en jävla kamp

Såg precis en väldigt bra dokumentär!
Den finns i andra bloggen för de som missat det. Den hör inte riktigt in här..

I helgen är vi barnfria och det känns så konstigt som det brukar göra men vi har saker att göra imorgon och på söndag med två olika middagsbjudningar! Men vi har ingen aning om vad vi ska göra idag och det är så svårt att komma på något. Men det löser sig säkert, någon gång under dagen! Mitt första mission är att försöka se fräsch ut idag och klä på mig. Har verkligen ingen lust och mår illa, men ska ta mig till makens jobb och äta lite. Är så fruktansvärt dödshungrig fast ändå inte och är inte alls sugen på något. Men det är ju som det är! Fryser gör jag också förvisso.

Imorgon är det match igen. Denna gången mellan Djurgården och Timrå, på bortaplan! Vi hinner nog se nästan hela matchen innan vi ska på middag men vet inte om det är värt att köpa den då eftersom vi kommer missa slutet. Men kanske är så att pappa har den, det vet man ju inte! Får kolla upp det lite. Hittills har det gått relativt bra för Timrå även om det kunde gått bättre såklart.. Men i nuläget toppar vi kvalserien, även om jag inte vågar säga det riktigt ännu! Där ligger vi tryggt just nu med 10 poäng. Övriga lag har 6 poäng förutom Örebro som har 2.
Hoppas på vinst på lördag för att ta ett litet bättre grepp och kanske möjligtvis att Örebro vinner sin match så de kommer upp på 5 poäng men håller det andra laget kvar på 6 poäng! Ultimat vore ju precis som förra omgången att vi får 3 poäng och att de andra lagen får 2 eller 1 poäng. Ju mindre 3or till alla andra desto bättre!

Jag sa vad som var bäst för oss innan matchen och det blev så! Helt otroligt..

Nåväl! Se dokumentären och ha en trevlig helg alla!

+2

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0