skodda präster

Skorn i inlägget nedan är nu beställda! Tur att jag inte behöver ha dessa inom en vecka. Halva Sverige och Norge verkar oerhört missnöjda på Nelly i nuläget, de utlovade självklara leveranser innan nyår på alla beställningar gjorda före 28/12 på deras sida. Kundtjänst säger dock 26/12. Men då är det ju falsk marknadsföring.. Det är iallafall vad halva befolkningen antyder på nellys sida på facebook. Well jag är ju en av dom som beställde innan 28/12, dels saker som faktiskt var tänkta till nyår (en topp) och dels detaljer tänkta till bröllopet, som tur är hinner nog dessa fram i tid. Ska bli intressant att se vilken order som hinner fram först nu, förra eller den nya med skorna. De har ju inte kunnat skicka sina leveranser pga tekniskt fel. Det är nästan så att jag tycker att de kunde ta alla sina anställda på kundservice igår och skicka dom med alla kläder genom hela sverige och lämna på utlämningsställena, då hade de ju garanterat framme innan nyårsafton. Men så fungerar ju inte världen.

Jag är glad iallafall att någon skickat tillbaka ett par 38 eller att de hade fått in dom på annat sätt, så jag kan få mina skor, de är en aning höga så jag får väl öva lite. Har aldrig haft problem att gå i klackar, men dessa är lite högre, dock har de inbyggd platå, så det är nog bara som att gå på ett bar 10-12 cm klackar och det har jag ju gjort förut. Köpa mjuka inlägg för trampdyna? Svar ja.

De andra skorna åker tillbaka nu! Såhär såg dom ut;

De är ju fantastiskt fina men inte riktigt något för mig när jag tänker till mig själv och inte till illusionen av ett vackert, sött och pittoreskt bröllop som jag varit lite insnöad på.

Idag fick jag inte EN utan TRE avier med saker att hämta ut, jag tippar på att det är kina saker som jag beställde ungefär samtidigt. HOPPAS!


Förövrigt! Prästen vi vill ha istället för våran har svarat och hon vill gärna viga oss men måste gå igenom sin chef och skulle återkomma. Bara att hålla tummarna!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0