!

You and me together
Through the days and nights
I don't worry cause everything's gonna be all right
People keep talkin'
They can say what they like
But all I know is everything's gonna be alright

!

Idag blir det i vanlig ordning hockey här hemma för mig och Sophie! Örebro - Timrå via viast ondemand! Det ska bli spännande och vi har köpt massa godis och popcorn och det ska bli mums och roligt! Tråkigt att maken jobbar ikväll så vi får se utan honom! Inte lika roligt, men det blir nog bra! Ska bli mysigt med Sophie!

Hon sitter och leker med Nalle Puh saker, är så kul att hon börjat uppskatta den lilla björnen!

-6

Hej hopp

Jaha! Då har andra bloggen fått sin första jobbiga/negativa kommentar.. suger! Kanske ska lösenordsskydda den trots allt. Så det är nog final call på att vilja ha den nu innan jag sätter lösenord! Vill inte ha in negativitet där, mer än min egen (hehehe)!

Idag har vi varit lite överallt och gjort lite allt möjligt! Kul kul! Även blivit lite chips och lets dance med sötaste Sophie som varit så snäll och gosig idag! Lycklig att hon finns! <3

Mer gnäll..

Det obehagligaste i världen är att komma hem och se posten ligga innanför dörren när man vet att både en själv och maken varit borta i 3 timmar. Vi var ju tillsammans och jag lämnade honom på jobbet. Nån låser alltså upp våran dörr och lägger in posten.. Ursäkta men är det bara jag som ser felet i detta? Plus att jag även fick grannens post och kan jag lägga det i dennes brevinkast? - nej de har ju inte heller någon.. Så fick plinga på och hoppas att jag mindes rätt angående namnet! Det gjorde jag och denna blev glad! Skulle jag också bli av deklaration från Skatteverket.. Bra om den kommer rätt..

Nåväl; nån var in i vår lägenhet med posten och igår när jag var och hade ätit lunch så var det smutsiga fotspår ändå in mot Sophies rum.. Vad gjorde dom där? Är ju långt ifrån ytterdörren..

Gillar INTE detta.. :(
Vart är mitt postfack och trygghet?
Nästa vecka ringer jag ordförande om detta inte fixats! Suck..


idioter..

Det är satan och hans syster i våran trappuppgång.. tycker att dom är ganska inkompetenta.. eller ja arbetarna är nog duktiga. Men min förening? De målar om hela trapphuset, jätte fint sen ska det bytas dörrar till säkerhetsdörrar och alla vet vad det innebär; tyst och inget brevinkast utan tidningshållare och postfack. Nu till problemen med det hela. När de bär dörrar har de skrapat stora och djupa hål i den nymålade trappuppgången och de håller just nu på att installera våran dörr och de har de gjort i några timmar nu, sen kl 10 ungefär. De sågar och hamrar och allt möjligt som sagt. Så ja. De har gjort hål i väggarna men det är spacklat. Det verkliga problemet är följande;

Vi har nu säkerhetsdörrar men vi har inga postfack?!
HUR ska vi få post om vi inte har postfack i trapphuset och vi inte har brevinkast.. jag bara undrar?
Är ju förvisso skönt att inte få massa räkningar men det känns ju så förbannat jävla dumt!
Arbetsmännen tog emot min post idag iallafall eftersom de står i min dörröppning, men hallå? IMORGON då?
Jävla amatörer.. såhär borde det gått till:
Måla nere i entrén och sätt upp postfack.
Installera de nya dörrarna
Måla om trapphuset.

Känns det svårt eller? Alternativt att de sätter upp postfacken utan att måla, de lär ju ska sitta där ett bra jävla tag i vilket fall.. ÅH!

Svar På Tal

Anonym om extremt jobbigt:
+2 och +5 är det hur många dagar din mens är försenad?


Tyvärr kommer ni i denna blogg aldrig få reda på vad det är för siffror, det kan du tacka en hel rad andra läsare för! De som blivit beviljad åtgång till andra bloggen vet! Känner du någon av dessa människor så KANSKE dom berättar. (Hade man inte varit anonym så hade jag kunnat svara till din blogg eller mail eller vad som helst)

Jag hade gärna delgett mig av detta men det blev sånt liv när jag pratade om sekret, ägglossningar, min längtan, graviditetstest. När jag visade min nerstämdhet för hur lång tid det har gått osv. Så det kommer nog aldrig hända i denna blogg. Men detta är Härnösand, skulle jag bli gravid någonsin så kommer nog alla veta inom ett dygn. Det har hänt att folk haft vetskap om min graviditet innan mig! Dvs många gånger när jag inte varit gravid så har jag "varit gravid" för många i denna fina lilla stad <3

Tålamod är en dygd!
(som jag har lite utav)
lalalla!

Igår pluggade jag som aldrig förr! Ja och jag ljuger inte med det påståendet heller..
Jag gjorde imlämningsuppgifter till 15 kapitel! Jag tycker att jag gjorde det bra, strävar egentligen bara efter G eftersom jag bara strävar efter att klara kursen och få bidrag från CSN. Detta måste åstakommas innan 12/4.
Jag är på god väg! Jag hade en tanke om att fortsätta i samma anda idag men.. de väsnas så fruktansvärt i trappuppgången med dörrbytena så jag vet inte vart jag ska ta vägen! Omöjligt.. Får se om de hinner klart i någorlunda rimlig tid, då kanske jag hinner göra något kapitel iallafall!

lalalala

+8

extremt jobbigt

ÅH! Inte alls mer ångest, vadan denna extrema väntan? Önskar verkligen att jag hade något att göra på dagarna men några företagsekonomi B böcker finns det inte så jag kan inte börja plugga! Jag kan dock hämta dom idag om jag vill men vet inte om det är lämpligare att hämta dom imorgon när vi kanske ska åt Timrå hållet i annat ärende. Ska kolla med maken vad han tycker! Fast plugga kommer ändå hålla mig i hemmet och då kommer jag ändå inte kunna motstå all frestelse i livet. Nåväl! Det får vara så!


+5

fyfan.

Hatar dom här jävla övergångarna med hela mitt jävla väsen! Blir helt jävla galen på det..
Vet inte hur det är på andra sidan.. får väl göra hur som helst och när som helst.
Guidelines funkar tydligen inte längre, något som alltid fungerat förut.

HATAR DESSA JÄVLA ÖVERGÅNGAR!

en jävla kamp

Såg precis en väldigt bra dokumentär!
Den finns i andra bloggen för de som missat det. Den hör inte riktigt in här..

I helgen är vi barnfria och det känns så konstigt som det brukar göra men vi har saker att göra imorgon och på söndag med två olika middagsbjudningar! Men vi har ingen aning om vad vi ska göra idag och det är så svårt att komma på något. Men det löser sig säkert, någon gång under dagen! Mitt första mission är att försöka se fräsch ut idag och klä på mig. Har verkligen ingen lust och mår illa, men ska ta mig till makens jobb och äta lite. Är så fruktansvärt dödshungrig fast ändå inte och är inte alls sugen på något. Men det är ju som det är! Fryser gör jag också förvisso.

Imorgon är det match igen. Denna gången mellan Djurgården och Timrå, på bortaplan! Vi hinner nog se nästan hela matchen innan vi ska på middag men vet inte om det är värt att köpa den då eftersom vi kommer missa slutet. Men kanske är så att pappa har den, det vet man ju inte! Får kolla upp det lite. Hittills har det gått relativt bra för Timrå även om det kunde gått bättre såklart.. Men i nuläget toppar vi kvalserien, även om jag inte vågar säga det riktigt ännu! Där ligger vi tryggt just nu med 10 poäng. Övriga lag har 6 poäng förutom Örebro som har 2.
Hoppas på vinst på lördag för att ta ett litet bättre grepp och kanske möjligtvis att Örebro vinner sin match så de kommer upp på 5 poäng men håller det andra laget kvar på 6 poäng! Ultimat vore ju precis som förra omgången att vi får 3 poäng och att de andra lagen får 2 eller 1 poäng. Ju mindre 3or till alla andra desto bättre!

Jag sa vad som var bäst för oss innan matchen och det blev så! Helt otroligt..

Nåväl! Se dokumentären och ha en trevlig helg alla!

+2

Svar På Tal

"jag har spelat en del innebandy men var väldigt länge sedan, har dock ett minne av att jag var rätt bra (haha). skulle tycka det vore jätte roligt att börja spela igen men känner mig så ringrostig så skulle nog behöva lite övning först så att säga.. har ni inte så att man tex kan få komma och bara vara med på era träningar till att börja med innan det tas något beslut om att vara med "på riktigt" i laget?"

Vi har slutat träna för nu, men vi har diskuterat och detta ska även kollas upp om möjlighet att hyra en mindre hall och lira på skoj bara ett tag till, ungefär till maj. Om det blir aktuellt kan du ju följa med och lira lite på skoj då, vi har sagt att vi kan ta med kompisar och så dit och bara köra för att det är roligt och för att hålla igång.

Annars har det varit så att man kan komma och prova på en gång eller så. Man känner ju efter själv. Många som kommit och sagt att de ska vara med och är med ett tag och sedan försvinner utan ett ord och sådant håller ju inte. Men visst, vi vill ha fler spelare och välkomnar människor som ringer och verkar intresserade. Helst som sagt med lite erfarenhet. Men du kan ju ge mig din mail eller sådär så kan vi ju hålla lite kontakt med om det blir aktuell med "ploj-lir" så kan du ju komma med och känna om du är ringrostig eller inte! Man kommer tillbaka snabbare än vad man tror faktiskt! Kan ju vara värt och om inte annat så är det en rolig dag!

Vi bits inte (iallafall inte jag!) ;)

Känns tung.

Nu väntar två väldigt lugna veckor, förutom lite middag och sådant. Men det är så det kan vara lite då och då!

Idag hade vi möte med laget och det känns inte alls lovande för nästa säsong, verkar faktiskt inte bli någon nästa säsong. Vi har gjort en väldigt dålig sådan och det har inte varit lika roligt som tidigare. Men vi höll oss kvar och hamnade på 9.de plats av 11. Sista matchen var direkt avgörande för vem som skulle komma sist men vi vann och höll oss kvar.

Vi hade kommit något steg högre upp också om inte ett lag som vi "sämre" lag alltid förlorar mot gick och lämnade WO de sista matcherna så nått lag som vi annars hade gått om fick gratis poäng. Men det är ju som det är.

Problemet i vårat lag är att vi är för få, alldeles för få för att få ihop något. Det har varit till och från under säsongen men vi har för liten kärna. För få som alltid kommer och alltid stället upp. Det vågas inte chansas med en till säsong så länge vi inte får ihop fler spelare. Helst några som hållt i en klubba förut!

Så om någon känner någon, som känner någon som vill och kan spela! IBC is the place to go!

0

Csn era inkompetenta jubel idioter.

När jag arbetade på ComHem blev jag i början förvånad över att jag ibland fick dödshot i telefonen. Med tiden minskade den förvåningen. Nu är den dock tillbaka på att jag är vansinnigt förvånad.

VARFÖR dödshotar människor ComHem anställda när vi alla istället kan dödshota CSN?

Nej men skämt åsido, jag förstår fullt och fast varför CSN då och då får lite dödshot eller andra hot och irriterade lånetagare. Helt ärligt.. Om jag får ett meddelande där det står att jag ska redogöra och intyga tre saker som jag i ansökan från första början förklarat. Och sedan på denna komplettering ännu en gång beskriver och meddelar att det inte finns några intyg och frågor kring hur jag ska gå tillväga. HUR I HELVETE kan jag då få ett avslag med exakt samma konstaterande som i meddelandet om komplettering.. HALLÅ? KAN NÅGON SVARA PÅ MINA FRÅGOR istället för att hela tiden konstatera VARFÖR jag inte får studiebidraget.

OM ni svarar på mina frågor så kanske jag kan ordna det? Så svårt är det ju inte.. Om jag behöver redovisa 120 poäng sen förra studieperioden och jag undrar om de vill ha 30 p från varje kurs jag var med i men avbröt eller om de vill ha 120 p på en och samma kurs. Varför svarar de inte på hur jag ska gå tillväga, som jag frågade istället för att skicka att de vill ha redovisning på 120 poäng.

JA JAG VET ATT NI VILL DET! JAG FRÅGADE PÅ VILKA KURSER OCH HUR MÅNGA POÄNG PÅ VARJE ELLER OM DET RÄCKER MED 120 POÄNG FRÅN EN KURS? Era inkompetenta jävla idioter, på ren svenska.

Om ni vill att jag ska sluta med aktivitetsstödet och jag säger att jag inte kommer ta ut något i väntan på erat besked men att jag INTE KAN sluta vara inskriven på det eftersom jag då måste vänta TRE MÅNADER på att få tillbaka bidraget om ni nekar mig studiebidrag. Men att jag kommer skriva ut mig samma dag som ni säger att jag kommer att få studiebidrag och att jag till dess INTE kommer att ta ut något bidrag, VERKAR NI INTE FÅ IN I HUVUDET?! Arbetsförmedlingen vill inte skriva ut mig.. HAR NI INGET SAMARBETE MER ÄN ATT NI FÅR UPPGIFTER OM ATT JAG HAR RÄTT TILL PENGAR? Era inkompetenta jävla idioter, på ren svenska.

Jag blir så jävla less och inte alls förvånad över att diverse dödshot och hot om våld trillar in titt som tätt.
Ni är så jävla dum i huvudet.. SVARA på mina frågor så jag vet hur jag ska bete mig istället för att konstatera om och om igen att det inte går pga bla och bla och bla... SKJUT MIG?!

fantasilöst.

Vi var ut på Andrés förra jobb idag, Hotell Höga Kusten och fikade lite! Det var mysigt och lite varmt i solen, bara lite på grund av att det blåste så mycket att det var varning för stark sidvind på bron! Det var mysigt, men nu är jag och Sophie ensamma resten av dagen och kvällen för maken åkte på sitt nya jobb. Eller nytt är det ju inte men i jämförelse med det gamla så är det nytt! Lite tråkigt tycker vi men inte så mycket att göra åt.
Önskar att man hade något att göra som är lite mer vettigt än att sitta inne, men kommer verkligen inte på något.Dag 11

Söta Sophie <3

Vi satt för någon vecka sedan upp en "Familjen Viberg" lapp på våran dörr, under den hade jag kvar "Sophie" som hon vill ha där förut. Vi kom hem och skulle gå in dagen efter vi satt upp lappen och Sophie frågar;
"Vad står det där?"
- Familjen Viberg
"Meeeen.. då behöver jag ju inte den här" (Säger Sophie och tar bort sin namnlapp)

Ja hon har ju rätt, hon är ju en Viberg hon med! Så då behöver man ju ingen speciell lapp med sitt eget namn på.


Idag hämtade vi våra pass och Sophie tyckte att hon blev så himla fin! Jag tyckte också att hon blev himla fin, dock inte att jag själv blev det. Men det brukar man ju förvisso inte tycka så värst ofta när man ska stå och bli fotad rakt fram i från och inte vet riktigt hur man ska bete sig. Ska man le? Ska man inte det? Hur ska man stå? När kan man blinka? Är vi klar? Måste jag verkligen spärra upp ögonen för att inte blinka? Vad gör man? Ska man bara stå här och hur LÄNGE ska man stå?

Ja frågorna är ju oändliga.. så första fotot blev ju inte så bra med ett halvstängt öga så det fick vi ta om!

Några nya bröllopsbilder
Jävla CSN..

CSN är ju knäppa.. Jag skulle lämna in fler uppgifter tydligen.

EN uppgift varav jag skrivit i mitt personliga brev att jag inte KAN styrka med intyg eftersom det inte finns något intyg på det. Men det ville de att jag skulle styrka och gå in mer på. Mhm.

Sen så skrev de att jag inte kunde få studiebidrag när jag har ersättning från försäkringskassan via arbetsförmedlingen för ungdomsgaranti blabla.. Ja men arbetsförmedlingen ville inte skriva ut mig IFALL jag inte skulle få studiebidrag från CSN för då måste man ju börja om från 0 när man blir utskriven och vänta tre månader och allt sånt som jag redan gjort. Men nä man fick inte vara inskriven där så jag skrev att jag kommer inte ta ut ersättning i väntan på erat svar eftersom jag inte kan skriva ut mig ifall ni nekar mig studiebidrag.

Förstår inte varför de aldrig läser igenom brev man skickar in till dom lite nogrannare i ärlighetens namn..

Låt oss säga att jag blev deprimerad förra studieperioden pga att någon i min närhet dog. Jag kan inte styrka detta för jag var inte till någon psykolog och jag kan inte styrka ett dödsfall eftersom jag inte har tillgång till någon dödsattest. HUR fan vill dom då att man ska intyga att man inte kunde studera? Detta är ju så jävla dumt.

Nu handlar det inte om dödsfall i mitt fall men det handlar om något som på liknande sätt inte går att styrka. Jävla idiotos. Jag skrev ju i första brevet.. Jag förstår inte heller hur jag skulle måsta redovisa 120 poäng när jag slutade plugga innan något prov eller inlämning? En av kurserna jag läste under min förra studieperiod som de vill ha poängredovisning från har jag sedan tidigare (gymnasiet) IG i pga att jag missade ett prov under min seperation med Sophie pappa. Kan jag lämna in de kurspoängen eftersom jag har genomfört kursen, jag har ju därmed poängen från den men inte Godkänt. Jag fattar ingenting.

EN tråkig stund blev trevlig

Idag hade jag lite tråkigt och det ledde till detta.. Jag orkar inte svara för hur bra det är, men det var roligt i en cirka 10 minuter iallafall! Kör hårt ni med vettja och man får rösta på mig också, såklart!


Rösta på mitt bidragi Jotex tävling "Designa ett rum"!

somebody I remember

Sophie är så himla glad över att åka utomlands. Jag skulle aldrig kunna tänka mig att göra denna bröllopsresa utan henne. Det känns självklart på något sätt. Vi var och fixade pass idag och det gick jätte bra. Hon mättes och fotades! Hon var 116 cm lång och fick ett jätte fint foto såklart! En annan hade också växt några centimeter och fick ett fult kort. Ja jag fick faktiskt ta om det för att jag halvblinkade med ena ögat. Dyra foton det där! 350 kr/styck.
Men jag kan ju ha mitt bra länge iallafall, vet inte hur länge Sophie får ha sitt dock. Men räcker nog tills hon ska utomlands nästa år igen! Antar att det håller lika länge men att hon kanske inte kan ha det tills hon är 15 år ändå. Hon ändras ju, så att säga!

Sophie pratar hela tiden om de där 35 rutschkanorna som finns och att vi minsann åker i april! Idag köpte vi skor som hon kan ha på sig där. Vinterkängor funkar liksom inte, köpte även en bikini att komplettera hennes baddräkt med samt an till klänning. Tror att det räcker med 4 stycken linnesklänningar åt henne faktiskt. Några tights och en kofta eller två samt underkläder.

Det är nog jobbigare att packa åt henne än åt en själv.BVC ringde även upp idag. Hon kände inte igen mitt namn (föga överraskande) men hon kände igen min röst och visste precis vem jag var när jag sa vad min dotter hette. Det var ju ändå över ett år sedan jag var där sist. Men vi unga föräldrar som jag var när jag fick henne gör kanske lite större avtryck än andra. Eller så känner hon igen allas röster. Men vi har haft ganska mycket med varandra att göra. Inte bara på rutinkontrollerna av Sophie, utan lite extra iom hennes etopiska dermatit och genom unga föräldra gruppen som hon var en av "ledarna" för.
Jag gillar henne väldigt mycket iallafall och hoppas hinna få ett till barn medans hon är verksam!

Sophie behövde iallafall inte några extra skydd förutom Hepatit A som vi andra även ska ta. Så vårdcentralen ringer vi angående det imorgon! HURRA!

en vanlig dag.

Idag måste jag hämta barnet lite tidigare och åka till polisstationen och fixa passen. Det är nog dags för det nu tror jag! Dock står det på deras hemsida att det tar 5 arbetsdagar att få det. Det jag egentligen borde göra är att kolla upp vaccinationer. För där börjar tiden verkligen rinna ut.

Jag ringde BVC idag men de svarade inte så jag talade in ett meddelande. Det jag kommit fram till iallafall är att Hepatit A rekommenderas. Men detta visste jag ju redan! Det svåra är Sophie som inte genomgått hela vaccinationsprogrammet iom att hon bara är 5 år gammal. Så vi får vänta på ett telefonsamtal tillbaka och helt enkelt se efter. Rekommenderas Hepatit A för barn också?

Vi får svaren tidsnog!

I would die for that

Jag spenderar numera mer tid i andra bloggen, där jag har mina människor som är fantastiska och som försöker att förstå allt, även om alla inte helt kan föreställa sig. Jag försöker att vara här med! Men oftast har jag för många känslor och det vill jag inte dömmas för.

Idag satt jag iallafall upp en ny lampa som vi köpte häromdagarna.
Jag tyckte att det blev ganska fint, men i samband med detta så satt jag upp lampan som tidigare satt där denna lampa nu sitter, i det fjärde rummet och inser att där finns ingen lampknappt. Så jag drar slutledningen att den knappen är i rummet bredvid där det är dubbla knappar men bara en funkar och tänder då denna lampa.
Hmm.. nej den fungerade inte. Men jag är helt säker på att den borde göra det. Mjaa, nåväl. Jag har nog ett år på mig eller så att lista ut hur man får på den där lampan. Det är ju ändå tänkt till ett barnrum och står nu mer eller mindre tomt.Jag har en överraskning till dig tills du kommer hem idag älskade älskling! <3
(den mindre av älsklingarna..)

!

Igår kom mannen hem efter jobbet med massa "priser" till mig på internationella kvinnodagen. För att jag är så jävla bra och äter och dricker en massa äckliga saker för att ge karln barn! Ja då får man minsann priser i form av blommor, choklad, (apelsinkrokant och kinder) en påse godis och cola! Gissa om man var lycklig igår!

Idag är vi ensamma eftersom dottern är på äventyr och vi vet inte riktigt vad vi ska göra.. så svårt att vara utan barn såhär, man vet inte riktigt hur man ska bete sig.


Idag är allt i sin ordning iallafall!

Skriver nog lite senare igen!

En helt vanlig dag.


Sådär kul har man om dagarna! En grapefruktjuice "shot" och ett glas multikvinna brus vitaminer.
En tablett folsyra och två kapslar Borago. Funderar på den där rosenroten med. VÄLMÅENDE! <3Köpte äntligen ett överkast! (förra gången köpte jag ett sånt här fast en storlek för litet, det gick raka vägen till barnrummet sedan) Det blev himla ljust och fint i sovrummet nu. Lite olika nyanser av vitt.

Helgen blir ensam som sjutton med barn på språng och make som arbetar och har sig. Så vi kommer att vara tre kvinnor i stadiga förhållanden som slår sina kloka huvuden ihop på lördag och äter lite middag och tittar på sista delen av melodifestivalen - finalen!

Det går nog helt utmärkt men hade allra helst sett på det med min underbara lillgamla dotter som så fint sa detta till mig idag när hon kom in i sovrummet med nytt överkast. När hon tyckte att filten på det var lite slaffsigt upplagt; " Ni måste städa ihop här sen, på rummet.. annars är ni barnsliga! Ni måste göra som jag.. (tänker lite och springer in på rummet).. tänker göra SEN!"

Mhmm.. det får man för att man har lite tvätt på golvet och för att hon minsann hade städat.. för EN VECKA SEDAN. Således var det ju stökigt igen. Bra försök att vara uppstudsig gumman! Bättre lycka nästa gång, hjärtat!Jag tycker att det är tråkigt att jag måste ha en separat blogg för det vi går igenom, för att jag bor i en trångsynt stad full med alldeles för många dåliga åsikter, som i det stora hela bara är svarta och vita. Man vågar inte riktigt skriva vad man tänker och känner. Det kan tolkas på fel sätt och "användas emot en". Det kan även komma in en hel del dåliga kommentarer för hur man mår och hur man därefter även agerar och uttrycker sig.
Jag mår väl som jag gör och uttrycker mig väl som jag uttrycker mig. Får man inte dela sina upplevelser med andra? Hela tanken med andra bloggen är för att folk ska känna igen sig och kunna läsa om någon som går igenom samma saker och för att se att det är helt okej att känna de känslor man känner.

Att det är okej att ge upp ibland, att känna hopplöshet, att tro, att säga att allt är orättvist, att kritisera och analysera. Svartsjuka, avundsjuka, glädje, entusiasm. Att prata om hur jobbigt det är med de i sin omgivning. Att det är helt i sin ordning att ibland låta tårarna komma. Ja allt. Men det kan man inte skriva om hur som helst.. För människor är bra på att tycka saker och jag vill kunna gå här i staden, förhoppningsvis med mina barn och känna att inte alla tittar på mig och säger att jag borde gjort si eller så. Jag vill bara vara, jag.

<3I will tell your story and keep your love the best I can
I will tell your story if you try, but along with your thoughts.
When the world we were born in, changes with seasons.
I will tell them to the children, if we have some.

Will you run with this dream?
Please dont let me go.
So many things I need to say to you.
We said that we would die together..fina människor <3

Efter att ha pratat med en väninna idag så måste jag bara skriva detta:

Det är okej att prata med mig om eventuella graviditeter igen!

Denna fina kvinna hjälpte mig mycket när jag precis hade opererats även fast vi inte umgåtts på evigheter och inte heller träffats eller pratat på väldigt länge så fanns hon där och det var skönt att prata ut om det som hänt.
Det hon inte sa, som hon berättade idag var att hon har varit gravid under hela tiden som vi pratat men att hon inte ville säga något för att inte trycka upp det i ansiktet på mig. Hon hoppas att jag inte skulle ta illa upp för att hon inte berättat det utan undanhållt det. Tvärt om, jag är glad för hennes skull och jag är så tacksam att hon inte sa det de där första dagarna/veckorna som jag mådde som allra sämst och hatade allt som hade med graviditet och barn att göra. För mig är hon en väldigt fin människa och vän därför. Och som bad om ursäkt redan innan hon sa vad det handlade om men berättade i fall vi skulle träffa på varandra eller jag skulle se en bild med henne och den stora magen.

Jadu, vad säger man, gammal vänskap med fina vänner finns alltid kvar och även om man inte är lika bra vänner så är de ändå lika bra människor! Tack A för allt den här tiden och för din ärlighet nu i ett alldeles perfekt läge!

en dag mindre

Idag var vi och myste med två underbar barn!

Nämligen Andreas & Maria Carnbros barn; Hanna och Arvid!

Arvid är bara någon dag över en månads ålder och är sååå mysig, han somnar alltid i min famn de gånger vi varit där och Hanna har blivit så stor och fruktansvärt söt samt charmig. Där har dom lyckats bra måste jag säga.

Imorgon åker vi på paradisbadet, hela Familjen Viberg och badar ihjäl oss med halva världen. Vi hade nämligen inte riktigt tänkt på att det var sportlov just denna måndag, men hoppas att de flesta inleder veckan med lite skidåkning kanske? Eller skridskor? Slalom? Snowboard? Shopping? Ja något annat så det inte blir allt för trångt, det kommer bli lite jobbigt tror jag..

Igår var vi på bröllop mellan Emelie och Markus och jag var tärna och då såg man ut såhär:


Har ännu ingen bild på klänningen på helkropps, men den gick ungefär till knäna och var figursydd!

!

hihihihihihihihihihihi!!!
Nu åker vi och hjälper en vän i nöd med hennes två barn! Hejja oss! Borde kanske äta något dock, men det får jag göra sen! Tänkte bara meddela att det är en fin dag idag och att imorgon åker vi till paradisbadet med resten av världen! Kul - ja det hoppas jag vi får!

apigt värre!

Jag färgade håret sent igårkväll när barnet hade somnat, någon slags speed färgning.
Tänkte väl slippa ha utväxt på bröllopet imorgon, blev lite mörkt, som det alltid blir men det brukar försvinna en aning på några dagar men jag trivs i det mörka också! (ursäkta mitt osminkade jag, vem orkar liksom?)
Något som på bilderna ovan blev det!
Gillar även det apiga budskapet på första bilden. Kloka apor, dom där!


Jag hoppas kunna komma med något vettigt inlägg i stil med hur de var förut men kan inte riktigt komma på något att skriva om och kan därför inte riktigt formulera fram något bra. Hoppas att ni håller ut tills vidare!
Någon som har en billig kamera att sälja förresten?

Cause it's my life

Ska aldrig mer skriva om min "life-mother" här igen.
Håller det till andra bloggen och de som faktiskt är intresserade.
Lite skönt, för jag kommer inte skriva det här när jag väl lyckas. Bara i andra, där ett fåtal hänger.
Mihihi på er!

Nåväl!
André gjorde en lite rolig sak på nya griffeltavlan i hallen när Sophie var snett under! Det blev såhär:I det stora hela är du wunderbar!
Och så duktig med ditt skrivande och pysslande.
Man kan vara riktigt stolt trots vissa stunder av galenskap!
Är så glad att jag har dig och att jag har underbaraste André.
Även om jag själv kan vara påfrestande vissa gånger såklart.

Svar På Tal

"Men shit. Jag tycker du ska lugna ner dig. Jag VET att det är jobbigt, men kom igen..

Och btw, om du tycker att din kvinnlighet sitter i att kunna vara gravid så borde du verkligen försöka ändra din uppfattning.

Får ni psykolog-hjäp? Det hjälper otroligt mycket. Inget är värre än att stressa fram."- Men shiiiiiiit asssååååå! Jag kanske ville skojja till det lite nån gång! Men nä, det ska inte upprepas.
Kunde ju vara lite roligt om folk kunde skratta lite åt det och komma med något roligt förslag, så hade vi ju alla kunnat haft en rolig stund tillsammans.

Stressa fram? Stressa fram? Hoppas verkligen att du skojjar, man stressar inte när man försökt i 9 månader. Och det är ju svårt att inte bli liiite stressad när man försökt så länge och alla runt om en blir gravid av att titta på en karl! Och nej, jag tycker inte det längre, men jag tyckte just då att en del av mig själv och min kvinnlighet försvann. Kanske inte en ovanlig känsla när man blir av med ett barn som lever i ens kropp samt förlorar 5% av sin kropps kapacitet som faktiskt även råkar vara en del som hjälper en att fortplanta sig. Men det är ju min personliga åsikt. Någon psykolog behöver jag inte, de har inte hjälpt mig förut utan frågar bara "hur känner du om det", "hur tänker du om det" osv. Det kan min make fråga i sådana fall.

Hade varit lättare att inte vilja testa sig om man fick mens när man ska, men efter operationen så vet jag ingenting längre och känner inte igen min kropps beteende. Det är då svårt att inte kunna ta olika tester som kan ge lite svar på dom frågorna. Man vill ju veta att man fungerar iallafall! Att man har ägglossning och att man kommer att få mens. Men nu vet ju inte jag det. Helt enkelt. Kan lova att du skulle bli lite förvirrad i din kropp om din mens inte kom på några månader också. Har jag fel?

Över och ut!
Tack alla andra för fina och roliga svar!
Blir så att de ligger kvar för att peppa mig att inte använda dom samt att karln räknar dom så han och jag vet hur många det är och jag ska som sagt inte testa förrän på torsdag. Kommer inte mensen igång kan något ju vara fel och det bör man ju hålla koll på. Tycker jag :)


Förslag?

Kör min fråga från andra bloggen här med.

VART kan jag gömma alla mina graviditetstest förutom ett, någonstans?
(ett för att jag ska kunna testa mig på torsdag, använder jag det tidigare så kan jag ju inte det = mission failed)

Mina egna ideér:
Frysa in i ett isblock (som folk gör med kreditkort)
Nackdel: testen ska nog förvaras i dagstemperatur.

Gräva ner i en hink med sand
Nackdel: Jobbigt när man väl ska ta fram dom och det blir sand överallt..
Samt att jag är osäker på om de överlever det med..

Spargris
Nackdel: Har ingen med tillräckligt stor hål och som man måste förstöra för att få ut det..


Så alla, vart kan man gömma alla tester för att det inte ska vara LÄTT att ta fram dom?

I fall att någon har missat<3

!

Idag är tydligen den stora rensningsdagen och fjärde rummet ska rensat, jag anser att vi har flera år på oss eftersom vi inte har något speciellt där. Inget matbord, inget barnrum. Så det är ju lugnt. Men det ska rensas ändå tydligen! Vilket är bra såklart för nu kan man ju gå in dit iallafall och det är ju ett steg i rätt riktning tycker jag!

I övrigt är det en fin vårdag igen, har svårt att tänka mig att det ska bli minus och snöa i början på veckan, som det sägs att det ska. Men det verkar ju stämma. Nåväl. Nog om det antar jag!

Har börjat sälja bort masa bröllopsgrejer nu också, har sålt pälssjalen och idag frågade en tjej om tärnklänningarna och en annan om strumpebandet. Så det börjar ju ta sig faktiskt!


Nu ska jag hålla fingrarna i styr tills tisdag

hjälp?!

Nån med erfarenhet av Volvo V70 -01, Volvo V40 -02 eller Audi A6 -00?
Som vill komma med lite erfarenheter kring dessa. Ungefärlig bränsleförbrukning, vanliga problem och fel och sådant till de som går i köpas tankar. Blir mer och mer sugen på Audin men vore ju trevligt med människors åsikter om dessa bilar såklart.

Så de som har får jätte gärna bidra! Tack på förhand!

Här hemma har vi streckögon och behöver ta avstånd från detta problem.

hej och hopp

Nä ni!

Nu åker jag och hämtar mannen på jobbet och sticker och tar ut mitt paket på posten. Lite naturläkemedel till två gamla stackars makar här hemma! Sen blir det rensning av fjärde rummet! Så wish me luck idag, blir massa arbete och alldeles för lite godis! (Vi åt dock efterrätt tills vi kräktes här hemma igår, nej inte av matförgiftning utan för att det blev för mycket!)

Återkommer med vettigare inlägg senare förhoppningsvis!

RSS 2.0