quote.

"Seriöst.. hon är 94.a. Hon var alltså inte född när Ravelli räddade straffen och säger man Turtles säger hon "what?" och allvarligt, hon var fan inte född när Ravelli räddade straffen! Och kolla.. jag är nästan dubbelt så gammal, hade hon varit 1½ år yngre så hade jag varit dubbelt så gammal. Jag är 25, hade hon varit 12.5 så hade det varit så.."
- Niklas <3


Ja det var en riktigt bra helg trots allt, främst om man bortser från att vi förlorade matchen med helt tokiga 14-0. Vi var 9 spelare som åkte ner, vi blev 8 när jag åtog mig ännu en skada och fick bäras av planen. De var 16 och tvåa inför denna match, med lika många poäng som serieledarna. Vi var peppade men det räckte inte alls. Förra gången vi mötte dessa spelade vi en jämn match som slutade 3-5 i deras favör. Men detta var inte alls roligt. Jag förövrigt, kan inte alls gå i nuläget men anser att knät går att sträcka ut mer och mer för varje timme som går, förhoppningsvis kan jag gå som en normal människa snart igen.

Snäckan kom idag och det var helt fantastiskt! <3


<3

Love yourself, cause it makes you perfect.

Love yourself, cause it makes you perfect.

Love yourself, cause it makes you perfect.

Love yourself, cause it makes you perfect.
bara en gång.

Ja det är mycket som spinner runt i mitt lilla huvud just nu. Denna vecka har verkligen fått världens sämsta start någonsin och jag är inte peppad att göra någonting förutom att sitta precis här, resten av veckan. Jag vill inte ens till jobbet imorgon men blir väl så illa tvungen antar jag. Gick därifrån gråtandes idag, det är faktiskt inte mitt fel att jag gör fel när jag gör precis som du ber mig, när du ber mig att göra det som blir fel.. Sinnes jävla rubbat att låta det gå ut över mig på det där viset. Något jag absolut inte kan tolerera. I övrigt är det även så att jag känner mig fruktansvärt värdelös, men jag vet att jag inte är det och jag vet att det inte har med mig att göra överhuvudtaget även om det är precis så det känns. Jag drar öronen åt mig, av många, många anledningar. Man kan bara sucka och hoppas att kvällen och morgondagen blir bättre, när jag egentligen bara vill sitta här och fortsätta gråta. Men jag är en alldeles för positiv människa för det. Man lever bara en gång och den gången är nu.

Det känns som att det svänger fram och tillbaka och jag är rädd att du inte är det bästa för mig, just nu. Men jag ger inte upp, vill ha förståelse. Vad blir min räddning? Så gott folk, jag tar nya tag, nya friska tag. Kanske kan satsa på en träning ikväll trots att jag har ont i alla mina skador..

*
free falling

Om jag hade en himmel i min lägenhet, om jag hade ballonger, om jag hade ängar av gräs och kaniner så skulle det se ut som jag känner mig  och det vore ju fantastiskt. Dock känner jag en frustration jag aldrig tidigare känt men det kanske är av godo eller så kommer det att driva mig till galenskap.

Ballonger är bekymmerslösa och lätta, de svävar. Jag faller, djupt, meningsfullt och oförståeligt i en motsats. Snön faller på mitt leende och jag vill omfamna världen idag. Livet är fantastiskt. Jag är en tänkare och jag har aldrig tänkt såhär mycket, men jag borde sluta och låta allt omfamna mig. För jag lever och jag andas lycka. Naturen kanske inte blomstrar men jag förnimmer, känner och  ser liv överallt. Embrace it.


My longing for you is in a state of desperation to touch you.
Something is mesmerizing about you.
It's frustrating and madly driving me to discover
the missing piece to fulfill my being.
You got me thinking, am I wrong?
Arousing, seducing, impatiently awaiting you.
I tend to push myself down, when I should be high and
happily flying above the clouds. Is it disgusting you?
I just need you within.


ba ba baNot everything is black and white. But you sure are..

I promise to be kind cause I dont wanna break your heart.ååh....

Jag borde inte bli arg, men jag blir arg.. eller kanske inte arg, eller jo lite. Äh vafan, jag vet inte själv, det enda jag vet är att jag inte gillar det här. Det enda jag vet är att det frustrerar mig. Jag är inte van detta.. Och helt ärligt, så gör det mig lite ledsen. Det gör mig även besviken över mig själv.. Och jag borde inte gråta, för allt är egentligen helt fantastiskt bra, detta är förmodligen det bästa jag kan känna just nu. Detta är trots allt den bästa men värsta känslan man kan ha och hur man än vrider och vänder på det så är jag fortfarande rädd.

Men det är bra.. det är bra. Jag vet inte om jag försöker intala mig själv detta eller om det faktiskt är bra. Men det här är verkligen en känsla jag inte är van att känna och jag blir t.o.m frustrerad över att jag känner frustration. Kanske är det jag de här gången, jag som är idioten denna gång. Men ikväll gråter jag innan jag går och lägger mig. Fantastiskt... jag som log bara för 30 min sedan.


lovestory

"the sound of your heart is the most significant sound in the world"
."Every cell in my body was intoxicated by his presence; An alcoholic, I was."


parenthood.

Föräldraskap: Möjligheten att forma och hjälpa en människa att bli något fantastiskt!

Vi var på 4års koll idag på BHV som det numera heter och innan var förväntningarna inför ett lyckat besök inte alls höga med tanke på att barnet inte sa ett ord på 3årskollen. Och det började väl ungefär på samma sätt denna gång men det utvecklades till ett fantastiskt stolt moment i mitt liv. På plats fanns förut den vanliga sköterskan en under utbildning, som var betydligt äldre än hon vi brukar träffa, denna kvinna sa till mig efter undersökningen att det var fantastiskt att se hur Sophie bryr sig om mig, att jag skulle vara delaktig i allting och att hon minnsann inte vann bokstavsleken utan att vi båda vann tillsammans. Hon sa att hon verkar vara en väldigt fin tjej med mycket vänlighet och omtanke i sig. Det är skönt att andra märker och noterar hur fantastisk min tjej är. För förutom att de såg att hon är duktig på precis allt man ska vara duktig på och trots att de vart väldigt imponerade över att hon visste vad bokstäverna hette så var det viktigaste att de uppmärksammade hur underbar hon är som person och hur fint vårat samspel är. Det märks att hon är trygg i mina armar, att hon känner all kärlek hon behöver och att vi verkligen har varandra. Precis som vi alltid sagt.

Det är en fantastisk möjlighet att få vara en så pass betydelsefull person för en annan människa att allt man gör och säger blir sanning och en sak är säker, man är aldrig ensam i något. Jag vet att jag är en bra förälder, men smo många andra ibland upptagen, men det är en viktig del i uppfostran tycker jag, att barnet ska lära sig att vara med andra människor. Det har jag alltid haft i åtanke, detta pga att man hört om barn som blir skogstokig när de får barnvakt. De ska känna trygghet och tillit till andra människor men det ska givetvis vara föräldrarna som är mest signifikanta. Signifikanta.. jag har skrivit om det förut. Många säger att föräldrarna är det enda viktiga i livet och det som formar en. Men så är det verkligen inte. Alla människor i barnets närhet är med och formar det, så hur mycket jag än vill det kan jag inte ta på mig all cred för att Sophie är som hon är, det finns så många andra signifikanta människor i våran omgivning, som alla är en del av henne. Men jag tror att jag är hennes allra bästa vän och den hon anförtror mest åt. Den hon vill bli mest som. Den viktigaste i hennes liv.
Mamma är alltid mamma och vilket privilegie det är att få kalla mig "Sophies mamma".Bortamatch helg.

Cause it makes me that much stronger
Makes me work a little bit harder
Makes me that much wiser
So thanks for making me a fighter

Made me learn a little bit faster

Made my skin a little bit thicker
Makes me that much smarter
So thanks for making me a fighter


Kom hem igårkväll vid kvart i åtta men begav mig rätt på en gång vidare på nya äventyr. Att sitta hemma gör mig rätt rastlös nämligen så det blir nya äventyr imorgon också. Men helgen har varit fantastiskt roligt, trevlig och glad. Vi hade första matchen i Sollefteå halv 1 på lördag, så vi åkte härifrån vid 10 tiden. De sniffade oss i baken lite till och från men vi höll vårat avstånd iom att vi vann första perioden med 2-5, de andra perioderna slutade lika. Domarna var, ja vad ska jag våga säga, bortom all kritik någonsin. Jag tycker att det kan vara okej att döma för allt och ingenting men då ska man åtminstone döma lika för båda lagen. Ett solklart exempel på en sådan sak var när vi åkte ut för felaktigt byte och vi säger: men de borde ju isf ha åkt för det några gånger. Varpå domaren svara: Jag har varnat dom om det nu. - Jaha, men kan inte vi få en varning också då?
Det var som så att han sa till dom om allt men vi fick aldrig höra något. Slog de på våra klubbor var det lugnt eller så ibland så kunde vi få med oss ett frislag, men gjorde vi det på dom så blev det omedelbart frislag eller utvisning för våran del. Vi hade hela 8 minuter av slag/upprepade förseelser under matchen plus en massa andra utvisningar som var under all kritik. Vi vann iallafall matchen med 6-9.

Herrarna hade match efter oss mot Sollefteås herrlag, domarna var lika dåliga då och jag tror verkligen att det var därför herrarna förlorade matchen, för detta är en match de annars ska vinna och de gjorde det bra i övrigt. Men det räck inte.

Vi åkte efter herrarnas match vidare till Östersund där vi gjorde oss lite hemmastadda på hotellet innan det var dags att gå och käka på olearys, vilket var oerhört trevligt och framförallt ofantligt gott efter att ha spelat match och bara ätit sallad sex timmar innan. Sen kände man hur tröttheten smög på och runt halv tolv hade man däckat rätt duktigt i sängen. Hotellfrukosten var lika god som vanligt och efter att denna förtärts så var det dags att bege sig på en 30 mins resa till nästa match. En match med betydligt bättre domare, tror bara att de gjorde tre felbedömningar, dels när målvakten slog mig med handen rakt på bröstkorgen.. (att tjejer kan vara så jävliga?) och dels när Anna for åt fanders i sargen samt när jag åkte över sargen som fan, då blåste han av för frislag men hon borde ha åkt för hårt spel. Jag skadades då och sen spelade jag inget mer och kan meddela att jag fortfarande har ont i skelettet i rumpan.. Det var i övrigt en jämn match och inför sista perioden så kändes det lite tungt då Krokom hade en 3-2 ledning mot oss. Men efter 4 mål under första 5 minuterna så kändes det bättre och vi fick in ett till inom 7 minuter, varpå det blev lite utvisningar åt båda håll och de kunde reducera med tio minuter kvar till slutresultatet 3-7.

Vi var 14 väldigt nöjda tjejer som hurrade åtta gånger för våra två matcher på Krokoms hemmaplan efter matchen och det vart en glad och ofantligt rolig hemresa.


Sophie Milly Rönnberg

Sophie Milly Rönnberg.

Jag tänkte beskriva dig med ett ord: Sophie.
För det finns inga ord i någon ordlista, i någons vokabulär som någonsin kommer att kunna beskriva dig och min kärlek till dig. Men jag ska försöka beskriva dig, om du någon gång i framtiden kommer att läsa detta.

Ända från första stund har du inte bara utstrålat men verkligen visat ett otroligt lugn och i dina ögon har jag sett en otrolig vishet, de har tittat på mig, som om de visste lösningen på alla problem. Under dessa fyra år, har jag lärt mig hur du fungerar och du har växt till den mest fantastiska människa jag någonsin stött på. Du har ett hjärta större än vad jag någonsin kunnat föreställa mig och det bär på så mycket vänlighet, omtänksamhet och kärlek att jag varje dag är rädd för att det ska spricka. Under dessa år har jag fått se en otrolig utveckling, inte bara i dig när du lärt dig att peka, sitta, rulla, stå, gå, prata och konversera, utan även i mig själv. Jag hade aldrig varit den person jag är idag utan dig i mitt liv. Inget hade varit så otroligt fantastiskt. När allt är som värst och jag är ledsen så vet du exakt vad du ska säga, för att få mig att le. Du förklarar saker för mig, som borde vara självklara men som ändå inte är det. Du berättar för mig att allt kommer att bli bra, att man inte alltid måste vinna, varpå du ler ditt fantastiska leende och ser in i mina ögon. I det ögonblicket rusar hela min själ, den omges av en sådan kärlek att bara en beröring från dig får allt i mig att explodera.

Att ha barn är som att vara nykär varje dag
, har jag sagt och du bevisar det varje dag. För även när du inte är med mig, så är dina ord det och saknaden av dig berättar så mycket mer om hur jag är än vad mina ord till dig kan göra.

Jag gör inte alltid rätt och det är kanske bra att du ser det, men det ger mig dåligt samvete. Ibland tänker jag på mig själv och ibland tänker jag bara på dig. Jag har inte haft en balans på det på två år, det kallas seperation och delad vårdnad. Med dig är jag i mitt sinne, utan dig är jag utanför det.

Du är en stor tjej nu och det är rena faktan, så mycket större än vid vårat första möte och jag har inte en sekund, sedan den minuten, den fyrtioåttonde minuten på den nionde timmen på den tolfte dagen i den andra månaden på det tvåtusensjunde året inte älskat dig mer än min egen existens. För dig skulle jag offra allt jag har, jag skulle göra allt för att helga ditt namn. Att stå på marken du går på är en ära, att få känna din hud emot min är ett privilegium, att få tala till och med dig, är ett mirakel. Att få vara din mamma, är obeskrivligt.

Jag är ledsen att jag inte får medverka på din stora dag, men jag lovar dig att ringa dig, så att du vet att jag inte glömt, för dig glömmer jag aldrig. Du är mitt allt.

Under ditt första dygn viskade jag i ditt öra: "Sophie, mamma älskar dig och kommer alltid att finnas för dig, från och med nu, är det du och jag, för alltid." Att få höra dig säga: "Vi kommer alltid ha varandra", betyder så ofantligt mycket för mig. Åh du är det största i livet.

För mig är alltid heligt och du är alltid helig för mig.
Jag älskar dig!

Jag hoppas att det inte gör något, att jag försöker berätta, hur underbart livet är, med dig i det.


Min gåva är min text och dessa har alltid varit, bara för dig:

Tänk att du växt och frodats i mig?
Att du är skapad av mig och ur mig.
Av mitt kött och av mitt blod,
Av min näring och av min kärlek.
Tänk att du växt under mitt hjärta
Och i det.
Jag väntade visst hundra år på att få
Känna din varma hud och
Höra din sköna stämma.
Tänk att du varit så nära, men så långt borta.
Du fanns i mig och nu håller jag din hand.
Tänk att du växt och frodats av mig.
Av min närhet och kärlek.
Tänk att du växt under mitt hjärta
Och alltid i det!

Jag har visst upplevt det största i livet.
Det vackraste som finns.
Fått skapa det finaste i världen.
Ingen sa att ovillkorlig kärlek var såhär.
Ingen viskade att nu startar livet,
allt som var innan är ingenting.
oväsentligt, ett förspel.
för livet började med dig, min finaste.
Med din mjuka hy, med ditt vackra jag.
Jag började leva med dig och för dig.
För mig var du allt och mer där till.
dina mjuka händer mot min hy
dina pussar på mina läppar.

dina armar runt min hals.
när du sa 'mamma' vände allt.
jag var det för dig,
som jag aldrig varit förut

och jag lovade mig själv.
att älska dig.

nu och alltid.
Mamma sviker dig aldrig.
Jag ger dig mitt liv, i gengäld får jag;
ditt skratt, din glädje, din sorg, ditt leende.
ditt hat, din kärlek och alltid dig själv.


Förra årets text

 sooohosiSåhär såg jag ut innan jag gick på min hemliga sushi-dejt. Alla ni som sagt till mig att jag skulle tycka att det var as äcklgit första gången: Varför ljuger ni för mig? Haha nejmen, jag gillar det! Vet ni vad mer jag gillar? Det där som händer med andningen, när någon berör dig på ett sätt du inte trodde. När alla förväntningar överrumplas av att det var bättre än vad du någonsin trott. Nu när jag publicerat detta inlägg ska jag säga: Jag är glad. Sen ska jag skriva ett till inlägg om det som verkligen är bäst i mitt liv.


no shit, sherlock!

"Lättnaden som uppstår varje gång månadsavstämningen stämmer!" <3
och tystnaden som uppstår när den inte gör det..


Hahahha! Idag var det verkligen "tystnaden som uppstår när siffrorna inte stämmer".. Det är fascinerande det där, har aldrig tänkt på att det kan bli sådär tyst förrän innan de började med grupperna  på facebook. Så denna som jag kom på själv passar ju så jävla bra in. Satt med ett papper idag och funderade en massa för att kontot inte stämde. Så går jag och frågar den andra ekonomen, så hon kommer till mitt kontor och vi letar rätt på något papper som ska vara motsvarande för överföringen mellan bolagen. Men siffrorna stämmer inte ändå och det blev så jävla tyst igen, verkligen sådär så att man hör hur dammråttorna fladdar runt i rummet. Hon såg väldigt fundersam ut och stod och visste varken ut eller in, jag tog några papper och satte mig med min söta miniräknare (måste köpa en sån där stor som Jewhan har på CH) och lyckades komma på vad som hänt och vilka konton som gällde, kände mig inte bara helt jävla awesome i det skedet utan kände mig även som en pengadetektiv. L Y C K A !

Jag: Åh imorgon är det fredag!
Mamma: Ja åh det är det!
Jag
: ååååh.. nej imorgon är det fredag!
Mamma: ååååh just ja..


Så snabbt kan lyckan vända! Men imorgon är det dags för mig att ta min sushi-oskuld och detta även med någon jag aldrig pratat med, så det kan bli lite intressant.
"I allra värsta fall kan du säga: ååh nej, du.. jag fick feber nu jag"
- Är det verkligen den mest troliga sjukdomen för att kunna fly fältet?
"Jag har sagt så.."
- Haha då kan jag säga: Åh.. nej, du, jag känner mig lite grisig, är nog svininfluensan, bäst att jag går hem..
innebandy tour och beroende.

Är en apelsinberoende, kanske är bättre än att vara beroende av annat, men mina kläder, mina händer och i viss mån mina möbler gillar inte detta beroende alls. Jag var väldigt när att ta med mig apelsin på jobbet men kom i slutsekunden på att papper+apelsin=disaster. Så jag lyckades lämna apelsinen hemma och det blev istället en gratis kaka på jobbet. Kanske inte lika bra, men mindre kladdigt helt klart.

Jag längtar till helgen, spelar egentligen ingen roll om jag har ont eller inte, för det ska bli himla roligt att åka bort med laget över helgen igen. Vi börjar i Sollefteå på lördag, matchen går av stapeln 12.30. (evenemang hittar ni här) varpå herrarna har match precis efter oss. Vi ska dock bege oss vidare till Östersund medan herrarna får åka hem och festa eller vad det nu är dom gör när de är spellediga på söndag. I Östersund ska vi ut och äta middag och sen ska vi sova över på det vanliga hotellet antar jag, varpå vi på morgonen åker vidare till Krokom och tar oss an dom klockan 1. Vi har förhoppningen och inställningen att vinna båda matcherna, vilket är viktigt nu i slutskedet. Båda lagen ligger under oss men det är jämnt i tabellen och vi behöver ta mer avstånd från strecken. Sollefteå lyckades vinna mot oss med uddamål.. Jag gjorde mål den matchen och minns ganska så exakt allt som hände, så det är dags att vi tar dom. Som det står i annonsen, vi är favoriterna. Krokom slog vi med hela 9-2, vi hoppas på något liknande i denna match och vill gärna åka hem med 6 poäng och lite säkerhet inför de två sista matcherna.

Wish us luck!Innan träning..


jobbe

"Lättnaden som uppstår varje gång månadsavstämningen stämmer!" <3
och tystnaden som uppstår när den inte gör det..


desire..
On the first page of our story
The future seemed so bright
Then this thing turned out so evil
I don't know why I'm still surprised
Even angels have their wicked schemes
And you take that to new extremes
But you'll always be my hero
Even though you've lost your mind

Just gonna stand there and watch me burn
But that's all right because I like the way it hurts..

Cause you feed me fables from your hand
With violent words and empty threats
And it's sick that all these battles
are what keeps me satisfied.

Just gonna stand there and hear me cry
But that's all right because I love the way you lie..

Try to touch me, so I caan scream to you; not to touch me.
Run out the room and I'll follow you like a lost puppy
Then tell me how ugly I am, but that you'll always love me.

Just gonna stand there... but thats all right because I love the way..


quote.

Det verkar ha blivit lite mer i lördags än vad jag vill minnas och det är just det som är problemet, jag minns inte riktigt.. En väninna började prata med mig nyss om något ragg som om jag skulle veta vem han var.

Alexandra Nilsson säger

Hahha ja det var han säkert  
är det liksom meningen att jag ska veta vem han är? =P hahaha
*** säger
Hahaha  de ville ju inte dansa, men de tyckte att vi skulle sätta oss med dem.. Men efter ett tag sa du "nej du ****, jag jobbar inte på det här sättet" så gick du x)
Kul!!
Alexandra Nilsson säger
HAHAHHAHAHAHHAH
jag har ett VAGT minne av detta
minneslucka 2011
men jag minns nu när du säger det
**** säger
Haha x) lika bra
De bjöd på shots och öl sen så är det ganska svart för mig med..


Nåväl, det var ju en typisk Alexandra kommentar och jag minns det ju när hon sa det, så, så vansinnigt onykter kan jag ju inte ha varit.. Fantastiskt.


<3Åh vad jag älskar denna, får så himla mycket rysningar när jag hör detta. Inte nog med att de har fantastiska röster så är även texten helt fantastisk. Man blir stolt över sitt land när man hör hur bra de kan dubba filmer och musiken till dom. Denna låt utsågs till bästa officiella låt till Skönheten och Odjuret. Och översätter man orginaltexten så tycker man fortfarande mer om denna. De har verkligen lagt ner hjärta och själ i detta, som med de flesta Disney filmer. Fantastiska land med fantastiska röster. <3

.

[Alexandra Nilsson]
14.14
han är typ 190 och SMAL
...
..
[*** ****]
14:14
= stor penis


... vafan säger man.
Jag har i vilket fall som helst blivit via mail utbjuden på någon form utav middagsförtäring. Jag tror att det kallas för dejt, men är osäker eftersom termen är ungefär lika cool som resten av 90-talet när det var som populärast. Vi få se hur detta ter sig. Jag kom fram till det simpla faktat att man inte har något att förlora.


älskade ängel.att ha barn är som att vara nykär, varje dag.

Den där känslan är obeskrivlig. När vi sitter helt still och du ler ditt lilla leende och ser djupt in i mina ögon och suckar lätt. Jag älskar dig, i var evig stund. Vi har våra diskussioner och dispyter, men när allt kommer omkring så finns det ingenting viktigare än dig. Du är en smart individ, du existerar, vilket gör dig fantastisk. När vi tittar på varandra känner jag den där känslan. Den varma, härliga känslan när hjärtat slår ett extra slag, när det pirrar i hela kroppen, jag kan inte förstå att du är min.

Varje väsen har skönhet inuti.

Svar På Tal

Varför är det som så, att de bästa kommentarerna är de som försvinner bland alla andra, de som man missar för att man varit inaktiv eller bara helt enkelt missar att läsa.. Men det gör inget, för då hade jag kvar den här fantastiska kommentaren av en anonym person, jag tänker anta att det är en kvinna. Men åh, tack! Det värmer, speciellt nu när jag har lite dåligt samvete för att jag måste låna ut Sophie imorgon..

"
Jag tycker du är fantastisk och verkar vara en superbra mamma! När man ser bilder på din dotter, förstår man att hon kommer växa upp och känna sig speciell, för det gör hon redan nu, det är något man kan se i hennes blick, även om den bara skymtas på foton. Det är något jag värderar väldigt högt hos barn och någon dag, när jag får barn, hoppas jag de kan få samma glimt i ögat och att jag blir en lika bra mamma som dig. Jag har tänkt skriva det länge, men du är verkligen fruktansvärt duktig. Keep on going girl!! Du är awesome!! Kramar!"


TACK! Det värmer, blev nästan lite fuktigare i mina ögon. Det är lite synd att du är anonym dock, men det är sådant man får ta! Min dotter.. anses från de som umgås med henne, de som undvisar henne och de som älskar henne, vara en väldigt smart, väluppfostrad, lugn, lättsam, omtänksam och snäll samt trevlig tjej! Och det är precis vad hon är, men det glöms bort att hon även är kärleksfull, omhändertagande, rolig, lekfull, vis och en funderande individ. Jag tror att hon erhållit ett fantastiskt intellekt, som jag hoppas att hon kommer att utnyttja så mycket hon bara förmår under hennes uppväxt och under hennes år som en vuxen människa. Du vet att du kan komma till mig för trygghet och jag vet att du även finns för mig. Att se dig interagera med mina vänner, att skaffa dig en egen relation med dom, rör mig. Att se dig ta egna initiativ och ta för dig i vardagen, stöttar mina beslut angående din uppfostran. Föräldraskap är ingen ålder, föräldraskap är förmågan att lära ditt barn vad som är rätt och vad som är fel. Att lära det att behandla andra som de vill bli behandlade, att kunna ge det trygghet och kärlek. Att få det att känna sig älskat och att stå med stabilitet på jorden och visa att allting är möjligt, även när det känns som jobbigast. Jag gör mitt bästa och endast det, jag försöker att få henne att känna att hon betyder mest i hela världen. Hon säger att hon älskar mig varje dag och jag tror henne, för jag älskar henne. Hennes små pussar på min hud är det vackraste jag kan få. Sophie, lillgumman, jag ger dig min morgon, jag ger dig min dag <3


Where it all begins, back in god's hand, I started loving you.

.I'm a believer..

Jag vill så jävla gärna ha en ny digitalkamera, helst en system, med självutlösare, blir ju så jävla dålig kvalitet med webkameran jag fotar med nu. Känns som att jag har många ideer jag skulle kunna ta i verket om jag skaffade mig en sådan. Efter första ekonomiassistent-lönen kanske? Man måste ju fira..

dagen.Jag är en bladvändare..


.                       .                        .              jag älskar kycklingen förövrigt! (ha-ha)

And I löööv it!

Nu blir det en powernap om jag ska orka med resten av dagen med matlagning och herrarnas match med barnet. Imorgon ska min anställning firas, förmodligen med IBC-fest! Man kan inte mer än älska livet. För det är bra jävla fantastiskt! Och idag fick jag kakor på jobbet, som vanligt, för tydligen så ingår det 30 minuters fika på 4 timmars jobb, minst. Vi fikar nog t.o.m mer, beroende på när det kommer in folk och vilka det är. Lyckan är total! Måste dock plugga lite ikväll, men det ska bli roligt det med. Så nu fick ni ett tråkigt vardagsinlägg som sällan kommer.
!
Not even comparable
MoDo - Timrå at the office!

Sitter och har fikapaus nummer två vid 9 på morgonen när en kollega nämner att de ska på hockey ikväll, MoDo - Timrå.

Jag: Roligt! Vilka håller ni på då?
Annica: MoDo såklart
Jag: Jaha.. är det nu jag ska gå hem?
Tommy: Är du Timråit?
Jag: Jag går nu jag!
Tommy: Ja det är nog bäst så!
Jag: Jag kanske måste konvertera nu då?

Dagen fortskrider och VDn anländer.
Tommy: Du L-Å jag brukar ju inte lägga mig i hur du genomför dina anställningsintervjuer, (jag spetsar öronen från mitt kontor) men den här gången tycker jag allt att du börjat i lite fel ände. Din första fråga ska ju vara vilket lag hon håller på!
(Jag tittar ut från mitt kontor)
"Pratar ni om mig eller?"
Tommy: Du, jag pratade med din mamma (de känner tydligen varandra) och hon sa att det inte alls går att konvertera dig, du har varit Timråit sen barnsben..
L-Å: Jaa men nu är hon ju vuxen!
Jag: Ja är det nu man ska börja använda hjärncellerna på rätt sätt eller?


L-Å: Varje gång vi ser Alexandra så frågar vi vart dom ligger i tabellen..

Senare går jag förbi hans skrivbord: *Host* MoDo *Host*


Annica: Ja men då ses vi imorgon! Kanske..
Jag: Vadå? Kommer du inte komma om ni förlorar?
Annica: Nej verkligen inte.
Jag: Vinnarna bjuder på fika!Jag må understryka att alla är över 60 år och att jag är en tredjedel av deras ålder och de mobbar mig! Men det  känns bra!  Jag trivs väldigt bra, har fått massa gjort idag, suttit med årspärmarna och bokfört och lite allt möjligt, tiden bara flyger förbi, hade gärnat jobbat längre idag, men vi får se hur roligt det blir att gå på jobbet imorgon, antingen så går jag in i fikarummet med halsduken eller så får jag smyga in på mitt kontor och komma ut först när det är dags att gå hem!


.I am addicted.
And longing for your touch, star.


.

Var en sväng på skolan igår för ekonomihistoria.
Vi talar om mellankrigstiden..

"Men Mongoliet då? hur klarade dom sig?"
(vi skrattar åt karln)

Lärare: Mongoliet? Nä nu vart det lite väl deppigt här, nu släpper vi in lite ljus!
(drar bort gardinerna)


RSS 2.0