Svar På Tal

Tack för solningstips på ärren! Har ett kejsarsnitt ärr sedan tidigare och det syns men inte jätte mycket, mest för att det går in och uppåt på ena sidan eftersom kirurgen måste varit berusad och inte bara skar snett uppåt på ena sidan utan även för att han skar i Sophies fot. På den sidan där snittet inte går in så ser man det knappt och det är fint. Lite svårare att inte sola det så mycket när man ska utomlands två gånger men man får göra sitt bästa.

Kejsarsnittet skulle vara vid bikinilinjen, vet dock inte om de går efter en gammal standard på bikinilinje eftersom mitt syns väldigt väl eller om han helt enkelt var lite halv inkompetent, min kirurg! Jag vet att man vänjer sig vid ärr och inte bryr sig efter ett tag, men just nu känns det inte kul eftersom jag fortfarande inte är helt bekväm med kejsarsnittet som jag redan har och har nu fått fyra till ärr, mamma säger att det ser lite ut som en glad gubbe på min mage nu och det stämmer ju faktiskt!

Kommer lägga ut en bild sen och se hur många som säger att det är as fult! Skämt åsido.. Jag är ju gift och har barn, ärrad får man vara i det stadiet av livet anser jag! Funderar dock på baddräkt utomlands!

Kommentarer
Postat av: Melissa Lavali - Vikt och Fotografering

vänta med att sola ett år bara, tar ca ett år för ett ärr att läka ut till 100% sa min läkare annars kan de se värre än bättre ut och lägg tryck på de så de inte "bubblar sig"

Halva mitt hade jag ju tryck på (byxorna) och halva inte, så halva är platt och halva är bubbligt, sexigt värre.. Tror de räcker med att ha tejp över bara.

2012-02-02 @ 10:02:21
URL: http://lavali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0