tandläkare och planeringsdag

Jag känner mig som den rikaste människan på jorden!

Idag var jag och lilla familjen på folktandvården, först skulle jag ta bort tandsten och polera lite och sedan var det Sophies tur och hon var så himla duktig och öppnade munnen så fint så det fick räkna tänderna. Efter det blev det McDonalds för henne eftersom hon missade lunchen på dagis. Karln i hemmet jobbar kväll idag och nu är det bara 10 dagar(!) kvar. Så det är väl dags för lite nedräkning kan jag tycka!

Det är en dag som denna man är glad att vi är i restaurangbranschen. På blivande mannens gamla arbetsplats så har de tårta från 20kr/biten och de var SUPER snälla och gav oss den för 10kr/biten. Dvs 50 bitar för 500 kr! Detta är ju helt otroligt. Pratade även med serveringspersonalen och ska väl ge dom lite intruktioner fram över och fundera över ersättningen. Fick även kostnadsuppgifter från floristen och min bukett hamnar på 600-750 kr och corsagen på 120 kr.

Buketten består av ranunklar, som liknar pioner (som typ inte finns denna årstid) samt vita rosor och lite smått runt om såklart och den kommer bli så fin. Alla blommor är i vitt och mannens corsage är en vit ros. Känns att det är sista dagarna nu. På söndag åker jag och provar frisyr med mamma hos våran väninnan i kramfors. Ska bli spännande. Funderar på lite lösare och busigt men ändå uppsatt eller klassiska strama knuten. Hmm, några förslag där ute? :)

Kommentarer
Postat av: linda - en vimsig mamma

ååå nu kommer jag sitta fast här och läsa om eran planering =) kram

2012-01-12 @ 22:08:14
URL: http://holen666.blogg.seg.se

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0