what doesn't kill us..

Igår var vi på nytt in på kvinnoklinikens gynekologiska dagvårdsavdelning, där vi var samma dag som operationen och de bekräftade min diagnos. Igår var vi dit för att jag inte läkt så bra och att jag hade överdrivet ont för tiden som har gått. Vi träffade helt otroliga läkare som inte bara svarade på alla frågor i hela världen utan vågade skämta med oss och skratta åt våra skämt. För humor är det som tar en vidare just nu.

Efter att ha gjort gynekologisk undersökning och sagt att de tyckte att de såg en cysta på äggstocken som faktiskt har en äggledare kvar så kände jag att jag bryter nog fan ihop. Tills överläkaren kom och konstaterade att det var en tarmskugga! De bedömde att jag hade ondare än vad jag skulle men att de inte hittade något fel.
De ville lägga in mig för att hjälpa mig med smärtlindring och för att hålla lite koll så inget hänt som de ansvarar för i kroppen men efter en kvart på avd 12 så konstaterade jag att det skulle bli alldeles för deppigt så de fick ta sina prover innan vi åkte hem. Så ännu en dag åkte bort på kvinnokliniken, vi kan glädjas åt att jag har kommit upp i en så hög summa att jag numera har frikort resten av ÅRET! (och året har ju precis börjat) Jag hoppas ju slippa bli sjuk igen såklart men det kan ju vara bra att ha..

Mannen här i huset har himla mycket hopp.. Det är tur för jag är ganska utan den egenskapen just nu. Men det vänder väl det med antar jag! Nu kan jag börjar leva igen, visst det gör ont i mina hål, som inte riktigt läkt och jag ska inte träna hårt på ungefär 3 veckor, så någon mer innebandy verkar det inte bli för denna säsongen.. Vilket känns tråkigt men nödvändigt!

Konstaterade även att det inte blir någon beach-2012 för mig med alla dessa ärr!


Nu åker vi och hälsar på innebandytjejerna!

Kommentarer
Postat av: Melissa Lavali - Från Åre till småland

tur han finns och ger er båda hopp. Ni klarar detta, så snart de läkt så finner du nog längtan är mer än rädslan som kommer ge er två A en liten a i famnen.

2012-01-31 @ 20:20:55
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: Anonym

klart det blir beach 2012!!! :) försår att det känns tugn nu! Jag har ett ärr på usidan av låret, ett ganska ful operationsärr som är 10 cm långt! Från början var det jättejobbigt, och alla om frågade vad jag gjort! Men då lärde jag mig att man måste absolut inte berätta vad man gjort! Det ska räcka med att säga att man har opererat sig, folk ska inte bry sig så mycket! Tänk bara på at INTE sola med dem, varken i solarium eller under solen! Köp hudfärgad tejp på apoeket och skydda dem MINST ett år så kommer dom blekna och bli "fina" :)

2012-02-01 @ 13:34:38

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0