a king was born..

Jag vet inte vad som hänt, men lusten att skriva har mer eller mindre sinat. Det har varit många små grejer att planera här hemma och mycket att göra. Möten fram och tillbaka och som alltid hoppet. Som är det sista som lämnar människan.

Idag skjuter dom salut på KA5 för den nyfödda prinsessan. Visst är det fantastiskt att det kommer en era av drottningar? 100 år av kvinnliga regenter. Det enda som egentligen intresserar mig är eventuella namn på denna prinsessa, den andre tronarvingen. Det kommer att prägla namnvalen till många kommande små prinsessor över hela landet den kommande tiden. Jag såg att Alicia var med i omröstningen och tänkte därför påpeka. JAG HAR REDAN VALT DET FÖR EN EVENTUELL DOTTER SEDAN MÅNADER TILLBAKA!

Sådär, nu vet folk att om jag får ett barn och det blir en dotter så valde jag namnet oberoende av vad prinsessan heter, så det så! Själv tror jag att Christina kommer att vara med i namnet, efter en gammal drottning. Möjligen Ingrid också och det finns en chans för Alice och Lovisa samt Lilian. Prinsessan Lilian var mycket omtyckt i sitt hemland och så även här i Sverige. Intressant också att se om Daniel får in ett namn från sitt släkte och vad detta i så fall skall bli. Här snackar vi släktforskning för att få fram fina och passande namn, för en prinsessa!
Möjligen namn på mödrar av kronprinsessparet!

Idag får vi se och det är det enda spännande med detta. Tronföljdsintresserad som man är.

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0