dom lite nogrannare i ärlighetens namn..

Låt oss säga att jag blev deprimerad förra studieperioden pga att någon i min närhet dog. Jag kan inte styrka detta för jag var inte till någon psykolog och jag kan inte styrka ett dödsfall eftersom jag inte har tillgång till någon dödsattest. HUR fan vill dom då att man ska intyga att man inte kunde studera? Detta är ju så jävla dumt.

Nu handlar det inte om dödsfall i mitt fall men det handlar om något som på liknande sätt inte går att styrka. Jävla idiotos. Jag skrev ju i första brevet.. Jag förstår inte heller hur jag skulle måsta redovisa 120 poäng när jag slutade plugga innan något prov eller inlämning? En av kurserna jag läste under min förra studieperiod som de vill ha poängredovisning från har jag sedan tidigare (gymnasiet) IG i pga att jag missade ett prov under min seperation med Sophie pappa. Kan jag lämna in de kurspoängen eftersom jag har genomfört kursen, jag har ju därmed poängen från den men inte Godkänt. Jag fattar ingenting.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0