en vanlig torsdag

Det har varit galet många som ringt och skrivit till mig om bilen. Säkerligen ett tjugotal bara idag. Väldigt jobbigt att det ringer hela tiden men det får man ta. Börjar ta sig i bud också faktiskt. Får se vart det leder. Ska vara klart i helgen hade jag tänkt.

I övrigt så skäms jag lite över mitt övertag på kursen jag läser nu som jag har pga arbetslivserfarenhet, det "blocket" flyter på som bara satan. Allt som är relaterat till det med. Hoppas detta fortsätter rulla på så jag kan göra slutprov snart. Dvs mycket tidigare än kursen egentligen är. Vore skönt att få igång studiestödet!

Snart kommer det någon och kollar på bilen igen. UT OCH FRYSA! mums!

Svar På tal

Det där såg riktigt skönt ut, vart är det ni har varit? :)

Vi var i Hurghada, Egypten, på ett all inclusive hotell som även var ett äventyrsbad med 34 rutschkanor och x-antal pooler! :)

lite om semestern

Då var vi tillbaka i den vanliga vardagen igen och jag måste säga att det är fantastiskt skönt! Vi är inga semestermänniskor.. Nästa gång vi åker så blir det en weekend. Det blir helt enkelt för mycket med en vecka och man vet inte vad man ska göra med all tid och man känner sig handfallen av att inte veta vad klockan är (fanns inga alls på hotellområdet eftersom tid inte är viktigt för egyptierna) och knappt veta vilka dagar det är. Nej, det där gör man helst inte om. Dock har jag en resa bokad i juni med mor och bror som mamma så snällt bjuder på. GAH! Får lite ångest redan och hur ska jag orka att vara ifrån min make i en vecka? Det känns jätte konstigt eftersom vi inte varit ifrån varandra på ett år.. Önskar att han kunde följa med!

Nåväl, när vi kom hem nu så började livets gå ut för, jätte många dåliga nyheter verkligen. Så det var verkligen en reality slap in the face och vi försöker att reda ut allting. Nåväl, här kommer väl några bilder:
Ja man orkar inte hur mycket som helst, det där var några bilder iallafall och det kommer nog vara våran enda familjesemester någonsin. Men det var väl iallafall skönt i solen, när vi hade den! Var mulet i några dagar som kanske syns på bilder och en kväll var det sandstorm. Men overall, ja det var bra men det är skönare att vara hemma.

Det var ett stort hotellområde, med 10 restauranger/barer. Massa bungalow byar, 34 rutschkanor och oändligt med pooler, som ett litet venedig med broar över poolarna för att komma över till andra sidan. Det var fantastisk service och trevliga människor (bortsett från försäljarna) och Sophie var oändligt och obeskrivligt rädd för insekter och sådant och skrek alltid inomhus för att hon inte kunde gå på golvet eftersom det kunde kanske vara en mikroskopisk myra där, ganska roligt att berätta om, såhär i efterhand. Men annars så, som sagt ;)

the best things in life are free

Igår så var vi ute och lekte på två lekparker och sedan byggde vi massa lego och myste på! Här kan ni se några bilder från detta! Vi var även i kramfors i veckan och där tittade vi på en massa bilder från förr.
Imorgonkväll, om ganska precis ett dygn så åker vi alla tre till Egypten och det ska bli himla spännande.
Önskar att jag kunde bli av med JÄTTE blåsan jag har på insidan av underläppen.. Det gör så fruktansvärt ont att det känns som att jag snart klipper av läppen! Men den lär vara kvar hela resan! Nåväl, jag kanske inte skriver så mycket mer förrän vi kommer hem. Om jag inte skriver något snabbt imorgon.
Så jag är tillbaka den 23.de i Sverige, så några inlägg kan inte förväntas förrän den 24.de! Hoppas alla har det bra tills dess och sitt tillgods med dessa bilder!
Tjejsnack;
- Du kommer flytta ifrån mig sen..
"Men mamma det är ju länge kvar!"
- Nä det kommer gå snabbt!
"Jag måste faktiskt hitta en pojke först, jag tänker inte bo själv"
- Då kommer jag inte få träffa dig lika mycket..
"Vi kan hälsa på nån dag!"
- Vad bra, men du får bo hos mig hur länge du vill!
"Vad snäll du är mamma, jag måste ju köpa ett marsvin också, men bli inte rädd mamma, den kommer vara snäll!" <3Fick häromdagen se bilder på min make från när han var liten.
ALLTSÅ DÖDEN! Vi kommer få så jävla söta barn! YES! ;POch detta är jag.. ser ni vilken fantastisk blandning detta kommer att bli!


i bilder


Färdas in the speed of light (i verkligheten stod vi still)


Timrå match!


leka, leka, leka


Vi köpte sladdar och kontroller och har nu kunnat börja spela igen!

en kort sammanfattning

Det var en vecka sedan jag skrev, dels för att Sophie varit hos sin pappa och vi har gjort.. ingenting egentligen men iallafall haft tid med varandra och dels för att jag inte haft så mycket att skriva helt enkelt.

Sen jag skrev sist så har Timrå behållit sin plats i Elitserien med klara 4 poäng ner till tvåan i kvalserien. Bra jobbat kände jag som satt/stod/hoppade och skrek/grät samt blundade om varannat hela den matchen! Men så kan det vara. Vi är säkra iallafall!

Innebandylaget har i princip försvunnit och några har börjat träna med Alnö nu och jag ska nog åka dit och prova träna med dom jag med när vi kommer hem från Egypten. Dit åker vi förövrigt på söndag så då blir jag frånvarande ännu en månad!

Detta inlägget blev inte alls bra formulerat eller något men när man varit borta ett tag är det jobbigt att komma igång och skriva igen för man vet inte vad man ska skriva samtidigt som man har så mycket att skriva att man inte vet hur man ska uttrycka sig! Det kommer nog lite eftersom.

Ska bli himla skönt med semester iallafall, från ALLT! Har packat lite redan, är handbagaget jag inte får till riktigt. Har ju ingen bra väska! Det löser sig nog, vi lånade ju trolley väskor idag av mamma och hennes fästmääään!

Svar På Tal

"hej. Jag har läst din blogg i över ett år nu och skulle jätte gärna vilja följa din andra. har själv varit med om samma ska som dig och förstår hur jobbigt det är. vore jätte kul om jag kunnde få bloggadress o lösen.

kämpa vidare /fia"

Hej och hå!
Jag försökte maila dig på den angivna adressen men det gick inte! Stod att det var en felaktig mottagare så du får gärna skriva igen! :)

RSS 2.0