en kort sammanfattning

Det var en vecka sedan jag skrev, dels för att Sophie varit hos sin pappa och vi har gjort.. ingenting egentligen men iallafall haft tid med varandra och dels för att jag inte haft så mycket att skriva helt enkelt.

Sen jag skrev sist så har Timrå behållit sin plats i Elitserien med klara 4 poäng ner till tvåan i kvalserien. Bra jobbat kände jag som satt/stod/hoppade och skrek/grät samt blundade om varannat hela den matchen! Men så kan det vara. Vi är säkra iallafall!

Innebandylaget har i princip försvunnit och några har börjat träna med Alnö nu och jag ska nog åka dit och prova träna med dom jag med när vi kommer hem från Egypten. Dit åker vi förövrigt på söndag så då blir jag frånvarande ännu en månad!

Detta inlägget blev inte alls bra formulerat eller något men när man varit borta ett tag är det jobbigt att komma igång och skriva igen för man vet inte vad man ska skriva samtidigt som man har så mycket att skriva att man inte vet hur man ska uttrycka sig! Det kommer nog lite eftersom.

Ska bli himla skönt med semester iallafall, från ALLT! Har packat lite redan, är handbagaget jag inte får till riktigt. Har ju ingen bra väska! Det löser sig nog, vi lånade ju trolley väskor idag av mamma och hennes fästmääään!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0