randig dag

Ja men det var väl dags då!

att köpa en ny tröja och randig den kommande våren i ära. Ja de har ju faktiskt börjat med vår kollektionen på i princip alla klädbutiker, men min köpte jag på H&M. Ursäktar mitt osminkade ansikte, har inte sminkat mig sen innan operationen. Det har inte funnits någon ork och jag har ansett att det funnits viktigare saker att göra än fokusera på mitt utseende just nu. Min make tycker att jag är finast osminkad också så det är ju skönt att man inte behöver känna att man kanske offrar relationen för att man inte orkar sminka sig. Har aldrig förstått mig på de som måste vakna innan sina män och sminka sig innan de får se dom. (Jag tycker inte illa om er, jag tror bara att det är onödigt, era killar tycker om er ändå, tror jag rätt så bestämt!)Nej, hoppsan! Det där var visst jag när pappa skrämde ihjäl mig i fjällen häromdagen.
Här kommer rätt bild!
Och nej, jag posar inte på denna bild.. jag råkade trycka när jag skrattade åt karlns tvspel som hade ett intro på tjugofemtusen ååååår! Han tror förresten inte att jag är sann för att jag ibland föreslår att han ska spela tv-spel. Brukar nypa oss båda i armen då och konstatera att jo, vi är nog ganska sanna båda två.


Jag har även problem.. ja det har jag väl alltid, tänker ni nu. Men jag har sånna jävla fantomsmärtor i en äggledare, som ni förstår av namnet inte finns längre! Den kanske försöker röra sig för att sedan inse att den inte finns längre eller något. Det pulserar och gör faktiskt riktigt, riktigt ont till och från. Det började igår och har kommit då och då sen dess. Får se hur länge det håller i. Mer om detta kan ni läsa i andra bloggen.

Kommentarer
Postat av: Josefine - Allviolet - bl.a. 22 år, förskollärarstudent och Göteborgare :)

Fin tröja, randigt sägs ju vara "it" i vår, får väl kränga på mig någon ny också kanske... ^^

Håller med dig om sminkandet, själv har jag inte varit sådär "beroende" av smink vid något tillfälle i mitt liv, vilket är jäkligt skönt. Mitt ansikte är mitt ansikte, och jag känner snarare inte igen mig själv med smink på... men likadant är det ju för de som använder smink dagligen, utan känner man ju inte igen dem (självklart beror ju det på hur pass omfattande sminkningen är, men, you get the point).

Det var fint att se att du ler, de där små glada stunderna mitt i allt i vardagen är så viktiga. Tur att du hittar dem tillsammans med din familj :)

Otäck eller kanske märklig känsla, det där med fantomensmärtan :/ Har inte riktigt spekulerat över det tidigare, att man skulle kunna känna av det invärtes såsom utvärtes kroppsdelar som fattas, men såklart borde väl det kännas inuti också.

Har du lagt ut någon länk på den andra bloggen, har inte hittat den här i bloggen i alla fall?Kramar!

2012-02-06 @ 23:36:34
Postat av: Melissa Lavali - Vikt & Fotografi

gudars vad sophie är lik dig :D

Jag har inte fyllt på mobilen så inte kunnat smsa men tänker ofta på dig/er, jag tror inte du inser hur stark du faktiskt är även om jag vet att det inte känns så just nu.

2012-02-07 @ 10:33:14
URL: http://lavali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0