less på människor.

Det är lustigt att folk inte har något bättre för sig än lägger sig i hur andra människor lever sina liv. Det snackas alldeles för mycket.. Ni vet nog ingenting om mig och min familj överhuvudtaget. Vet ingenting om hur jag hanterat min relation med det motsatta könet jämtemot mitt barn. Det är ingenting heller som någon ska bry sig om och jag har alltid sett till hennes bästa i exakt alla situationer. Jag ska flytta ihop med en fantastisk man nu i höst och min dottter älskar honom och pussas och kramas och visar honom näst intill lika mycket uppskattning som hon gör mot mig. Jag tycker att dom som har några frågor och funderingar och åsikter antingen kan hålla dom för sig själva alternativ fråga mig så kanske jag svarar om jag tycker att det är värt det. I överlag tycker jag att mitt privatliv är just det, privat. Jag kan tycka som så att människor kanske kan bli lite glada för min skull istället för att börja prata en massa skit. Jag har aldrig varit såhär säker på något.

Verkligen avskyr människor som pratar en massa bakom folk ryggar. Dags att börja bete sig vuxet och mind mer av sin egen business. Detta är bara en personlig och spontan tanke såklart.

Ha en trevlig helg alla, för det ska jag ha bland mina kartonger och lägenhetsfix!


off you go.

Morgonstund har slipning i mun.

Jag påbörjade idag dagen med att infinna mig hos min tandhygienist 07.10. Detta blev aktuellt efter ett besök hos samma person igår 07.40. Jag hade tydligen lyckats samla på mig några tandstenar. Jag undrar vem som la dom där.. Sophie?!

Skämt åsido så fick jag lite bedövningssalva sen var helvetet igång. Jag fick konstant koncentrera mig för att inte spänna mig. Inte för att det gjorde särskilt jätte ont utan för att det lät som om tredje världskriget brutit ut i munnen på mig. Visst stack det till då och då och jag röck till, men sådant får man nog räkna med tänkte jag, men riktigt så var det inte egentligen, bedövningen tog bara inte på mig som den borde gjort. Inför nästa besök i augusti ska jag få en annan bedövningssalva och om inte den fungerar så ska jag få sprutbedövning. Det är fantastiskt, jag som gillar sprutor så oerhört mycket. Nu 50 minuter senare så befinner jag mig i en annan katastrofzon, nämligen mitt vardagsrum. Jag började packa lite igår och inte för att flytta eftersom flytten inte sker förrän efter sommaren utan för att få undan saker så att jag kan ta bort stora möbler och dylikt som kan få lägenheten att se mindre tilltalande ut än vad den egentligen är. Min stora tvmöbel med tillhörande bokhyllor ska upp på vinden och ersättas av en låg tvbänk som jag lånat av min mor, andra möbler och saker som är överflödiga inför fotograferingen ska också avlägsnat. Så jag har var jag gör denna vecka.

Tänkte försöka sälja lägenheten själv innan försäljningen med mäklaren drar igång i augusti. Så alla som vet människor som är ute efter en trea kan få informera dom om att denna finns. Jag kommer lägga ut bilder här när allt är donat och klart, tills vidare så finns det bilder på min facebook för dom som har tillgång till denna.

Vidare idag så ska jag träffa Maria och lilla H vid lunchtid. Efter detta ska jag hämta mannen vid tre och sen bege oss för att träffa nya föreningens ordförande eller något sådant. Han ska väl på något vis godkänna oss. Är det nu man ska vara orolig? Hela grejen med att vi ska på möte med honom i en timme ungefär känns väldigt läskig och som om det vore någon form utav test man kan misslyckas med. Vi behöver ju logiskt sätt bli godkänd av föreningen för att få inträde i den och kunna ta över lägenheten. Så nu ska det kläs fint och talas trevligt och vårdat. Det finns inga rum för misstag i detta skede.


Btw! Sophie, mamma saknar dig fruktansvärt mycket..


ofattbart!

Det känns fortfarande galet att jag köpt en sån fantastiskt fin lägenhet med mannen i mitt liv. Vi var och skrev kontraktet imorse och handpenningen ska betalas inom en vecka. Så nu ska vi till banken så att karln får bli kund hos min bank istället och sen få handpenningen av lånet. Det känns så mystiskt att handpenningen på denna lägenhet är högre än pengarna jag köpte denna lägenhet för. Ni som varit med länge vet ju att jag köpte denna lägenhet inrökt och äcklig för 40.000, under begärd summa. Efter en snabb värdering av min mäklare baserad på lägenhet säger hon att jag kan få 75-95.000 minst. Jag har alltså dubblat värdet på lägenheten. Så det täcker kontantinsatsen på lånet också så man slapp ett extra lån. Känns som att jag svävar på drömmar just nu. Imorgon hämtar min föredetta inneboende sina saker och då börjar min rensning av saker här också. Möbler som är överflödiga ska bort och saker som jag sparat alldeles för länge ska kastas. Inget onödigt ska få invadera denna nya fina lägenhet.

Varför vi flyttar till en fyra? Jo det är rätt simpelt. Jag vill inte bo här med honom, här där det känns infekterat. Jag vill ha något helt nytt till en helt ny era i livet. Och det sjuka med denna lägenhet är att det blir billigare att bo där trots att vi kommer att ha ränta och amortering på den. Den är 1 km närmare stan och det tar cirka 4 minuter att gå till city från porten. Det enda jag kommer sakna med denna lägenhet är att det är så oerhört nära stranden. Tur att man har bil så att man lätt kan ta sig till stranden ändå. Kommer även sakna att jag är säker på att soffan får plats, det får vi se, annars är den också till salu inom en snar framtid.

Just stop for a minute and smile.

Jag är iallafall as happy as can be. Äntligen har jag hittat rätt, äntligen får jag, för första gången på över tre år älska någon. Som dessutom med varje molekyl i sin kropp utstrålar att han älskar mig mer än allt annat. Detta är början på något gigantiskt. I can feel it.


Sådär Emelie

LYCKA!

Är med ny lägenhet och sambo! Livet är fantastiskt!
Nu gäller det att fixa upp och putsa lägenheten lite mer så att den säljs bra i augusti när den ska läggas ut! Om nån annan är sugen på den innan dess så är det bara att säga till givetvis!
Lyckan just nu går inte riktigt att beskriva, men detta blev en fantastiskt bra dag! Några hundratusen fattigare men den mest fantastiska lägenheten ever rikare.

"Det är tammefan kaninen!"

Här finns bilder som nuvarande ägare har fotat inför försäljningen:

Bergsgatan

i väntans tid.

Well, I've been afraid of changin'
Cause I've built my life around you
But time gets bolder
Even children get older
And I'm getting older too


Man väntar och väntar och det är även det enda man kan göra i nuläget. Det känns som att tiden rör sig så oerhört långsamt och jag har ingen aning om hur jag ska hantera det. Jag har ingen kontroll, alla andra styr livet åt mig just nu. Alla besitter besluten och svaren som kan vara vändningen och början på något fantastiskt. Men jag själv har ingen kontroll. Just nu sitter det människor och bestämmer, var för sig, hur mitt liv ska te sig i fortsättningen. Jag kämpar, jag har kommit en bit på vägen, har åstadkommit och påverkat allt på det sätt jag kan. Ingenting annat är något jag kan göra. Nu väntar besluten och jag sitter nervöst och funderar hur allt ska te sig. Utan makt och utan kontroll.

Jag har fört fram min talan och lyckats påverka något som egentligen inte ska gå att påverka och ändock står jag och gapar efter mer. Det känns hopplöst på något sätt. När man bara vill starta livet, när man vill komma ifrån allt som hör hit och börja om på nytt, bli en bättre människa, en lyckligare sådan och sprida all kärlek i världen runt mig. Till de som är min familj.

Ni gör mig lycklig.
girige jävel :(

Jag hoppas du,
Aldrig någonsin igen kan komma ihåg en pin-kod, asså aldrig, även när du får en ny.
Och må din klocka alltid gå tjugo minuter för sakta så att du alltid kommer för sent
Och må köttätande myror äta upp dina ögolock så att du alltid är trött
Och även när du är pigg så ser du väldigt väldigt väldigt trött ut..
Och må dina hårddiskar förevigt alltid krasha.boning.

Har idag varit och bokat tid för besök på banken angående lånelöfte, hoppas få detta efter mötet för eventuellt köp av en större lägenhet. Det är lite spännande, man har inte direkt oddsen för sig! Men prova går ju. Borde egentligen inte vara några problem när månadskostanden trots att jag får ett lån blir lägre än den jag har nu. Vilket bara det är lite lustigt i sig. Man får hålla tummarna annars är det dags att övertala någon att bli borgenär åt mig. Hur nu det ska gå.

Ja jag vet att jag bara har bott här i ett och ett halvt år cirka men denna lägenhet är så oerhört fin samt att månadskostnaden blir mycket mindre och det är inte helt fel med ett extra rum heller för den delen. Samt att det blir mycket närmare stan, cirka 10 minuter närmare. Så det kommer väl att ta max fem minuter att gå till stan i sådana fall. Jag hoppas att ni alla håller tummarna för mig!

Nu blir det iallafall att fixa lite i denna lägenhet så att den är säljbar, måla lite och fixa nån list som saknas och sådär. Detta kanske behöver göras ändå förvisso men har inte blivit av helt enkelt.

Annars är allt fint i livet, Sophie har lärt sig cykla på sin nya "stor-tjej" cykel med stödhjul och vi pussas och kramas väldigt mycket i min lilla familj och alla mår bra. T.o.m jag som har en bra period för magen men snart är det väl dags för ett nytt skov gissningsvis. Men får hoppas att det håller sig borta ett bra tag till! Nu när man har en kock i hushållet vill man ju äta en massa god mat så det är ju alldeles lämpligt.


Baldag.Mitt hjärtas skatt och jag var och tittade på alla "prinsessor" idag på studenternas bal, det var roligt men lite jobbigt att stå så mycket. Idag hann hon inte träffa André eftersom hon somnade relativt snabbt när vi kom hem. Åh jag älskar att ha dig här älskling! Medan Sophie sover så sitter jag och tittar på fotboll och väntar på kocken som gärna får komma hem snart när man väl är ensam hemma och t.o.m får sitta i mitt hörn på soffan! <3

Nu ska ni få se lite bilder på Emelies hår som jag fixade!

Jag anser att det blev riktigt bra och jag fick några komplimanger för det. Extra roligt att hennes mamma kom fram och sa hur fin jag hade gjort hennes dotter.


uppdate

I wanna walk beside you.
I wanna be the only one.
Yes it sounds so good to me.Jag har det där extra, det där lilla extra som jag sökt i en evighet. Jag har erhållit det, det som jag så desperat sökt efter. Jag slöt mina ögon och lät känsla omfamna mig. Jag använde min hjärna, förstod att det var bäst, tog för en gångsskull ett bra beslut. Visste att vägen varit lång och lät det skölja över mig. Varje minut är värd mer än guld och varje andetag ger mig liv.

Igår var det den svenska Nationaldagen, den 6.de Juni, 2011. Jag började dagen med att hämta min dotter, varpå vi gick på marknaden och överraskade med att  köpa henne lite sockervadd som hon så gärna ville ha. Vi hann även leka i lekparken innan det var dags att luncha med Ante, Maria och Filippa. Efter att ha förtärt lunch på rutiga duken så begav vi oss mot Technichus, där fick vi även sällskap av A&Ms lilla Hanna. Det var lek och bus en bra stund innan orken tröt och vi tog bilen ut till min mor på landet där det blev lite avslappning. Kvällen avslutades med grillning av lax till potatisgratängen som skulle förtäras till middag. Sophie somnade strax efter nio och vi såg "An inconvenient truth" innan vi gick och la oss.

Idag jobbar mannen och dottern är på dagis, men hon ska snart hämtas och vi ska transportera oss till Emelie, som jag ska göra en balfrisyr på inför hennes studentbal.

RSS 2.0