inköp

Detta är kanske inte världens bästa bilder men de innehåller lite av sakerna vi har köpt idag.
Jag har länge velat ha två A och ett & till vårat bord, framför oss. Men har tyckt att alla jag hittat varit så dyra. Idag var jag in på lagerhaus och köpte ljusgröna långa ljus till ljushållarna som vi köpte, (de syns tillsammans på bild nummer två) så såg jag av en slump dessa An och såg att de var på 70% rea! Fick alltså dessa två för 60 kr tillsammans. De hade dock bara &-tecken i rosa och det vill vi ju inte ha, så vi gick runt och letade en stund och hittade sedan vårat & på Gallerix för ynka 40 kr. Så jag fick alla tre bokstäver för 100 kr istället för de tidigare priset på minst 300 som jag hittat. Det gäller att hålla ut och leta på många ställen!

Ljushållarna är vändbara, som det framgår på bilden och kostar 4kr/styck på Ikea.
Vasen köpte vi tre av och de kostar 9 kr styck. De ska vi fylla med som ni ser tre julgranskulor i silver samt ett grönt äpple i varje! Det är tungorna som får dessa. Väven som ljusen och vaserna står på är från panduro och är på 5 meter per rulle och kostar 70 kr. Det blir 14 kr per rulle istället för den på metervara som är ungefär likadan som går på 19.90/metern.

Ännu en gång; JÄMFÖR!
Vi hittade även skor till herr och fru idag! Får se vilka det blir i slutänden för mig. Har två par på väg, varav ett jag vet att jag kommer skicka tillbaka så fort det kommer.. dumma mig.. :/


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0