just gonna stand here

Idag anmälde jag organförlust till försäkringsbolaget. Det första han gjorde var att ge mig ersättning för inläggningen på sjukhuset. Tack och bock. Det andra han gjorde var att skicka en fullmakt till mig där jag godkänner att de får tillgång till mina journaler så att de ser att det handlar om ett förlorat organ - äggledaren.

Ska till läkaren idag efter mötet på socialförvaltningen eftersom jag inte upplever att läkningen på två av snitten har tagit några framsteg alls, tvärtom så tycker jag att det gör ondare att röra mig och exempelvis skratta är en plåga. Likaväl som det gör ont att gråta. Så om någon träffar på mig och jag är känslolös så är det inte så egentligen, jag vågar bara inte göra plötsliga rörelser.

Jag vet att pengar är en klen tröst när jag förlorat ett organ och halva min fertilitet och fått genomgå en otrolig sorg och saknad och känslan av tomhet, som varit helt ofantligt enorm, men om vi blir gravida igen kan vi ju dekorera bebisens rum med dom pengarna. Vårat hem är upplyst av solen om dagen och lampor om kvällen men känns ändå lika jävla mörk.

I vanliga fall brukar jag klä upp mig inför detta möte, men jag kan vara glad om jag kan klä mig överhuvudtaget. Ska göra ett tappert försök att sätta upp kråkboet i någon form utav knut på lill huvudet så att jag inte ser ut som en tjack knarkare..
I övrigt är jag glad att ingen ser allt jag googlat på senaste dygnen.. verkar ju helt sjuk i skallen helt ärligt!

Tack för mig! Och tack igen för alla kommentarer! Finner lite ljus i mörkret.

Kommentarer
Postat av: Melissa Lavali - Från Åre till småland

Gör det du orkar bara, ingen bör begära mer av dig än så. Önskar jag kunde skicka styrka och kramar med vinden men du får istället mina ord. Finns alltid om det är något dygnet runt. Förlusten kommer nog aldrig läka men den kommer att bli mer hanterbar. Ta hand om er <3

2012-01-30 @ 11:33:05
URL: http://lavali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0