Svar På tal mm

Jo, jag vet att man ska vänta ett år, gjorde dock inte det med kejsarsnittet.. (det är faktiskt fint nu) Och finner det svårt att inte sola ärr som är vid naveln och höfterna när man är utomlands, jag kommer ju inte ligga och pressa, för det hatar jag ju. Sola är inte min grej men de blir ju automatiskt solade om man går runt i bikini. Kan ju super sol-skydd smörja in dom men hjälper det? Hur ska jag annars gå tillväga? Är ju som sagt riktigt svårt att inte utsätta ärr för sol en hel sommar med två utlandsresor i april och juni sen resten av den svenska sommaren. What to do? Hudfärgad tejp maybe?

Tejpen är kvar, mest för att senast jag drog bort den på kvinnokliniken så började det blöda för att jag drog med hela skorpan. Nu vågar jag helt enkelt inte, skorpan och tejpen kanske lossnar av sig själv när det är klart..

Idag fick jag hela tre mail av advokaten, är bara att vänta och vänta som vanligt nu. Att det aldrig tar slut.
Vill ha mitt brev från trygghansa där jag säger att de får gräva i mina journaler, kommer det inte idag (ringde ju faktiskt i måndags och första pengarna har hunnit komma in) så får jag ringa dom och be dom maila det så att jag själv kan skriva ut och skicka, det verkar ju i så fall gå snabbare.. (ja man blir lite pengakåt när man ska utomlands)

Blödningen börjar att avta idag, tror jag. Tampongen var mest brun, så nu är det sluttampen på den. Hoppas bara att det räknas som dag ett med den blödningen.

Vad tycker folk? Jag har en blogg där jag skriver om våra försök att bli med barn, ska jag länka den här eller ska jag inte göra det och fortsätta ha den på den sidan där den är eller ska jag börja att skriva allt sånt här? Känns som att så många kanske inte är intresserad av den. Den handlar om våran kamp och alla tankar kring att först inte lyckas på några månader och sedan att få operera bort fostret. Vill ju inte tvinga folk att läsa om det här, vore intressant att se hur många som är intresserade av att läsa den dock! Önskar att man kunde gilla det här inlägget för det men detta är ju inte facebook så man får gärna skicka en kommentar, tom eller inte, så jag vet på ett ungefär.

Kommentarer
Postat av: Elin

Länka! Personligen skulle det vara "intressant", om du förstår hur jag menar. Dessutom så kan ni ju då få stöd från fler människor och det kan ju aldrig vara fel.

2012-02-02 @ 14:17:53
Postat av: Ulrika

Hej läste din blogg för länge sen och halkade in på den nu igen....Jag tycker du ska skriva om er kamp så länge NI mår bra av det! Jag läser gärna och följer hur det går!Vill man inte läsa så är det väl bara att sluta anser jag! Men som sagt vad jag vill ha fram är att det i allra första hand är NI som ska känna att det ger Er nåt och att det känns bra!Kämpa på i dessa tuffa stunder!FANTASTISKA bilder från bröllopet!!!

2012-02-02 @ 15:13:48
Postat av: sara

vill gärna ta del av de vännen även om du inte länkar här! =)

2012-02-02 @ 18:19:40
URL: http://viktorsmamma.blogg.se/
Postat av: Helena

Hej! Har följt din blogg ett litet tag nu, tråkigt att det gick snett med senaste graviditeten. Hoppas eran bröllopsdag blev en av era finaste dagar även fast det var då det började. Hoppas att du mår bättre snart så att ni kan få börja om på en ny kula. Nästa barn är erat! Skulle gärna följa din andra blogg också :) krya på dig och fokusera dig på allt det fina som finns här i livet :)

2012-02-02 @ 18:24:44
Postat av: Josefine - Allviolet - bl.a. 22 år, förskollärarstudent och Göteborgare :)

Vill ge mig lite till känna, och samtidigt säga att jag tänker på dig och hoppas för ert bästa! Är så väldigt dålig på att kommentera på bloggar, men jag känner alltid med författarna.

När du kom med beskedet kände jag bara stor tomhet, för er skull. Sen verkade det inte fungera att kommentera, vilket kändes riktigt tråkigt, för jag ville säga något. Men jag tänkte att det kanske var medvetet av dig, att du just precis du inte ville ha några kommentarer.

Känner stor empati för dig, er och hoppas för allt att ni får det ni önskar. Och att du tillfrisknar från det onda så snart som möjligt.

Måste samtidigt säga att jag uppfattar dig som väldigt stark, har följt din blogg länge och du har gått genom upp- och nedgångar längs med vägen. Du, ni fixar detta <3Den blogg som du beskriver skulle åtminstone jag följa.Allt gott Alexandra, till både såväl dig som din familj <3 Kram!

2012-02-02 @ 20:31:31
Postat av: Melissa Lavali - Vikt och Fotografering

ja de blir ju knepigt förstås att hålla sig borta då. Men de är ju några månader till april så borde ju ha hunnit läka tills dess. Är väl mest för att de kan riskera bli kritvitt om jag förstått de rätt, men hellre de än illrött kanske :Djag läser ju båda bloggarna så svårt ju. Beror ju på hur anonym du vill vara och så

2012-02-02 @ 22:49:59
URL: http://lavali.blogg.se/
Postat av: Malin

Har ingen erfsrenhet själv ang ärr och sol men jag vet kompisar som gjort kejsarsnitt och opererat brösten och dom skulle tejpa sina ärr när dom skulle utsättas för sol.

2012-02-03 @ 13:57:09
URL: http://onewayforward.blogg.se/
Postat av: Anonym

Hudfärgad tejp är de bästa :)

2012-02-04 @ 12:15:11

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0