små bitar faller på plats

Har bestämt vilket låtstycke som ska spelas under inmarschen för brudföljet, ett vackert pianostycke minsann.
Det kan man lyssna på här!

Idag kom tärnklänningarna och nu hoppas jag bara att dom passar annars får jag nog lite panik skulle jag tro! Jag vet att jag inte borde börja oroa mig ännu för att saker inte ska hinna fram men det gör jag ändå, trots att det är över en månad kvar och allt ska komma inom 25 dagar efter att man beställt och det var nån vecka sedan jag beställde och allt är skickat förutom det jag beställde från Sverige igår. Jag har ju märkt att det är väldigt olika hur snabbt saker kommer fram från Kina, trots att de ska ha skickats samtidigt. Ett paket har jag ju fått för några dagar sedan och de andra har jag inte sett skymten av. Ska kolla i mailen om jag fick något spårningsnummer. Kan vara roligt att följa om inte annat. Klänningen fick jag ju på knappa 3 veckor.

Igår var jag och träffade fina Lotta och pratade blommor med henne på Deltablommor i Söråker, hela familjen var med och trots att de inte känner henne så tyckte de att hon var super bra, så det lutar mot en beställning därifrån. När jag gjort klart för mig exakt hur jag ska gå tillväga med alla blommor och vilka som ska ha och alla sådana små detaljer. Tack så mycket för hjälpen! :)

Nu blir det jobb ikväll och min käreste är också där, så lillfia får vara hos farmor. Imorgon blir det match för mig varpå jag faktiskt är ledig tills söndagkväll då jag jobbar igen..

Kommentarer
Postat av: Melissa

oh vad vackert stycke till marsen.

mitt kommer bli jamtalndsången i piano har man bestämt sen många år, hmm jag som inte ens vill gifta mig så blir knepigt att gå ihop :D

2011-12-19 @ 19:54:46
URL: http://lavali.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0