some say sports..

Jag jobbade 07.45 till 16.30 idag, satt över en liten stund, köpte sedan mjölk och gick och införskaffade mig en Sophie. När vi kom hem så hängde en påse på dörren från hennes farmors mamma, innehållande ett par Goretex kängor till barnet och lite kläder, en klänning tog hon på sig på en gång, en prinsessklänning. Den fick jag bara av henne när det var dags för pannkakor, sen flög den raka vägen på igen. Strax efter 6 - halv 7 var jag jävligt trött och la mig i soffan för att vila lite, Sophie satt sig mot mig och jag ställde klockan på 19.20 för att kliva upp och byta om för träning, vaknade då, noterade att barnet sov, somnade om till halv 8 och gick då upp och bytte om och bar in barnet i sängen. Hon sover alltså med sin klänning på sig.

Jag möter pappa nere i trappen innan han ska vara barnvakt och då bär han med sig tre presenter och jag säger: "men åååh vafan, hon sover ju tyvärr!" Lite tråkigt och jag tyckte lite synd om honom. När jag kommer hem från träningen som förövrigt gick halvdant men jag fick till lite trix och fix så hade hon inte vaknat något och pappa var lite besviken över att inte ha fått träffa henne något, men hade ställt presenterna på sängen, så dom ser hon när hon vaknar imorgonbitti.

Imorgon blir det seriepremiär för våra kära herrar och givetvis ska vi dit och kika, jag tar med mig Sophie och hoppas att slippa läktarincidenten, hon sa att hon lärt sig något iallafal och det är ju alltid något. Kom igen nu herrar, nu vinner vi båda seriepremiärerna på Öbacka i helgen!

Kom ju även hem till att Timrå klådde upp MoDo i straffarna! <3


fika och match.

Har världens underbaraste tjej till dotter, inte nog med att hon är fantastisk och säga så oerhört snälla saker till mig och aldrig bråkar samt gör som man säger (för det allra mesta) så är hon så otroligt social. Hon tycker nog att hon har fått många nya vänner efter kvällens vistelse på Öbacka, där vi iakttog matchen mellan IBC Hernösand och BK city, det var derby och vi var där. Innan matchen var barnet jätte peppad över att se innebandy och hade tjatat en massa om det. Jag vet inte hur mycket hon tittade men klockan blev iaf efter 22 och allt hade gått fint, herrarna var inne på tredje perioden och ledde över lokalkonkurrenterna när barnet ramlade och då bröt all trötthet ut och övertröttheten hon levt på i en timme försvann helt och vi bestämde oss för att gå hem efter 2-3mins gråt efter fallet, jag trodde att jag skulle få bära henne hela vägen men hon sa att jag måste få vila lite så hon skulle gå en bit. En bit som blev 2/3 av vägen hem. Vi kom in och jag tror att alla medlemmar i familjen var vaken i ungefär en minut. Sen somnade den minsta av oss. Upp snart igen känns det som, 06.30 står klockan på, för en dag på jobbet, förhoppningsvis träning också, måååste. På fredag styr vi vägen mot öbacka igen för seriepremiär för herrarna och Sophie säger att hon inte tänker jaga någon elefant då. Vi sitter nog längst ner.Celina: Men vafan.. det ser ut som att det är vi som spelar.

(Historien förtällde inte om det var en komplimang till oss damer
eller om det var en förolämpning mot herrarna. Vi låter det även vara osagt)


intresse.

Gick hem idag från stan, solen sken och det var lagom temperatur tack vare det, den reflekterade sig på havet och gav ett strålande intryck. Allt detta och färgerna runt omkring fick mig att känna hur mycket jag älskar livet. Snart kommer trollet och jag har saknat henne, som alltid. Hon är så himla vacker som person. Berättar alltid för mig hur mycket hon älskar mig och säger så smarta saker ibland att man blir förvånad, vi ska på födelsedagskalas ute i älandsbro och sen vankas det match på öbacka, jag hoppas att hon orkar vara vaken bara. Men det löser sig alltid med lite godis eller så. Vi gör samma sak på fredag och söndag, tittar på innebandymatch dvs. Jag tycker att det är bra att hon får följa med på saker jag vill göra också, samt att hon själv säger att hon vill titta, på söndag kanske hon får se sin mor springa runt på planen, det återstår dock att se. Jag hoppas att hon kan titta, som jag gjorde när jag var liten och tycka att det verkar så roligt att hon själv börjar spela en dag. Det ligger nog fortfarande i släkten, förhoppningsvis.

Jag har nyss lagat mat så att jag har matlådor i 1½ vecka, det är fan bra gjort det ändå, dock bara två olika maträtter, men man får inte vara så jävla lunchkräsen..
Jag hade lite mys i hamnen sådär på morgonkvisten.


did you really thinK?

Frågan är om de höjt min värme i lägenheten under dagen eftersom de ska stänga av den under två dagar imorgon eller om det är jag som är sjukt varm bara.. Dör av värmeslag ivf. Det gick bra på träningen idag, ganska iallafall, vissa saker bättre än andra. Hoppas få spela på torsdag, det behövs verkligen. Imorgon ska jag iallafall upp till hallen med barnet och kika på herrarnas träningsmatch. Det ser jag fram emot lite, komma ut och göra något med barnet, hon älskar ju sport!

Som sagt mycket som händer i livet nu och jag orkar inte, har ni hört rykten om mig på senaste, snälla kom till mig, spridaren har erkänt sina lögner, men rykten ligger ju kvar. Inte mycket att göra åt. Kan aldrig förlåta helt dock. Well, kan inte skriva så mycket mer nu, är sjukt trött och ska sova.Whenever, wherever..
Here over, here under.


hurt.Just gonna stand there and watch me burn,
but thats alright because I like the way it hurts.
Life is no nintendogame..honestly..

Jag vet inte vad jag ska säga, min oro överväger allt annat nu, det är nästan så att det svartnar för ögonen. Mitt liv som varit så jävla bra ett bra tag. Visst har jag haft mina funderingar och vet fortfarande inte hur jag ska göra med många saker, men det har ändå varit bra, fyllt med skratt och utan oro. Nu vet jag inte ens om jag kan sova, jag orkar inte dela med mig av vad som hänt än, men det känns otroligt konstigt, läskigt, obehagligt och tröttsamt. Ska inte vara den som är den och tänker understryka att det fortfarande är otroligt mycket bra saker som händer i mitt liv. Det säger jag ingenting om. Men det ska alltid vara något som förstör the flow, så att säga.

Vill iallafall ha imorgon, vill träna, vill tänka på annat, vill göra det jag tycker är så oerhört roligt. Vill skratta åt och med de andra i laget, åt mig själv och med mig själv. Vill andas, behöver träffa folk. Ska fokusera på allt bra, fortsättningsvis också. Händer ändå rätt mycket  denna vecka.

Helgen är fylld med innebandy, men även med helgjobb och teambuildning samt middag med dessa. Kan förhoppningsvis träna på torsdag också, annars blir lilla jag väldigt ledsen.

När jag tänker på helgen, så är allt ett virrvarv, inte för att jag inte minns men för att det varit så mycket olika känslor. Väldigt glada stunder och väldigt ledsamma, förskräckande och läskiga stunder. Önskar att allt kunde vara så självklart som det var när man var yngre, allt gick och man funderade inte så mycket. Kanske bara ska låta allt rulla på, som man gjorde förr. Då kanske bitarna faller på plats själv. Man känner väl efter ett tag, men vill inte göra andra ledsna och besvikna. Vill bara glädja. Ja vad säger man. Jag vet.. inte.


.

Stalking:
"Det kan röra sig om att någon fysiskt uppsöker en person och försöker ta kontakt, t.ex. genom att förföljaren, stalkern, dyker upp utanför offrets hus. Stalkern kan också på olika sätt visa sin närvaro i offrets omgivning och detta kan i längden leda till att offret minskar sin egen rörlighet i hemmiljön.
Ett kontaktsätt som ofta används är att förövaren ringer till sitt offer, det är inte ovanligt att förövaren ringer flera gånger per dygn. Kontakten kan också ske genom e-brev, sms eller vanliga brev som skickas med posten. I takt med att samhället har blivit mer och mer tekniskt avancerat har det ökat möjligheterna för att förfölja någon. "


Ja vad säger man.. och jag hatar denna dag, en av de värsta på länge. Laddar om för en bättre morgondag, får även träna då, ska bli himla fint måste jag säga. Är så mycket som händer i mitt liv nu så jag orkar inte ens beskriva.. orkar inte ens skriva..


.Your body is a wonderland.
You look so good sometimes, it hurts.
Discover me, discovering you.
I loose my grip, something about the way.
Damn, you frustrate me.
I'll use my hands, oh your body is a wonderland.


Jag är lite tveksam, hejdar mig ett slag, vet inte riktigt vad jag vill. Vet väl egentligen bara att jag vill ha den där äkte kärleken igen, men det blir nog svårt så länge jag inte kan släppa in någon helt. Antar att den detaljer släpper bara jag träffar rätt person också.  Visst vill man ha någon, jag menar, vem vill inte ha någon, men jag trivs även så fruktansvärt bra med mitt liv som det är just nu. Jag har blivit stucken i hjärtat några för många gånger redan och jag är 21 år gammal. Ingen sa att det skulle vara såhär, när man var liten och lekte att man var en prinsessa som blev räddad av prinsen. Prinsessan helt ovetandes om vad som väntar, hon räknade aldrig med att prinsen hade en dolk i bakfickan, att sticka i hennes hjärta. Ber om ursäkt för mitt inte så vackra språk, min hjärna orkar inte leva längre idag.

Klev upp strax innan 07, kom hem 18.15 från jobbet, iväg och sprang i spåret 19.15, tränade 20-21.30 med damerna, och sedan plojlir med 15 män kl 22-23. Kom hem strax efter 23 och är helt slut i hela lilla mig.

.She's got a smile that would make the most senile
Annoying old man bite his tongue
I'm not done
She's got eyes comparable to sunrise
And it doesn't stop there
Man I swear
She's got porcelain skin of course she's a ten
And now she's even got her own song
But movin' on
She's got the cutest laugh I ever heard
And we can be on the phone for three hours
Not sayin' one word
And I would still cherish every moment
And when I start to build my future she's the main component
Call it dumb call it luck call it love or whatever you call it but
Everywhere I go I keep her picture in my wallet like hereSåhär, såhär är det många män som känner för sina tjejer, well jag undrar vart alla är? Eller alla och alla, är ju inte den som är den, har ju en hel del efter mig, men vågar nog ingenting eller så gör jag det, har inte riktigt kommit så långt i mitt liv att jag tar ett beslut. Låter nog allt flyta på, så märker man vart man hamnar. Älskar livet som det är nu men något saknas ju uppenbarligen, men tar inte första bästa, jag ska ta nogranna beslut denna gång, är så less på att det alltid går så oerhört fel och dumt. Men jag har ju alltid min finrumpa, vackeröga, silkeshuden, själaskrattet, linhåret, min allra bästa - Sophie. Och jag trivs ju i min ensamhet, trots att jag är så beroende av social umgänge, så gillar jag att kunna göra vad jag vill, men blir ju lite avis på alla som har någon att komma hem till dock. Men den tiden kommer nog tillbaka för mig med.


Timrå ik <3

"För ni är sämre än Sundsvall! Sääämre än Suuundsvall, ja ni är sämre än Sundsvall, SÄMRE än Sundsvall!"

Fan jag vad jag fullkomligt älskar att stå i klacken, det är en så oerhörd feeling där, helt obeskrivlig. Fruktansvärt fantastiskt. Man må vara as varmt, man må få ont i ryggen, fötterna och benen, men det är så jävla värt det. Inte bara får man njuta av en fantastisk match, men får skratta och glädjas tillsammans. Är sån jävla härlig humor i klacken. Och en stor Eloge till Patrik som orkar trumma hela matcherna, så jävla bra jobbat. Även idag en stor eloge till övriga i klacken som sjöng helt själva medan trummskinnet byttes ut. (ja P var lite hårdhänt och över exxad där i början så det gick sönder)

Igår var iallafall den bästa dagen på hela veckan, bara en små ilsken kund, resten var trevliga och/eller roliga t.o.m. roligt som fasen att skämta med frölundaren, synd att jag inte kan ringa upp honom idag och fråga; "nåå, hur gick det för er igår nu då?" eller dylikt. Men så får det vara. Nästa match är på torsdag och då jävlar är jag på plats igen kan jag lova.


Ber om ursäkt för dåliga uppdates, har mått lite dåligt denna vecka..


snabb och kort.

V - vadå? har du barn?
Jag - "Hahah va? allvarligt? hela gruppen vet det.. visste du inte det?"
T - Ja men han visste ju inte ens att detta var en heltidsanställning.

Ja det är full rulle i livet, as mycket på jobbet samt träning och hinna umgås med folk och mitt barn, så bloggen är lite off prio just nu, som ni säkert märker av. Kommer väl hem för kvällen vid 22 ungefär, efter träning och/eller jobb. Då är man rätt trött och känner för mest ingenting. Men jag trivs jätte bra i mitt liv just nu, lite många män men det går väl att hantera som vanligt. Det blir vad man gör det till. Innebandyn flyter på och jag gör väl bra ifrån mig tycker jag själv. Senaste träningen var skit, förutom sista 15 minuterna. Jag är automatiskt trött vid 23 på kvällarna, något som inte hänt mig så länge jag kan minnas, möjligtvis när man var en liten girlie och lekte hela dagarna. Har fortfarande världens bästa kollegor och trivs bra på jobbet, många kunder är ju som de blev och andra är helt jävla underbara. Sålt bra idag också, trots all stress under kvällen. (det var min första kväll)
Ska försöka skriva mer i veckan, något litet varje dag, kanske på lunchen eller efter träningar.


gammsork.
Jag undrar varför jag har benhinneinflammation i båda benen och en bristning i ena låret. Jag undrade faktiskt det, det gör ju så fruktansvärt ont. Mja för cirka 30 minuter sedan fick jag svaret..

Jag börjar bli gammal!
21 år
fyller jag idag och det går utför,
men still going strong såklart.
Jävla gammsork.

Började dagen med en gratis pizza leverans, fyller man år så gör man ju tyckte han. Fortsätter den med sängen nu och sen jobba med de bästa kollegorna, jag ska bjuda på fika och vi ska ha lite trevligt i pauserna. Det ska dock göras ekonomiprov (blir pinsamt om jag failar som gått ekonomi) och antingen medlyssning eller fortsätta ta egna samtal. Efter jobbet så blir det att ta sig hem och plocka undan lite saker och första gästen för dagen blir Emelie, som ville komma tidigare än alla andra och fira sin allra bästa vän på tu man hand, tack sötnos, det betyder! Sen blir det festligheter för exakt hela slanten. Detta blir en bra dag, är redan sjukt sms-terroriserad och ganska lätt terrad på FB. Nåväl, jag måste sova nu om jag ska överleva dagen överhuvudtaget.


dag.. 9?

har haft ännu en fantastisk dag på jobbet, ja jag kanske tjatar om detta men har varit väldigt roligt, man skrattar så man faktiskt inte orkar skratta mer. Vi har haft ekonomi-utbildning nästan hela dagen, förutom sista 1½-2 timmarna då vi medlyssnat på faktura. Första halvan av dagen höll jag på att somna, kändes som att man kunde allting eftersom man läst ekonomi på skolan. Visst fanns det interna regler och processer att lära sig men i det stora hela så kunde man det mesta sen innan. Får lära sig att förmedla detta till kund bara. Satt och medlyssnade med Angelica idag, valde medvetet att sätta mig där när jag fick se att hon var ett alternativ. Vi hade trevligt och lärde oss väldigt mycket. Tycker att det är rätt roligt att sitta och läsa min sammanfattning av dagen, interna förkortningar hit och dit och lite allt möjligt. Utomstående förstår nog ingenting. Nu väntar träning och imorgon blir det fest här, måste nog städa lite ikväll eftersom jag slutar 17 imorgon och gäster börjar väl droppa in vid 19 snåret.

Hört rykten om träningsmatch på söndag i Övik, undra om man ska spela eller icke..


.

Världens bästa grupp, världens bästa klack och världens bästa Timrå. Vi stod i klacken och skrek så det slog lågor, lite intressant tyckte jag. Roligast var klart när vi stod som bäst och skrek (ja jag och Mumin skrek nästan ensamma med klackledarna kändes det som) "Challe Berglund hejar på Timrå" följt av "Modo är inget utan foppa!". Oslagbart. Matchen var väl lite si och så, men huvudsaken var att vi vann, tippningen låg på 4-1, med 20 sek kvar reducerade Modo till 4-2. Dåligt pp, dålig box, dåliga kontringar, för det mesta dåligt passningsspel. De får skärpa sig, annars blir det ingen bra serie..

Försöker få ihop helgen, men allt känns som ett virrvarv.. matcher hit och dit och umgås hit och dit, jobb och allt möjligt. Förstår inte hur det ska gå ihop, vill göra allt. Speciellt matcherna. Men vi får se. Nu orkar jag inte skriva mer, har jätte ont i mina ben efter kvällen och efter gårdagens träning.. jävla benhinnor, måste köpa liniment på lunchen imorgon så jag kan smörja in mig lite.


in my heart.

You breathed my soul out..Nu ska jag på riktigt sluta bry mig, känslor hit och dit. Förstår inte hur man kan känna en massa men ändå backa.
Jag finner inget logisk någonstans och tänker försöka börja andas igen även om jag som mest hyperventilerar. Det kommer att vara så jävla tungt ett tag nu, för det gör så jävla ont. Så ofantligt ont. Du påstår att det är tungt för dig. MY ASS på det, rent ut sagt. Förstår inte varför jag alltid hamnar här.

Men en sak är säker, jag är så mycket bättre än det här. Så jävla mycket bättre. Förtjänar betydligt mer och kommer nog att få det också, med tiden, den där tiden. Man behöver bara tro på sig själv. Jag ska tvätta min själ. Göra den ren på gifter, börja om från början, som om ingenting någonsin har hänt. Jag ska lära mig älska mig själv och ta ett steg i taget för att nå det målet. Jag ska förbise alla som felar, jag ska ge förlåtelse, mer än vad jag gör nu. Godtrogen har jag alltid varit, något jag nog ska lära bort en smula, för det är nog just det som drar ner mig i en ond och illvirrig spiral. Jag ska fokusera på det som är viktigt, på det som jag älskar. Hur lucky är inte jag som har världens bästa dotter? Som har världens bästa kollegor och vänner. Som har världens bäsa familj i överlag och som har tilldelats privilegiet att känna fullkomlig lycka och sorg. Jag ska ge det en balans.
För aldrig någonsin ska jag tillåta mig själv att hamna här, om jag så ska slå upp en mur runt mitt hjärta, nästan omöjligt ens för "Mr.Right" att slå sig igenom. Det är nog bäst. Jag ser för mycket bra i allt omkring mig.

Människoälskare som jag är.. älskande av männikor. Social och oerhört glad och go, som jag fick höra idag. Jag håller mig fast där och ska göra mitt yttersta i alla kommande vänskapliga samt arbetsrelationer. Jag ska lyckas i mig själv, jag ska lyckas med mig själv. Jag ska älska mig själv, så att så småningom andra kan älska mig, även om de tycker att det är jobbigt att sakna, även om de inte klarar det just nu. Även om de inte vill och orkar ha starka känslor för mig just nu. Så ska jag lyckas med det.

För när jag älskar mig själv, helt, så kommer andra att älska mig, oavsett.

Tills dess.. kommer jag absolut bara att leva mitt liv, för det är väl bra jävla fantastiskt i övrigt. Så fruktansvärt fint, jag är privilegad.
Matlådstjuven.. du får fortfarande jätte gärna lämna tillbaka min bytta! Tack på förhand.

JAG förtjänar mer och bättre. (alla gör det)


BTW! "When least expected..." ;D

RSS 2.0