klänning

Fick precis iväg mitt första mail med frågor kring brudklänningen, känns som att man äntligen vågat ta steget att bestämma sig om vilken man ska ha och våga börja ställa frågor och se hur det utvecklas. Det känns så vansinnigt definitivt vilken klänning man ska ha när man väl börjat prata med sömmerskan om en specifik. Men jag tror att den blir riktigt fin, av sekretess skäl (jag vet att min m2b läser bloggen) så kan jag inte lägga ut någon bild. Om någon är nyfiken kan jag dock tänka mig att skicka en bild! När jag fått min påbörjad ska jag börja försöka ordna med tärnklänningarna och på onsdag så åker jag och min mamma till Sundsvall för att kika på mönster och tyg till näbbklänningarna, ja de blir ju trots allt tre små ljushåriga näbbar.

Vi hade en bra och givande träning idag och det känns som att man lärt sig en massa när man får det visat så konkret på planen hur man ska bete sig i olika situationer, väldigt bra initiativ av våran tränare efter den fruktansvärda matchen igår kväll. Det är nog hur som helst dags att börja ta sig till sängen, även om man inte börjar att jobba förrän vid 11 imorgon. Barn ska ändock på dagis och sådär!

fundersamt

Känner fortfarande frustration över att inte veta vad jag ska säga till mitt barn, det blir som en liten vit lögn till varje gång hon frågar. Det är inte hållbart, måste ta kontakt och prata med människor igen och se om man kan komma fram till något lite snabbare. Det är väl för tusan bara att kontakta personen i fråga och fråga rakt ut och sen är det klart. Men men, tålamod är inte på min sida just nu. Känns som att det är jätte lång tid kvar till nästa möte trots att det bara är 1½ vecka kvar. Men det är just nu nog lång tid. Det har börjat bli mer påtagligt nu, även på dagis.

Om man klickar HÄR så kanske man blir lite glad för oss sen!

Om en timme ska jag och Sophie åka på min innebandyträning, André kommer hem först lite senare, han slutar närmare 21. Så därför får hjärtat följa med för andra måndagen i rad, men hon är så duktig så det är egentligen inga problem alls. Men det är kanske inte det roligaste i världen för henne.. Tur att innebandymänniskorna nästan blir som en extra familj eftersom man träffas 3-5 gånger i veckan!

sista dagen på helgen äntligen kommen.

Om en stund bär jag av och hämtar prinsessan som sovit hos farmor i helgen och efter det får jag fint besök i form av Elise med barn. Men just nu peppar jag den stundande seriepremiären med Black Eyed Peas – Rock That Body - Skrillex Remix !

Visst är man lite nervös men känner mig mest bara väldigt peppad över att det ska dra igång igen, vi är rätt så många idag så man får se hur mycket speltid man får men jag hoppas på en hel del såklart! Mannen är och jobbar till kl 15 så han kommer att komma hem rätt så precis tills matchen börjar så Sophie ska vara med min mamma tills dess. Precis som vi alltid har gjort.

Det är lite synd om Sophie idag men jag hoppas att allt vi ska göra idag håller hennes tankar på annat, för våran allas skull, det är klart att det är jobbigt hur det blivit men det är något vi måste kämpa oss igenom tillsammans även om det är olika jobbigt för varje inblandad individ. Det är bara att vara stark.
<3Every promise I keep..
Cause what kind of mum would I be,
if I was to leave when you need me most.
And I know an angel was sent just for me and
I know I'm meant to be where I am and
I'm gonna be standing right beside her.
I would never leave when she needs me most

What are words if they're only for good times?

Åter i bloggandet!

Nu har jag fått internet i nya lägenheten och har även hunnit erhålla en ny bloggdesign med höstinspiration av bästa M!
Imorgon är det seriepremiär för daminnebandyn och jag har känt mig peppad sedan herrarnas premiärmatch i fredags så det ska verkligen bli roligt att sätta igång!


Min man, den vettiga jag skaffat mig, är på Sundsvalls sjukhus nu och ska få massa tabletter, känns skönt att han äntligen får hjälp med käken. Det var på tiden med tanke på att han inte får någon sömn eller något.<3


RSS 2.0