tänker om.

Det är, tråkigt (och bra) nog bara 8 dagar kvar till vigsel. Tråkigt för att våran leverans från Tyskland blev inställd och bra för att ja jag ska gifta mig, helt enkelt!

Efter massa omkalkyleringar och ändring av produkter ligger vi bara på 2000 kr mer än vad det skulle kosta från Tyskland, så jätte farligt är det ju inte. Tur att man har en pappa som hjälper till om det behövs, men troligen ska jag få pengar för lägenheten innan dess. Annars blir det lån av honom. Ingen skada skedd.

Idag kom mina skor som jag beställde, har ju dock redan bestämt ett annat par som jag köpte på Birsta, men kan ju prova dessa ändå, gick ju trots allt bara på 115 kr! Kanske blir dom ändå, får se vilka som passar bäst till klänningen, blir nog en sväng till mor och testa den efter att vi provat ut frisyr i Kramfors på söndag.

Imorgon är det svensexa för mannen här hemma, hoppas det går bätte för honom än på min möhippa. Den må ha slutat illa och tråkigt på alla sätt men den började förjävla fint! Tänkte i vilket fall som helst vara lite stand by ifall att han behöver skjuts eller hjälp på annat sätt. Planerar väl det sista när han håller på med det.

På någon dag i veckan blir det nog en sväng till Ester där vi ska få skriva ut våra program! Du är guldvärd, inte visste man att en mäklare efter en såld och två köpta lägenhet skulle bli en sån fin bekant! Tack och bock!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0