ganska kort

Det har varit en rätt bra dag idag även om jag fått sakna min make så har jag mått bra idag.
Jag är glad och lycklig över mitt liv och vart jag tagit mig i det och är inte ett dugg förvånad över att jag måste ta mig igenom nya prövningar. Det hör väl till antar jag!

Sophie kom tillbaka efter 6 timmar och jag hade hunnit sakna henne och hon hade saknat mig! Hon känns alltid större när hon kommer tillbaka efter att ha varit borta ett tag, konstigt nog. Hon har ju förmodligen inte växt en enda millimeter! Men det känns som så ibland. Kan bara föreställa mig hur mycket en bebis skulle kunna växa på en dag, för det minns jag ju inte. Var ju trots allt cirka 5 år sedan Sophie var en bebis.

Har egentligen ingenting att skriva om idag, har ätit massa riskakor och sett på en film efter att André blivit skjutsad till jobbet och jag var helt ensam!

Fick väldigt glada och fina känslor idag när jag var och handlade och skulle betala och tittade ner på min ring, jisses amalia! Jag är gift och jag handlar. Låter kanske trivialt men det är det inte för mig. När man var liten ville man ju givetsvis vara en fru som åker och handlar! Hahah, låter ju helt vansinnigt när jag skriver det såhär. Men det kändes verkligen fint.

Kommentarer
Postat av: SARAH CARLSTEN

Hoppas du får en bra start på veckan! :)/ http://sarahcarlstens.blogg.se

2012-02-20 @ 02:39:00
URL: http://sarahcarlstens.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0