<3

Tappar nog hoppet om världen en smula.. Nu är det mest bara att vänta och se, vänta och hoppas att de genomskådar bluffen. Hoppas på ändring.

Nåväl, idag ska jag försöka träna för första gången, har förklarat att jag inte kommer att träna magmusklerna direkt för de måste vila ett tag till men att jag ska göra mitt bästa med allt annat iallafall! Känns som om det var flera månader sedan jag tränade. Jag är ytte pytte förkyld fortfarande men kan inte vänta mer, så tar det lite lugnt och hoppas att kroppen fattar vinken.

I helgen fyller ju lill hjärtat 5 år och det ska firas med pompa och ståt! Eller iallafall med öppet hus för alla fina vänner på söndag, kunde inte sätta någon tid då alla verkade kunna komma olika tider, så gör så ni! Nu har vi isolerat oss för länge. Behöver lite social umgänge, hur mycket vi än älska varandra här hemma så dör man inte av lite sällskap i hemmet tillsammans heller! :)

Nedräkningen är här hemma till födelsedag och sedan till bröllops/familjeresan till egypten. Vad lätt att vara barn och inte behöva oroa sig för att man ska hinna få pengarna man ska få innan vi åker! Åh fantastiska barn!
Varje dag med dig är trots allt en välsignelse och vi älskar dig så!

Kommentarer
Postat av: Hilea

Barn är underbara=)

2012-02-12 @ 00:01:00
URL: http://hileasoltun.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0