ganska tråkigt ändå.

Dagens önskning:

Att Trygg Hansa arbetar snabbare..
Dock så spelar det egentligen ingen roll, om jag får pengar för organförlust så kommer de att läggas på det eventuella barnrummet, så de har egentligen typ ett år på sig men man vill ju att det ska gå fort ändå. Och alla pengar kommer inte behövas till barnrummet, så dyrt är det ju faktiskt inte. Kan tänka mig använda lite till en ny bil också. Jo vi kommer ju behöva en sådan. Min räcker inte riktigt till, den är inte gjord för barnvagnar. Dock äger jag ju den helt själv. Så den får man ju lite för, synd dock att den är krockad.. Får se om det är värt att fixa den eller inte. Beror helt på hur mycket värdet höjs.

Jag vill även bli frisk. Ja igår vaknade jag av att jag nästan svalde halsmandlarna.. Det kan vara så att jag överdriver en aning men det gjorde riktigt ont att gäspa och prata och allting. Jag äter nu pencillin, undra hur lång tid det dröjer tills jag kan träna. Jag har inte ett dugg ont nu.. väldigt konstig förkylning detta, måste jag medge.

Sophie är hemma idag, hon sitter och spela Kinectimals. Ett spel då man klappar, tvättar och leker med katt och björndjur. Riktigt gulligt faktiskt om jag ska vara ärlig och hon kan ha det på och sitta och läsa sagor för dom och så vidare. Väldigt bra underhållning. Egentligen hade jag tänkt att vi skulle ut och åka pulka, men vädret är ju inte optimalt för det idag. Blåser en hel del. Jag vill ju ha sol och blå himmel!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0