min själ.

When you cried I'd wipe away all of your tears
When you'd scream I'd fight away all of your fears
And I've held your hand through all of these years
And you still have all of me.Gud välsigne dina fötter där dom går.
Du är det vackraste som gjort avtryck i mitt liv.
Jag sörjer, för att jag inte får spendera varje vaken sekund med dig.
På ett sätt så definerar du mig.

Dina ord värmer varje tårande stund.
Och min lycka ser jag i dina ögon.

De reflekterar din själ.
Och utan att fråga så känner jag din kind mot min.
Mitt hjärta rusar. Jag älskar dig.

©Sveaalexandra


.

Åh jag blir så oerhört trött och less när det sker brott med sådan hänsynslöshet och dignitet att man inte kan göra annat än att.. skaka på huvudet och fundera på vart världen är påväg. Blir så deppig av att titta på Efterlyst, jag borde veta bättre vid detta laget, man tycker så synd om alla människor och deras bekanta att det gör ont i själen som bara tusan.

DÄRFÖR tänker jag vara glad över att jag fick sms om att mina saker från Nelly har kommit, det ska bli härligt att få kläderna jag ska ha på bröllopet på lördag, ska bara fundera ut en matchande och lagom frisyr. Längtar så ofantligt mycket nu, vilket privilegium att få närvara under denna vigsel mellan två människor som varit tillsammans i 19 år, dvs halva deras liv. De har två härliga barn och lever livet så ofantligt bra. Inspirerande.
Önskar att man kunde finna en man därute som vill dela livet med en så engagerat att det håller under en så lång tid. Jag är så glada för er.
På fredag åker jag till Sthlm med min bror och min mor, fredagen kommer jag dock inte att spendera med dom utan med någon annan, jag hoppas att det kommer att gå helt utmärkt. Men man vet inte förrän man står där.
Hoppas att denna vecka kan gå snabbt. Ser dock fram emot innebandyn imorgon.

Sophie - jag kommer att sakna dig i veckan älskling.


.Trots att vi har sagt farväl håller du mig hårt, men jag har styrka att slita mig loss.
Visst kan man fundera, i år och dar.
Men det finns ingen anledning att du håller mig kvar.
Släpp min hand, du kanske finner en annan med tiden.
Solen skiner inte för oss och du vet att det går över.
Vi gör inte avtryck på samma stig,
mina steg leder någon annanstans.
Bortom ditt ögas glans ser jag tomhet.
För du vet ingenting alls.
Du känner i mörkret efter något som inte finns kvar.
Jag önskar dig lyckan att hitta nytt en dag.
©Sveaalexandra

tanke.

Det märks att man börjar bli vuxen när man uppskattar sådana små saker som att solen trängt sig genom molnen efter en regnig stund och skiner in i rummet där man sitter.
Jag kände mig lycklig den stunden.
Förnimnde en känsla och luften fick en annan innerbörd.
Det var vackert och jag var ensam, en tillstymmelse av lugn genom mitt hjärta.
Jag kunde inte låta bli att le
Världen är en vacker plats som jag är tacksam att få vara i.
Just idag tackar jag mamma för det.Jag söker och jag söker, men jag finner inga svar.
Går letandes och väntandes genom livet.
Jag vet att du kommer att komma en dag.
Då kan vi sitta här tillsammans och se solen stråla in.
Men nu är det tomt, men jag är lugn. Ingenting gör ont.
Inga tomma ord som förlöjligar mig.
Inget som inte uppmärksammar. Nu står jag aldrig still.
Livet blir vad man gör det till och jag andas lycka idag.

©Sveaalexandra


.

It really got it's up and it's down.
Sometimes I look at you and it sickens me.
Sometimes I look at you and it delights me.
Confusion, conclusion.
Sometimes I talk with you and it sickens me.
Sometimes I talk with you and it delights me.
Confusion, conclusion.

I got you on your knees begging please.
But you can't please me.


sälja, sälja.

TITTA HÄR

Ja jag säljer lite saker, man måste ju leva.. Kommer komma in mer under kvällen också.


ses där

We're gonna show you how to rockabilly!


,

Naglarna är målade röda, håret är tvättat och torkat utan bena så jag ska kunna sätta upp luggen ikväll. Nu väntar jag på att Emelie ska bli klar så vi hinner ses något på stan så barnen får leka innan barnen ska till sina "vaktare". Sophie har packat pingvinen och längtar till att få åka, sitter i sitt rum, på golvet och läser en bok nu i väntan på Emelies samtal. Vi hinner nog hem en liten vända innan Johnny kommer, men vi packade imorse ändå.

Har även målat Sophies naglar idag, hon ville verkligen det, så hon fick blåa naglar på både fingrar och tår, hon är så stolt, dock lyckades hon ha "sönder" ena tummen bara efter någon timme. Barnen..

Kan inte tro att veckan snart är över, det har varit en jätte bra vecka på alla vis. Nu ska vi åka och leka, over and out.


måla, måla, måla

Nu sitter jag med en fot på bordet och den andre nere på ett luddigt underlag vid namn; "matta".
Varför? Jo för att jag för första gången på kanske 5 år har målat naglarna på hittills bara ena foten och således även glömt hur svårt det var.. men det blev fan svin bra ändå. Har även suttit och försökt fixa frisyrer tills imorgon, det har inte gått så bra, för det första var håret lite för fett och för det andra har jag inga hår talanger överhuvudtaget, så det sög ju, får tvinga Emelie att hjälpa mig om det krisar imorgon. Längtar sinnessjukt mycket iallafall. Kommer nog att bli rätt storslaget!

Ett tips också, som ni säkert hört förut, men jag påminner..

Har ni någonsin varit med om att nagellacksbortagningmedlet/acetonet är slut? Well, det finns lösningar till allt, ta ditt fulaste nagellack (smartast) och måla på kanske två naglar åt gången, låt vara några sek och ta papper och torka av! TADAAA :DIt's a crazy, crazy, crazy, crazy night!bäst.

M: Hahaha.. nä det är väl inte riktigt så, men ibland så känns det som så när man blir addad från olika ställen på internet och det första de frågar är vad man har på sig eller om man vill slå på cam osv.. allt är så sex, sex och sex. man behöver ju inte vara lättklädd, snälla kan jag få ha mina kläder PÅ! (glimten i ögat)


Det märks hur tryggt mitt barn har känt sig hela den här veckan, det har inte varit så mycket tjaffs och bråk, bara lugn och frid, i princip, dvs bortsett från små incidenter. Nattningarna har varit som Gud själv. Som ikväll, vi kommer hem efter den traditionella grillfredagen i Frost-Lantz residentet. Sophie säger att hon vill ha oboy och sen sova, sagt och gjort, vi drack och sen la vi oss och pratade lite en stund innan vi läste TVÅ sagor om Alfons Åberg, 4 år. Jag pussade henne och vi sa att vi älskade varandra samt Godnatt innan jag lämnade rummet, barnet, min älskade guldklimp somnade på en gång.

Idag är jag så tillfreds med mitt lilla liv här i Härnösand så jag nästan dör, eller jag hade ju varit tillfreds även i en annan stad, har varit en väldigt fin dag med många kärlekskänslor, till mina vänner och till min älskling. Jag känner mig tillbaka nu. Det är såhär det ska vara.


.

"Sex appeal är inte fråga om kurvor utan om urstrålning. Män vädrar sex även när den är insydd i en säck."

Med det citerat - alla är vackra!
och män tänker med sina genitalier för det mesta.
Välkommen till verkligheten. <3dagen.

Vaknade imorse med världens vackraste bredvid mig, jag strök dennes kind och personen vände sig snabbt om, varför är alla så sega på morgonen? Jag är den sista att snacka förvisso. Strök det finaste i världen ännu en gång på kinden och sa godmorgon. "Godmorgon" varpå jag fick den kärleksfullaste pussen i historien. Min kärlek strök min kind och log sitt bästa leende. Älskling, jag älskar verkligen dig.

Nån som ska berätta detta också? SNÄLLA! Vore så jävla bra..

Nu sitter jag här och gäspar som om jag aldrig någonsin i mitt liv fått sova och väntar på att det ska bli lunchtid, nej inte för att jag är hungrig, då hade jag ätit frukost utan för att det är då jag åker till Sundsvallstrakterna med olika mål i sikte. Ibland kan det vara resan som är målet. Men inte denna gång och inte ett tag framöver. Jag längtar grymt mycket till nästa helg, detta bröllop har jag sett fram emot i över ett år, och jag är säker på att det blir något av det vackraste jag sett.

Nu ska jag plocka pärlor från mitt köksgolv (ja tänka sig att barnet lekte att det var mat igår och att maten även hamnade på golvet, så himla otippat) varpå jag ska borra lite så jag får upp magnetlisten. Igår borrade och skruvade jag för att få upp min stång där det ska hänga lite smått och gott för att simplificera uppgifterna man utför i köket. Laga mat, diska osv, ni vet vad jag menar. Jag har hållit disk borta från köket sen i tisdags, tror att jag börjar få bra vanor igen och detta trots att jag gjorde en matpaj igår samt två omgångar bullar! INGE DISK att få ångest över idag - bravo!


Some are a melody and some are the beat.


blabla fiasko, blabla eurovision.

Det var det, ja det var det faktiskt, bra jobbat Anna, ikväll var du felfri, men tyvärr så är det sen några år etablerat att Europa endast gillar flummig musik med konstig rekvisita samt att kompisrösta på sina grannländer är oerhört populärt och eftersom vi inte ens brukar få poäng av alla våra tre härliga grannländer så är vi rätt utelämnade redan innan, tyvärr. ("Vi är det nya Finland")

Om Sverige någonsin ska ha en chans i denna enligt mig sedan länge tabulagda tävling så måste vi rösta på den låt vi tänker "What the FUCK is this?!" om. Det får bli vårat vinnande koncept. Men häng inte läpp Svenska folket, detta kommer inte påverka våran övriga musikindustri, så stort inflytande har det inte.

Är rätt stolt över att jag lyckades vända diskussionen om hurvida Svenska folket skulle skickat Salem Al Fakir istället för Anna, till en diskussion om hockey. Förvisso kan jag hålla med lite om Salem, han har ju rätt lustigt hår och är väl i överlag sådär fantastiskt konstigt alternativ, skulle nog gå hem tok mycket. Var låten bättre än Annas? - Det låter jag vara osagt.


E
Nu får vi skämmas. Finns ju ingenting vi klarar av snart  
Alexandra
Vi tog brons i Hockey-VM alldeles nyss? ;D
I
Haha nä, vi klarade inte ens av att gå till fotbolls VM ffs! ;o
Alexandra
Fotboll är sedan länge förlegat, ungefär samtidigt som henke skippade dreadsen, hockey däremot, jag ser en ljusnande framtid! ;D
E
Inte ens i Hockey klarar vi av att ta straffar  
Alexandra
Straffar är väl knappast ett rättvist sätt att avgöra en match? SLUMPEN
E
Ja,vi få vara glad att dom hamnade på 3 plats iallafall  
Alexandra
Det däremot var inte slumpen, det var Pääjärvi ♥ (bara för att han är Timråit)


GUD

Allvarligt.. kan den person som sitter och läser min blogg bara för att misstolka och dra egna paralleller och sedan berätta sina egna paralleller och misstolkningar för Sophies pappa, börja prata med MIG eller ge fan i att läsa här eller blir jag tvungen att låsa bloggen? Hur roligt har ni det i era liv om jag får fråga? Som känner att behov av att hålla koll på mig och berätta det för honom, inte sitter mina vänner och kollar vad johan gör hela dagarna och sedan rapporterar till mig. VAD håller ni på med? VAD är det frågan om? Jag måste faktiskt börja ställa mig frågan om det är värt att skriva här när jag så fort jag skriver något negativt om någon får skit för att alla tror att det är om honom.. Kan ni inte berätta för honom om allt bra jag skriver om honom, eller om alla låttexter jag lägger ut som kommer ur låtar vi delat? Så han kan se något positivt. Fast det vet ni ingenting om iofs och ni vill mig inget väl, bara sluta.

Om jag skriver att jag ska handla vet han det genom någon, om jag skriver att Sophie ska sova någonstans så vet han det. Om jag skriver att jag ska iväg någonstans, så vet han det. Det får faktiskt vara nog, eller ska jag behöva censurera bloggen totalt för allt han inte har med att göra? Detta är ju mer än löjligt. Vad håller ni på med?


just for you.Don't wanna wait 'til you know me better
Lets just be glad for the time together
Life's such a treat and it's time you taste it
There ain't a reason on eart to waste it.


min favoritlåt med kiss är dock;
Beth.
so lovely.
minnen..


! besteste dagen

Men vilken jävulska bra dag, vad är det frågan om? vilken JÄVULSKA bra dag. Gud så glad jag blir. Elise smsade mig imorse och tyckte att jag skulle kolla om biljetterna fanns kvar till Kiss i juni, så jag kollade och det gjorde dom, sen kollade jag med emelie för hon ville ju med senaste vi pratade om det, bad henne även kolla med krille om han ville med. De skulle återkomma och så även mamma om hennes möjlighet att vara barnvakt konserthelgen. Så har jag även haft problem med barnvakt till cruisingen i helgen.. Mamma ringer och säger att hon kan vara barnvakt konserthelgen och då tänker jag att nu ringer jag Johnny om i helgen och han sa att han kunde lova att vara barnvakt utan att fråga sin kvinna. Så cruising - check. Jag smsar detta till emelie som säger: och framförallt, konsert - check. SÅ NU JÄVLAR!

Min månad ser ut som följer:
29/5 - Cruising
4/6 - Träffa Oskar i Sthlm
5/6 - Bröllop i Sthlm
11-13/6 - Sthlm
(12/6) - Kiss i Sthlm (Mustasch och Europe)
14/6 - Oskar kommer upp.
19/6 - Festas med alla de beste tjejerna! <3 (och O)


<3<34987384963859

LIVET!


nattligt.

Relationer.. om det är något jag lärt mig kring detta ämne så är det utan tvivel att man måste lyssna på varandra och då menar jag inte att höra på vad någon säger, utan att verkligen lyssna vad det de säger verkligen betyder. Tolka känslorna. Man kanske inte alltid kan hjälpa till eller säga rätt ord, men oftast räcker det att man lyssnar och bidrar med en axel. Ärlighet, ännu en viktig byggsten i det stora pyramidbygget. Om man tycker, tänker, känner på ett specifikt sätt, gå inte och håll det inom dig utan berätta, även om det kanske skadar lite just då, så kommer det att hjälpa i det stora hela. Det får mig att fundera på tidigare relationer, hade de gått att rädda om vi lyssnat, om vi berättade? Det får man aldrig veta.

Nu vet jag efter års erfarenhet att om någon behöver berätta något, så hör jag inte bara, utan jag lyssnar på vad de säger. I nöden testas vännen som man säger och då gäller det att lyssna.

För hur många gånger har vi inte berättat något för våra partners och sedan när det ska utföras så har de ingen aning om att man ska göra det, trots att man vid upprepade tillfällen berättat och de har svarat. De har bara hört vad vi sagt. Vi kvinnor är rent generellt bättre på lyssnandet, förvisso är vi betydligt bättre på att prata också, så man får anta att det går hand i hand.

Hur som haver, vårda era relationer, kärlek som vänner. Det är en svår nöt att knäcka för att få den där behövliga balansen så att alla är nöjda, men ibland räcker det med ett litet sms, ett snällt ord, ett leende, en beröring. Vad som helst för att få någon att känna sig omtyckt.

För er med dåligt minne, skriv ner vad flickvännen säger, om det verkar viktigt ;)

Godnatt

stupido.

Tack, ännu en gång blev jag påmind om varför jag inte behöver saknar dig, det känns så himla bra. Det var sista gången jag ens tänkte den tanken för ens en sekundjävel. Vad fan är det frågan om? Skaffa hjälp med humöret, vad är det där för påhopp? För ibland börjar jag verkligen att fundera. Herre min gud, dödens dödsglöm att du ska få något utöver det som är nu, kommer aldrig vända mig till dig, trodde faktiskt att vi kommit längre i våran relation än såhär. DUMBO.


för alltid.
I want to be forever young.

Hoping for the best but expecting the worst
I want to be forever young

Some are like water, some are like the heat
Some are a melody and some are the beat

So many adventures couldn't happen today
So many songs we forgot to play
So many dreams are swinging out of the blue
We let 'em come true

I want to be forever young


åsikter.

När vi talar om politik har alla olika ståndpunkter och åsikter och olika anledningar till varför vi tycker samt röstar som vi gör. Av någon anledning kommer vi alltid, alltid in på invandringsfrågan och jag vill förtydliga en sak i min åsikt, tror jag uttryck den tidigare. Jag har ingenting emot adopterade, "färgade" som är födda i landet, generellt ingenting emot "färgade" i överlag, dvs. jag är inte rasist, jag är absolut inte rasist, men jag anser att vi måste ha en begränsad invandring. Varför? Jo för att vi måste se till de som är födda här i landet först, vi måste säkra deras trygghet och framtid, jobb ger trygghet, ekonomiskt iallafall, vi måste kunna ge de som är födda i vårat land större möjlighet att få jobb och de som inte lyckas, måste vi hjälpa ekonomiskt, så de i första hand får hjälp. Jag vill ha begränsad invandring av fler anledningar, men detta är huvudanledningen. Vi ska även ha strängare invandring, de som får tillåtelse att invandra ska försöka anamma våran kultur, vårat språk och försöka lika mycket som alla andra att skaffa jobb, de ska inte få begå brott (ingen ska få det) men om de gör det, ska de omedelbart förvisas, för jo det finns statistik om att majoriteten av alla brott begås av människor av "annat ursprung". Menar då främst "små brott". Vi pratar inga bankrån här inte. Så vill jag ha det, strängare och begränsningar. Förtydligar igen; jag är inte rasist.

Tack för mig.


adjöÄVENTYR!

Ja nu ska jag åka iväg, ensam en stund, gå för mig själv, ska bli skönt, trivs i min ensamhet men att vara kring andra människor samtidigt. Inte behöver göra något som någon annan vill göra. När jag kommer hem ska jag skicka några mail till personer. Känns som att sådant är det enda jag gör.


ojoj.

Kom precis in från min springtur, eller precis.. jag har hunnit duscha också! Är i tidsplanen, ska nu torka håret och klä mig och sedan ta bilen och åka iväg på äventyr. Sprinturen gick sådär, kom hela vägen ut till sälstensstugorna (vändplanen) innan astman tog tag i mig, jag sprang dock halvvägs hem ändå, innan jag gick sista biten, den promenanden blev kanske 5 min. Hann lyssna på 5 låtar, nästa gång ska det bli 4 låtar för de där sista 5 minutrarna var den sista låten och den gick jag ju. Mätte längden på min springtur och den är bara på cirka 3 km just nu, man kan springa längre efter vändplatsen men ska försöka ta mig tillbaka helt utan att få astma först, var längesedan jag fick ansträningsastma, så vettefan vad det är frågan om, kan ju spela innebandy i 2 timmar utan vidare ansträngning och har då aldrig fått astma av det. Måste varit dåligt med syre, luktade förvisso gräs och dylikt som fan därute, men det är så fint att springa längsmed havet.


godnatt.

Jag tror att jag är en självplågare.

För jag gräver ner mig själv i saker jag vet bara skadar mig själv i slutänden, drar fram minnen, utsätter mig för saker som jag vet kommer att resultera i en hel del tankar, funderingar och således ofta tårar, läser gärna texter som jag skrivit förr i tiden, om diverse saker, som får mig att må sämre. Varför? Jag har ingen aning.
Jag önskar bara att någon skulle kunna komma och rädda mig nån dag, säga allt jag behöver höra, så jag kan släppa allt och luta mig tillbaka och känna mig totalt tillfreds med tillvaron. Jag önskar, så oerhört.

Ja, om jag bara hade svaren på mina egna tankar. Borde springa och sova mer, så jag slipper tänka så mycket, så jag kanske mår lite bättre. Kanske ska bli en sådan som tränar varje dag och äter sådär sjukt nyttigt, det vore kanske något för mig. Blir ju som ett sätt att plåga mig själv i början, istället för genom mina tankar. Tårar har jag ändå fått nog av.
"du har gråtit nog, säkert 1000 gånger,
varav 999 har varit pga mig, förlåt
"

Will You be my saviour?

.Så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig när, du stack ett hål i min själ.
Och så blev du mitt sår och jag blöder ihjäl.
Din dröm var min.

Ge oss en chans, vi är äldre nu.
Snurra min jord igen för allt vi drömde en gång.
Radion spelar vår sång.

Jag ser mig själv, varje gång jag ser dig.
Och utan ett ord..
Alla drömmar fladdrar förbi.

Alla minnen besudlar mina tankar.
Antastar och förpestar min själ.
Den är trashad, den är sargad,
men trots det, har den mycket att ge.


lost in translation

Jag grät ikväll och jag vet varför men samtidigt så har jag ingen aning, jag gråter fortfarande. Det känns som en kniv som skär upp mitt sår varje gång det precis funnit kraft att läka. Det är för mycket som jag inte kan hantera, det är för många saker jag inte kan förstå. Jag älskar, för alltid. Men det är svårt att finna styrkan i sen länge förlorade kraft tag. Jag sitter här i min ensamhet, ja, jag är ensam trots att Sophie är här. Allt jag förnimmer är tomhet och saknad och jag vet inte vart jag ska vända mig. Vem kommer attt förstå, vem kommer att hjälpa mig när jag behöver stödet som mest? Förmodligen kommer jag aldrig att förstå, aldrig kunna ta mig någonstans som inte är steg bakåt. Visst jag trivs i mitt liv, jag gillar hur mitt liv blivit, men samtidigt så saknas det så mycket. Jag saknar vin och filmkvällarna, jag saknar att stå i min säkerhet. Det blir för mycket, det är för överväldigande. Jag finner ingen reson överhuvudtaget, jag bara önskar att det tog mig i armarna och slukade mig en sista, men första gång. Aldrig igen, aldrig igen. Jag ser mig själv, varje gång jag ser dig.


I know somewhere inside
There is a special light
Still shining bright

I've searched the universe and still find myself within your eyes.

And now it seems that I
Gave up my ghost of pride
I’ll never say goodbye
Svar På Tal

Låter ju jobbigt det där..du kanske har provat många saker för att "bota" dig från mörkret, känner en som hade det likadant och hon sa att hon skulle fan bli bättre och sov därför så svart som det bara gick, efter några dagar var det lugnt! =) men kanske inget för dig!? Men annars så är ju det bästa att en bredvid sig i sängen! =)

/M

Jo alltså, jag sover ju mörkt nu för tiden, men är lite rädd men det är nog bara pga det som hänt här i stan på senaste tiden och kommer att gå över, för det blir lite lättare varje dag, dock har jag ju alltid lidit av insomnia. I mitten på Juni får jag besök och slipper då känna mig ensam och övergiven i lägenheten och då blir det betydligt lättare, det är ju även så att det är själva "resan" till sängen som är läskig, inte sovandet eller tiden det tar att somna, för då har jag ju koll på att det inte är något i rummet när jag släcker lampan :)


-

It's not like you didn't know that
I said I love you and I swear I still do
It must have been so bad
Cause living with me must have damn near killed you

This time I'm mistaken
For handing you a heart worth breakin'


I'm sick inside without a sense of feelin
And this is how you remind me
This is how you remind me
Of what I really am

And there is so much sad and empty words.

 


kris.

Ja men detta var ju roligt, någon miljonär där ute som vill gifta sig med mig? Nej men jag tycker att det är roligt att jag inte ens får ett helt studiebidrag denna månad utan bara cirka 6000, jag gillar att ligga cirka 3000 under en normal levnadsnorm och då ska vi inte snacka om Juli, för nån lön kommer jag inte få förrän i slutet på Augusti om jag nu får jobb i Juli. Grattis Alexandra, välkommen till arbetslösheten! - Tackar så mycket.

<3<359385930<<3<3<3<3


i den mörka ensamheten lurar..

Har funderat och resonerat lite kring min rädsla för mörkret som jag haft sen jag var liten, minns inte helt när jag började ha tvn på hela kvällarna tills jag somnade, minns bara att det var på Syrenvägen i mammas och pappas andra villa. Förstod inte riktigt att de tillät det, minns förvisso även att jag spolade tillbaka filmerna i smyg och såg dom om och om igen och hur rädd jag var medan de spolade tillbaka. Jag gillade verkligen inte mörkret, inte mörkret i sig givetvis, utan vad som kunde gömma sig i det.
Detta beteende fortsätta långt in i tonårssåren, det gav med sig lite i samband med min första pojkvän, men föredrog helst att åtminstone ha en lampa tänd. När detta tog slut efter 9 månader så låg jag ännu en gång ensam i min säng och hade tvn på hela nätterna, blev en hel del sex and the city avsnitt och det var väl då jag föll för serien på riktigt minns jag. Blev även en hel del andra program, så träffade jag Sophies pappa och då var första gångerna jag vågade sova utan ljud och ljus någonsin utan att känna rädsla. Det var ju riktigt bra, men varje gång jag sov ensam låg jag där med min tv. Minns innan jag träffade honom att jag fick jävla sovproblem pga detta, speciellt när jag bodde hos pappa, var så fruktansvärt rädd då, udnerlättade inte att jag bodde på nedervåningen heller. Konstaterades att jag led av insomnia. Somnade 5-6 varje morgon och gick upp 07.30 och gick raka vägen till skolan, slackade efter som fan och kom aldrig tillbaka i en normal dygnsrytm förrän Sophie föddes. Då tämde jag min rädsla på riktigt och kunde sitta i mörkret med henne helt ensam.
Sen kom den där dagen, dagen då Johan åkte på en tre månaders militär utbildning, han kom hem mycket i början men varje dag utan honom var tvn påslagen hela nätterna och därav sov jag mycket sämre och var inte alls lika utvilad. Det vart som ni förstår ännu värre den dagen allt kom fram och vi separerade. Då var jag inte bara psykiskt nedstämd, jag var även rädd för att vara ensam, jag kunde inte sova, av två anledningar och jag fick mian första typ lugnande tabletter för att kunna somna. När jag återhämtat mig psykiskt men fortfarande låg och sov med min jävla tv så kom jag en dag fram till att: NEJ detta är inte okej, och började med att stänga av ljudet och därav bara sova med ljuset från tvn och sen en dag stängde jag av den helt och det har gått jätte bra.

Men nu av någon besynnerlig anledning är rädd igen, efter att ha sovit ensam till och från sen nov 08 när jag släckar tvn och alla lampor och ska sova, får en fruktansvärd obehagskänsla, som jag inte kan förklara, jag gillar egentligen mörker i sig, man sover så bra i det, men jag blir så fruktansvärt orolig och rädd för vad som kan finnas i detta annars härliga mörker. Behöver jag säga att denna rädsla eskalerat markant sen snart två veckor tillbaka? - Nej det är nog inte nödvändigt, men det är så och jag vet åtminstone en till som känner exakt samma sak. Hon har ju dock en man som kan hjälpa henne, så jag önskar att jag hade en man här, som kunde få mig att känna mig trygg i allt detta mörker.


-


What is the meaning of "happily ever after"?


S <3

Oj och oj vilken jävla dag säger jag bara, klockan 2 åkte jag och hämtade bilen jag ska ha hela veckan, efter det hämtade jag min dotter på dagis så åkte vi hem och lagade mat och åt varpå jag tok överraskade henne genom att ta med henne in på affären för att köpa glass, hon var måttligt lycklig. Så sin sandwich åt hon i bilen ut och förbi Älandsbro där vi; hoppade studsmatta, flög drake, grävde i sand och grus, spelade basket, fotboll, kastade boll, sprang runt, kittlade, gungade, busade. Vid halv 6 åkte vi in till stan igen och träffade hennes kompis Viggo med föräldrar, vi gick gemensamt till lekparken och: gungade, cyklade, klättrade, kastade och lekte med traktorer, gungade, cyklade, gungbrädade, gungade, cyklade osv. Vi kom hem och var helt slut och tog kvällsfika innan Sophie ville gå och sova, så vi läste en och två böcker om Alfons Åberg, 4 år.

Så just nu är jag helt slut i kroppen och tittar på bakom kulliserna på Sex and the city 2. Ska därför efter denna dokumentär se första filmen och ladda inför morgondagen, då blir det picnic gånger två, först en med bara Sophie och mackor och kakor och sen en med Lantz-Frost och kyckling, potatissallad osv. Jag längtar <3

Priset till världens bästa mamma denna vecka går till... ;)

Nämen, ska aktivera barnet så mycket osm möjligt nu när jag har bil och möjlighet, alla blir glada och lyckliga och jag älskar hennes skratt så fruktansvärt mycket att jag dör en smula i kroppen.


<3

Jag har visst upplevt det största i livet.
Det vackraste som finns.
Fått skapa det finaste i världen.
Ingen sa att ovillkorlig kärlek var såhär.
Ingen viskade att nu startar livet,
allt som var innan är ingenting.
oväsentligt, ett förspel.
för livet började med dig, min finaste.
Med din mjuka hy, med ditt vackra jag.
Jag började leva med dig och för dig.
För mig var du allt och mer där till.
dina mjuka händer mot min hy
dina pussar på mina läppar.

dina armar runt min hals.
när du sa 'mamma' vände allt.
jag var det för dig,
som jag aldrig varit förut och jag lovade mig själv.
att älska dig.

nu och alltid.
Mamma sviker dig aldrig.
Jag ger dig mitt liv, i gengäld får jag;
ditt skratt, din glädje, din sorg, ditt leende.
ditt hat, din kärlek och alltid dig själv.
©Sveaalexandraigen.

Så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig när du stack ett hål i min själ.
Och så blev du mitt sår och jag blöder ihjäl.


Jag vet inte varför jag gör som jag gör alla gånger, vill egentligen inte resonera i det heller, men ibland så vill jag bara.. åååh! Dödens dödsdöd vad trött jag blir. Jag vet inte vad jag gör, jag vet inte hur jag tänker, jag vet ingenting, jag vet att det gör ont och att det känns bra. Jag vet att jag inte tänkte så mycket på det då, för det kändes inte ett dugg konstigt, det kändes.. normalt. Helt naturligt på alla sätt och vis. Det är på sitt eget vis helt obeskrivligt.

Snurra min jord igen, för allt vi drömde en gång.
Ge oss en chans, vi är äldre nu, vi kan lära av varandra.

Ibland önskar jag bara att livet hade gått en aning annorlunda, det var så himla bra, allt jag någonsin önskade mig och lite där till. Men det gick så fruktansvärt fel och jag vet inte och det gör mig förvirrad något ofantligt mycket och för en gångsskull kan jag inte riktigt sätta ord på mina tankar samt känslor. Det är som att allt försvinner in i ett stor hål med ett virrvarv av mentala dispyter. Det blir på något vis som; Ja-Nej, Nej-Ja, Ja-Nej osv. Det är som om jag inte riktigt förstår. Jag vill beröra men omvänt. Jag blir äcklad men omvänt. Jag har gråtit, jag har skrattat, jag har lyssnat och pratat. Finns ingen reson, finner bara ursäkter men det är något som gör mig osäker på allt jag gör, i varje andetag tänker jag: vad OM..


hjälp.

Nu har nedräkningen börjat, det är blotta 12 dagar kvar tills jag åker på Bröllop i Den Kungliga Hufvudstaden och därav bara 13 dagar kvar till själva bröllopet, det är speciellt på alla vis, min moster är 40 år och har varit tillsammans med denna man i 19 år, de har även två barn, på 5 respektive 3 år. Därför känns detta bröllop väldigt speciellt på alla sätt och vis. Vilket även medför att min klädångest är ungefär 5 gånger så stor. Därför ber jag er ödmjukast om hjälp. För det enda jag har bestämt är att jag ska ha svarta lite halv rockiga skor och accessoarer. Hur följer en bild på 5 klänningar jag funderar på, snälla skriv vad ni tycker.
tack så mycket.

Jag tycker att det är väldigt intressant hur värda jag och mina vänner är att hålla koll på, som om det vore någon form utav statusgrej att veta exakt vad vi gör under veckor och helger. Finner detta oerhört intressant. Har aldrig riktigt förstått vart man vill komma med detta beteende. MEN det är ju bra jävla skönt att inte behöva hålla koll själv, är ju bara att fråga någon annan vad man gjort, så vet dom det. Som privata små sekreterare, som noterar och lämnar små påminnelser.

Jag tackar ödmjukast för hjälpen och hoppas verkligen att ni fortsätter. Lättast vore det dock om ni helt enkelt bara skrev till mig vad jag gör och vad ni anser om detta, så slipper jag bemöda mig att ta mig till stan för att lyssna på dagens nyheter. Jag är ganska bekväm av mig i allmänhet, så det vore snällt.
PUSS!


humorn.

Dagens humorpris går till:

Bengt-åke Gustafsson

Han fick oerhört mycket kritik efter timeouten i semifinalen under lördagen och jag känner även personligen att det var ett felaktigt beslut ur en del aspekter. Därför var det inte bara väldigt förvånande utan även oerhört underhållande att han tog en timeout med 0.7 sekunder kvar. Mycket underhållande.
Senare i en intervju frågar dom om timeouten och han svarar: Hade vi inte tagit timouten idag, så hade vi fan inte vunnit tror jag.

Där fick iallafall jag och många andra vårat största och besteste skratt.

Måste tillägga:
Grattis till din sista medalj och tack för allt du gjort för svensk hockey.


ibland så undrar man.

Jag har två saker att ta upp, båda som kan få mig att framstå lite rasistisk.. men det må så vara för jag tycker att jag behöver dela med mig av detta.

Härnösandsgymnasium, där jag gick mina år och fortfarande går i smyg brukar i samband med val bjuda in partier till skolan för att man ska få prata med dom och få någon form utav uppfattning om vad de står för. Nåväl, inför detta val tyckte dom dock att; Nej, vi bjuder INTE in Sverigedemokraterna.
Men URSÄKTA mig? Men anser ni på erat fullaste allvar att det går att ha en demokrati i Sverige om ni inte bjuder in alla partier? Det är ju som att säga: Ni får rösta på vad ni vill, men inte SD, det går inte för sig. Vad var då Härnösandsgymnasiums motivering? Jo det ska jag berätta: Vi har muslimer och dylikt som kanske tar illa upp.

Men då undrar jag.. Är Kristdemokraterna så mycket bättre?
Skolan vill inte ha med partier att göra, som ger intryck av att inte välkomna alla religioner, visst det kanske Kristdemokraterna gör (det är jag inte insatt i) men de är ändå främst inriktade på kristendomen. Nej, säger jag bara, med irriation i rösten, antingen så kommer alla, eller så kommer inga. Skolledningen förstod att det skulle bli ett jävla liv över detta och blev då tvunga att komma på en bättre lösning på detta annars rätt lättlösta problem. Så de struntar i att ha partier i korridorerna utan bjuder istället in dom på debatt, som ska direktsändas av SVT. Well, jag kommer att vara där och jag hoppas att SD också är det.


Andra saken att ta upp: SLUTA PETA PÅ MIG!

Jag går i godan ro längs med våran hamn med musik i örat som gör mig på ofantligt bra humör inför kommande hockeymatch, som bara var 25 minuter bort. Då det helt plötsligt kommer upp en cykel bredvid mig, så jag går lite längre in på husens vägg men inser snabbt att cykeln inte cyklar förbi utan längsmed mig och helt plötsligt så petar denna för mig vilt främmande man på mig. Jag kollar på mannen med annat etniskt ursprung och ser att han säger något, så artig som jag är tar jag ur ena hörluren och säger; ursäkta?
Jag hör inte exakt vad han säger men hör "du" och "jätte fin" och drog då min egna lilla parallell till att han tycker att jag är fin, så jag säger tack och går vidare i mitt liv. Vilket han inte gjorde, så han fortsätter att cykla bredvid mig så att jag går så nära väggen som det bara går och känner mig väldigt tryckt och trängd när han frågar mig vad jag heter. Då kände jag mig rent spontant inte lika trevlig längre utan säger: "Det har du ingenting med att göra" varpå jag går över till andra sidan gatan och fortsätter lyssna på musik medan jag i ögonvrån ser att de gestikulerar. Jag tar ännu en gång ur hörluren och säger helt enkelt; "men VAD vill du mitt liv?"
Då börjar han snacka på något språk man inte ens skulle kunna förstå med en tolk på plats, än mindre mina obefintliga språkkunskaper i främmande språk. Tänker "men kom tillbaka när du kan svenska" för mig själv och går vidare i livet. Tack så mycket.

Och nej, jag är inte rasist, dock anser jag starkt att man om man är här måste lära sig språket och med viljan även, inte bara för att de i så fall måste. De ska vilja anamma våran kultur och språk, visst  får de behålla en sväng av sig själva, det säger jag ingenting om. Men bete sig och lära sig språket så man blir förstådd är för mig A och O i min egen personliga invandrar politik. Sen om det tar 6 månader eller 6 år att lära sig språket är mindre relevant, bara man verkligen vill göra det.


.

Men gräv inte ner yxan då. Var iallafall längesedan jag grävde ner min. Ha din i högsta hugg du :)

EgoooSkål!

Det bästa med sommaren är att man slipper foundation hela jävla dagarna, så nu kör jag utan, så jävla bäst så!

Nu kommer en EGOtur.. enjoy eller spy!


Du vet vad Du ska göra, snygging ;)Nu kommer roliga tjejer hit och tammefan vad det ska bli skoj!


ryssen..


Idag kom Ryssjävlavärmen till Sverige och Härnösand, på riktigt dvs, för jag har då aldrig varit så varm i hela mitt liv, eller vad fan sa vi Emelie? Jag vaknade 07 för att tvätta lite, så duktig som jag är så gick jag och gjorde just detta, spenderade några kommande timmar åt det, såklart. Nåväl, kl 12 får jag sms från besteste som frågar om vi ska äta glass på stan, eh ja naturligtvis går jag med på detta, så öppnar fönstret och sträcker ut armen, känner ingenting när jag viftar runt med armen som en annan smurf, så jag konstaterar att det är varmt ute och tar därför på mig en klänning. Trots detta otroliga initiativ av mig så tror jag att jag ska avlida och svettas ihjäl när jag beger mig mot staden. Det var iallafall en väldigt trevlig stund där och jag uppskattar varenda lilla minut med dig älskade vän. Sen var det bara att stjäla mammas bil och åka hem och ta ut sista tvätten innan jag skulle på middag/öl/chips-hockeykväll hos E. Tog en varm och härlig promenad hem runt halv 12 snåret och ja, det var fortfarande varmt, så frös inte ett dugg trots mina bara ben. Synd dock att man ska behöva vara så förjävla rädd varje gång man ska gå hem.

Jag önskar mig fler dagar som denna, imorgon blir det städning på förmiddagen så man om det blir sol kan gå ut på taket och ligga och steka en stund.

Hörde en gång ett citat, som någon sa på tvn..
"Jag älskar Sverige, för till skillnad mot många andra länder så
vänder svensken varje vår ansiktet mot solen och ler"
Söt jävla ansiktet, kan man låta bli att sakna, nej jag tror fan inte det alltså.
Dör i ögonen, oh my!
Du vet nog förövrigt varför jag inte har med hela bilden..


ingenting.

Tvättdag i det Nilssonska residentet, solen skiner till och från utomhus och jag känner att det är bra att jag är vaken denna tid trots allt. Somnade tidigt igår för första gången på länge, berodde nog på att jag tränade så att jag fick ont i huvudet och blev lite illamående. Trots det var det ändå mer eller mindre en plåga att gå upp kl 7 för att tvätta, speciellt när jag konstaterade att 12-17 var ledig, nu har jag förvisso även bokat den för att vara på den säkra sidan, kan jag softa längre mellan maskinerna även.

Känner inte för att göra något idag men ska förutom tvättandet även diska och städa lite, kanske inte är rätt dag att göra detta på då jag har hört rykten om sämre väder imorgon.. men man vet ju inte förrän man vaknar, igår sa de nämligen att det skulle regna idag och bli sol imorgon, well.. nu sägs det annat.


TRÖTTHET

Kan inte ens börjar beskriva hur ofantligt trött jag är idag, jisses amalia. Dagen började fint med utflykt till Hornöberget samt middag med och hos Emma, sen var jag bara hem och hämtade träningskläderna en snabbis innan det var dags för två timmar innebandy, någonstans under sista 30 ville jag dö, hade ont i benhinnorna, var helt slut i kroppen och kunde inte tänka, dvs mitt spela slutade fungera, men man får vara nöjd att man fick in några snygga mål och ass under tiden som hjärnkapaciteten var optimal.

Med det sagt så kommer jag inte kunna framför någon form utav intelligent text här ikväll om inte hjärnan börjar fungera med tiden, vi märker väl.


morning quotes.

"Mamma, det är sommar ute"
- Ja det är det
"Ja, för det finns blommor, men om man kliver på dom, så försvinner sommaren."
- Jasså?
"Ja.. för utan blommor är det inte sommar"
- Säger du det älskling?
"mm, jag ska berätta det på dagis nu"
- Gör så du, hjärtat.
"Mormor har lovat vi ska bada nu på sommaren"
- Ja det gjorde hon
"Aaa och nu ser jag havet, så vi ska bada"
- Ni kanske får vänta ett tag ändå
"Nää.. för det har kommit blommor! Det är sommar nu."
- Berätta det för mormor så ser vi vad hon säger.
"Ja, men berätta för fröknarna först."


beckis.

"Du sover inte direkt med regelboken under kudden"
- Jag sover inte alls.

Detta är det enda citat jag minns ur alla Beck filmer man sett genom åren. Det passar nog bra in på mig, det Gunvald säger om att inte sova alls, det har blivit ett standard svar när människor i min omgivning frågar när jag sover. Inte så smart, men det blir lätt så, alla intressanta människor verkar vara vaken nattetid, men det blir nog ändring på detta i mitten på Juni, får nämligen besök då på just nu obestämd tid. Kommer bli trevligt och oerhört intressant må jag säga, MÅ jag säga.


<3

Ronnie James Dio


"Cancer? I'm gonna rock the shit out of you anyway".
Vi önskar du hade fått göra det ett tag till.

Han föddes 1947 i Portsmouth. Han är enligt många en av de bästa sångarna genom tiderna och har figurerat i band såsom; Black Sabbath och Heaven and Hell men man förknippar honom främst som en del av bandet Rainbow och hans eget band efter sitt eget namn; Dio.

Vila nu i frid, världen kommer att sakna dig.


möhipp.

Livet går väl vidare än aning här. I helgen var jag på möhippa som tidigare nämnt, det var rätt bra för mig tror jag, väldigt trevligt och roligt också trots att alla var så mycket äldre. Min moster anlände med tåg från sthlm och fick möta en man hon aldrig träffat som skjutsade henne till några av oss (vi var redan på väg till Boda borg då) därifrån fick hon skjuts till oss på boda borg, när hon anlände var hon utklädd med en stor lockig blond peruk, hårband, en krona samt att hon hade leopardklänning, ett skärp i rött, röda strumpbyxor och höga lackstövlar. En ganska lindrig utklädnad med andra ord. Vi härjade runt där ungefär två timmar och mitt lag vann naturligtvis. De skickade mig före hela tiden för att jag är ung och smidig, så tröck jag på knapparna så de kunde gå förbi. Det var lika roligt som jag minns det, var ju 10 år sedan jag var i Torpshammar, men blev ju lite rutinerad igen när jag var med Oskar i Oxelösund efter stängning och allt. Efter detta satt vi i solen och väntade på våran buffe på restaurangen, där snackade vi massa skit bara och skrattade åt allt och ingenting. Sen åt vi alla tills vi dog i princip, herregud vad alla var mätta när tacobuffen var slukad och uppäten. Vi satt oss i bilarna igen och åkte till relaxen för att lämna saker, Jannice fick sitta kvar i bilen för det var ju hemligt vad som fanns där uppe. Därifrån begav vi oss till salsa lektionen vi skulle på och jag säger bara så här att jag nu vet varför jag sysslar med sporter och inte med dans. JAG FÖRSTOD INGENTING! Hahaha gav upp när jag insåg att jag inte hängde med i grundstegen ens. Så jag filmade och fotade istället, minst lika roligt. Sen när jag kom hem vid 23 så skulle jag gå ut, men uppstod lite komplikationer som jag inte orkar skriva om här, hann dock gå ut, nykter iallafall 2½ timme till slut. Det var roligt, blev väl bjuden på två drinkar men det gör en ju inte onykter så jag var nykter och insåg hur jävligt folk beter sig och hoppas att jag inte är likadan. Vet iofs med mig att jag inte puttar, armbågar eller trycker på andra människor, något många gör och borde få pris i "stans-största-bitch".. Hela högen med andra ord, för det är många som inte kan bete sig som normala människor.

återkommer under kvällen med några inlägg.. känner mig efter.


.

Tack och GODNATT!

tack alla på möhippan, fin dag, skriver imorgon.


.

Det var en sån där härlig röddag idag, vilket jag bland allt annat hade glömt bort så jag coh Sophie tog oss minsann till dagis imorse för att mötas av att det var stängt, så vi gick hem och sov en stund innan mamma kom, så åkte vi till henne och gjorde pannkakor och bakade bullar varpå vi tog oss ut till älandsbro där det skulle ätas mat hos hennes nya, barnet sprang runt som en jag vet inte riktigt vad och höll igång, hoppade lite studsmatta samt gungade, sen skulle vi bege oss hem, det tyckte inte barnet som var argt hela vägen hem varpå hon däckade av utmattning i soffan, så nu ligger hon här och sover. Då passade jag på att äta en bulle och prata lite med Oskar i telefon.

Vad morgondagen har att bjuda på vet man inte, men det visar sig. Känns som att det kan bli en tråkig, lång och händelselös dag. Vart är alla? Varför har ingen tid att umgås på vardagar? Har ni det där som jag saknar.. ett jobb, kanske? vem vet..


Och ÅÅÅÅÅÅH på alla, men tack och inte tack för kommentarer. puss.Utdrag ur en.. som missuppfattat. (många som gjort det, även om andra inlägg)

V om fyfan.:

Många? Det finns bevisligen två fall av mord på grund av psykisk åkomma i din stad. Jag förstår att det känns överväldigande när man lever i en mindre ort, men det är inte som att din stad har svämmat över av psykiskt sjuka mördare.


Jag har väl aldrig påstått att vi har många mord av psykstörda, jag var bara lite arg på alla som skämtar om händelsen och råkade då uttrycka mig om att jag tyckte att DE verkar lite psykstörda just nu (överdrift jag vet, men jag var just då en aning förargad) så det missuppfattade du bara eller är det jag som missuppfattar dig?tänk er.

Jag tycker att vissa människor bagatelliserar andra människors känslor.

Bara en sådan sak gör mig så oerhört besviken.

Kan ni inte relatera så kan ni inte göra det och sluta då uttala er om hur andra känner och hur de bearbetar, jag känner vänner som inte tycker att det är jobbigt att ha varit hans vän, jag känner även vänner som tycker att det är jätte jobbigt att ha varit hans vän.

Alla är vi människor och alla hanterar saker på olika sätt. Jag kan försöka förstå allas känslor istället för att förkasta dom, jag dumförklarar ingen i nuläget. Det finns mycket förvirring som inte blir bättre av att vissa dumförklarar andra.

Jag kan förstå att många tycker att det är jobbigt, visst han har dödat, men han var någon de kände, nu har de förlorat en vän, bekant, släkting.. varför? För att han inte är den personen han var och kan aldrig bli det igen. Han är förlorad, de har tappat honom. De försöker bearbeta att just han gjort något sådant. Många har svårt att relatera och jag säger inte att deras sorg är lika stor eller större, men de har också en form utav sorg. Det tycker inte jag är att förglömma. Visa respekt för era medmänniskor, vad de än genomlider just nu.
Var inte så snabba att dömma.


Så tänk efter före i en sådan här prekär situation.fyfan.

Jag känner rent spontant att det inte är okej att skämta om än.. MEN härnösand är härnösand och uppenbarligen finns det många med något psykiska problem.. när ska vi stå upp och säga - Nej.
Jag bara undrar. Jag BARA undrar.. Nä nu ska jag gå och kräkas lite igen och förundrar över hur äcklad jag känner mig över allt..


utan ord.

Så stod det klart iallafall, en person vi många haft kontakt med på ett eller annat sätt har begått ett grovt brott mot personer som många haft kontakt med på ett eller annat sätt. Han har inte bara utsatt offrena för något, han har även förmodligen dödat sin egens mammas själ. Det är så många tankar nu. Så mycket förvirring här. Att andas luften känns annorlunda, det är som att man vet att något inte stämmer. I en sådan här liten stad går nästan ingen oberörd, bortsett från ett litet unikt gäng människor som inte kan sympatisera..

Den här mannen.. vi är många som inte förstår hur detta kan hända, vi är många som står med frågor och funderingar och som väntar och förväntar oss svar, som vi kanske aldrig kommer att kunna få, men jag hoppas att de kan bringa lite klarhet i vad det var som drev just honom till att begå ett våldsbrott av sådan grov kaliber. Jag orkar inte resonera så mycket mer just nu, orkar inte tänka heller, alls, för den delen. Vi kan bara sitta här med våra funderingar om vad det är som försigår just nu och vad som hänt. Något klart svar får vi inte än. Hur mycket vi än önskar. Jag ska försöka att finna lite sömn med tiden, nu sov jag senast natten mån-tis.

Alla mina tankar går främst till Mona, det går inte ens i ens vildaste fantasi att föreställa sig hur hon mår.
Skickar även tankar till styvpappan och pappan, som nu släpps helt fria även om det inte blir en vacker värld de får möta så kanske de finner lite, en aning, gnutta lättnad att inte vara misstänkt för mord på människor de har någon form utav relation med. Vänner och anhöriga får givetvis också en tanke.Vila i frid, Ni små.
Hoppas ni har det bra med eran pappa i himlen.tack

Men nu tror jag.. vad är det som inte går in i era huvuden? Nä nu förstår jag inte.

FYFAN säger jag bara..


tankar.

Det har nog inte förbigått någon vad som inträffar i min stad och mina relationer till inblandade orkar jag inte gå in på just nu, det känns för tidigt, speciellt när de inte fastställt vad som hänt och motiv samt gärningsman/män. Vi tror vissa saker och hoppas verkligen på andra. Finns inte mer att säga egentligen. Allt känns så oerhört surrealistiskt. Detta är sådant som inte händer och för varje timme sen nyheten kom igårkväll har jag suttit här och blivit mer och mer förvirrad. Det blir mer och mer komplicerat och jag vet inte vad jag ska göra nu och vad man ska tro om något.
Så för tillfället lämnar jag detta, spekulationer är ändå ingenting som hjälper något.

21åringen förhörs just nu och vi får väl veta något, om han nu erkänner eller nekar, så fort någon går utanför förhörsrummet. Tills dess: Mona, jag tänker på dig, såsom så många andra.
Jag ser pojkar som gråter och flickor som tar dem i hand

Jag ser mannen på balkongen ta en tyst minut för sig själv

Det kan aldrig göras ogjort det där som hände ikväll


Är du en av dem som var där när det hände

Eller saknar du nån du en gång trodde du kände

Är du en av dem som gråter när ingen ser på

Är du en av dem som berörs ändå


Jag ser mig i spegeln med ögon röda av gråt

Jag tänker hur gick det till, hur bar dem sig åt


När det handlar om barn har vi rätt att ta nåns parti

Men ni vet hur det känns när röda ögon ser svart

Och jag sänder en tanke till dig som ligger sömnlös inatt


Alla som vill ta en stund att funderasmart.

Tycker att det är jävligt dåligt support nu.. vad är det med er, det är väl bara att ändra era jävla planer?
Åh jag blir så förbannad. Det är precis som om de ser mig som någon annan och nu känner jag mig som det. Finns ändå aldrig någon som lyssnar, någon som förstår. Aldrig någon som kan relatera eller hjälpa till när det verkligen behövs. Bara när det passar dom och det gör mig så oerhört förbannad. Förstår ni inte vad det är som händer? ÅÅÅÅHH! Öppna lillhjärnan och tänk en stund! TÄNK


?So what if it hurts me?

So what if I'm freaked out?

So what if this world just

throws me of the egde?

My feet runs out of ground?nu.

Kan inte sova, kan inte tänka, känner allt och ingenting, vet inte vart någonting är påväg i denna värld, ser ingenting. Det går överstyr, hur som helst, varse det är dom vi tror eller inte.
Det har gått för långt, det får inte hände, finner ingen reson, ingen anledning. Så unga liv, så oskyldigt unga liv och många som spekulerar, jag avvaktar tills imorgon, men känner hur som helst en slags nedstämdhet, för det är vidigt och det borde inte hända, det får inte hända. Det blir mer och mer för varje år och för många unga dör i denna stad, det tar aldrig slut. Man får ta dagen som den kommer och jag kommer kanske somna så jag vaknar imorgon och får någon form utav klarhet bland alla dessa spekulationer.

Något jag tycker är så jävla dumt.. se till de stora tidningarna.. expressen, dn osv, titta på deras bilder, alla regnummer är censurerade.. Allehandas bild? Nej, där ser man klart och tydligt vad det är för regnr och alla tänker samma tanke: vi kollar vem som äger bilen och ser då vem som bor där. Smart, men ändå inte.

Jag blir så trött.

Vad som än hänt, vem som än dött och vem som än sörjer. Jag tänker på er, väldigt mycket just nu. Kan inte ens tänka klart. Vi hoppas här i Härnösand, vi hoppas.


GUD

http://www.aftonbladet.se/nyheter/article7114067.ab

TRIPPELMORD i Härnösand, vad är det som händer i världen? :(

Hoppas verkligen att man inte vet vilka det är..

Tomas says:
hahaha "fin räddning"?
det såg ut som något Salo skulle kunna försöka sig på, det var bara det att han hade turen att lyckas.

"nylander har en av hockeyvärldens konstigaste klubbor, det är helt omöjligt att skjuta backhand med den"

Tomas says:
undrar hur man, som fransman, kommer på att man vill spela hockey?
vill man bara vara bäst i sitt lag, men sämst i världen?
hahahah "åååh, det är två mot två läge..."
-oooh
Alexandra says:
de borde ägna sig åt konst ist
Tomas says:
japp, elle baugetter
fotboll i viss mån, men bara om man heter till exempel thierry henry eller samir nasri
"är innebandy enklare tror du?"

Nu ska vi inte förolämpa innebandy här, nämen det går ju inte att jämföra direkt. Det är som att jämföra fotboll och tennis, man har ju helt olika utrustning. (det kanske är lite överdrivet, men ni förstår poängen)

Sverige leder förövrigt med 3-0 och jag ska nu i väntan på sista perioden passa på att lägga ut sista auktionerna på tradera, bra tid för det nu. Många som sitter och spontanshoppar på kvällen."So you think indoorshockey is easier?

You shouldn't insult the sport, it's not even comparable. It's like comparing soccer and tennis, those two sports uses totally different equipment. (maybe thats a little bit excessively, but you get my point)

Btw, Sweden is in the lead with three to nothing when the last period is coming up, and while waiting on that I'm going too try to sell som clothes on a auctionsite. I bet there is many sitting up and doing some spontanious shopping during the evenings/nights.


jag kan inte stå.vi kan lära av varandra


Jag sitter och tittar på
Sverige - Frankrike och vill egentligen bara säga att första perioden mer eller mindre har känt som Elitserien - Div 1. No offence mot någon av dessa serier, snarare mot hur landslagen spelar just nu. Frankrike, fine, förväntningarna är inte höga, men man ska inte räkna bort några, det är inte för intet Danmark slog Usa, Danmark slog Finland och Norge slog Tjeckien.. Jag är inte den som är den, jag var sjukt nervös en stund när Sverige spelade mot Norge. Men när Frankrikes spelare missar pucken både en och två gångern är de ska PASSA den så börjar man ju fundera vad de ens gör i VM. Så om inte Sverige vinner nu får jag väl äta upp mina ord och skämmas tammefan. Period 2 är igång nu.


ännu en dag.

Här i Härnösand upplever vi ännu en solig dag, tråkigt nog är jag på tok för förkyld för att känna att jag får ut något av den, hade ju även föredragit att ha ett visakort så jag kan gå och köpa mjöl, mjölk samt jäst tills senare idag, hörde nämligen rykten om att barnet ville baka bullar. Men nu har jag inte det så det blir ju fruktansvärt svårt att genomföra. Förövrigt så ska jag lägga upp några auktioner på tradera i eftermiddag, jag kommer att länka dom hit så har ni en chans att få något av allt mitt skräp, vem vet, nån kanske har mer användning för dom kläderna än mig. Jag hatar att vara förkyld, för det innebär att jag inte kan träna och det har blivit lite tränande eftersom det inte var allt för längesedan jag var sjuk senast. Börjar känna mig lite pluffsig här och det är förmodligen det sista man vill nu när sommaren börjar vara på ingång.

Fick iallafall klartecken på barnvakt inför helgens möhippa, det blir Sophies pappa, dock kom han med kravet att även få ha henne på söndag och jag sitter inte direkt en en sits där jag kan säga nej till det när pengarna för möhippan har eller ska betalas in när som helst. Det kommer iallafall att bli riktigt roligt tror jag. Ser fram emot det väldans. Det är inte varje dag man deltar i något sådant, dock kan jag inte säga vad vi ska göra än, nog för att jag betvivlar VÄLDIGT starkt att min moster läser det här, men jag vill ändock inte ta risken.

Så jag förresten att barnet somnade så fort vi kom hem igår, dvs strax efter 17 och sov till 06? Detta är ju helt otroligt.. vi hann inte ens umgås igår, bara kramas lite innan hon somnade på mig. Lilla fröken <3

Svar På Tal.

Det börjar komma fler och fler kommentarer och jag börjar känna ett ökat intresse att svara på dom så att ni vet att jag faktiskt läser dom samt är intresserad av att faktiskt besvara er. Jag vet själv hur jobbigt det kan vara att vara nyfiken och inte få några svar. Så till er som inte anger någon bloggadress eller dylikt, försöker jag att få tid att svara på samt publicera här.Anonym om .:

Vem handlar alla dessa små texter om? vi är flera som undrar.

Men vill även säga att du har en verklig begåvning när det gäller skrivandet!

Keep it up(Y)Det är lustigt detta, hur en kommentar, efter att jag haft ett samtal med halv fientligt inställd röst, kan värma så mycket. Det är egentligen inte så mycket innehållet jag brukar bli glad över utan människors välvilja och att det finns individer som tar sig tid att skriva något som faktiskt allt för många gånger gör vederbörande väldigt glad, detta är jag själv ganska dålig på men jag försöker verkligen att göra något åt det.

Angående vem alla dessa texter handlar om, så kanske man inte ska veta allt, alla gångern, det är nog bäst för alla inblandade, men ibland så känner mitt hjärta och själ så oerhört mycket och väldigt starkt och det brukar resultera i dessa små, halvt kryptiska och hemlighetsfulla inläggen. En dag så kanske jag är modig nog att berätta. Men jag kan inte lova något, tills dess, den dagen jag blir stor nog i mig själv at våga stå för allt jag verkligen känner, så får ni nöja er med att inte veta eller bli dektektiver eller möjligtvis tankeläsare och hoppas att ni ser mig på stan.

Tack för kommentaren!

 

Din dröm var min, men du stack ett hål i min själ.
."So the lion fell in love with the lamb."

- What a stupid lamb.

"What a sick, masochistic lion."


 
.Så länge hjärtat mitt slår, så minns jag dig när;

Du stack ett hål i min själ.


Och så blev du mitt sår och jag blöder ihjäl.Din dröm var min, men du stack ett hål i min själquotes.

Man ha en del konstiga kompisar trots allt.. Förvisso är det väl ingen vidare nyhet, men still.. Idag gillar jag facebook, för där upptäcker man allt sånt här. <3
Du måste ju för fan skriva att jag också var med, ta inte all cred själv din egotrippade satans avatarJÄVEL!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! ;)


HAHA du sitter ju för fan och proppar i dig godis nu din Fetajävel!! Så du är uträknad från Joggingrundan! FETTO!! :D

Haha! Att jag äter godis har fan i helvete inget att göra med joggingrundan! Jag JOGGADE för SATAN lika mycket för det.. Du kan ju FAN ta med dig ICA-Jerry nästa jävla gång om inte jag DUGER!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

MEN FÖR HELVETE!! Ica Jerry haltar ifrån dig som Ringaren i Notre Dame, FAN då hade jag sluppit att du halkat runt på Asfaltsfan som Jävla HomoBambi på Fucking jävla IS!! Toppa D!! :D

Ica-Jerry kryper baklänges snabbare än vad du springer för fan!!!!! Du är ju lika smidig som ett fucking jävla utedass i joggingspåret, man kan tro att det är bigfot som återuppstått. Och inte går det snabbt för dig heller, Ica-Jerry framstår ju som något i stil med Usain Bolt jämfört med dig!!! HA!

Google

Internet?äcklig?

Snor?

Barn?

Jesu?

Kyrka?

Påve?

Pedofil?

MJ

oskyldig?

dömd?

rättegång?

Låt den Rätte komma in?Tom Hanks?

Pengar?

Money?

Money brother?

Björnar?

djävulen?

Peter Settman?Rumpaaa?

Sean Banan?

Mörka Bollar?Snitta?

omskärelse?

Kejsarsnitt?

Snitta kejsaren?

Anna Lind?


NK?

Nils karlsson?

gaypyssling?

Jonas Gardell
<3I love you guys!


Svar På Tal.

Marcus:

Hade faktiskt skrivit mitt namn först men sen fick jag skriva om kommentaren och då glömde jag namnet! Inte meningen att vara anonym! =)

Men det är bra att du kör ditt eget race, det är ju som sagt ditt liv så..=) Om du är färdig ekonom strax så tror jag inte du kommer ha nått problem att fixa jobb...
Sommaren bruka man ju inte vilja jobba, inte jag iaf! =) så det kan ju vara en perfekt tid att fundera riktigt på vad du vill jobba med! men samtidigt så är ju sommaren bästa tiden att få in en fot på ett jobb...svårt läge! =) sen i ditt senaste inlägg låter det ju som att du trivs för bra i Härnösand för att kunna flytta! =) Hade inte heller flyttat om jag vore dig...du kommer få tid att se saker ändå!

Hade bra! /M


Ja jag tyckte allt att du verkade vara lite för trevlig för att behöva vara anonym.

Nej det kanske inte borde vara ett problem men det verkar vara det eftersom alla söker erfarenhet i mängder, så det kommer nog sluta med att jag går och städar, inge fel med det men, känns ju som att kasta en utbildning i sjön, men man får anta att det är så det är nu för tiden, allt var lättare förr då man bara behövde känna någon så var man på en arbetsplats inom en vecka i princip.
Jag hade gärna inte jobbat i sommar, men hur ska jag då betala min hyra, mat åt mitt barn samt allt annat som måste betalas? Ja jag undrar jag. Man kanske ska gifta sig rikt innan sommaren börjar?

Och ja jag börjar trivas riktigt bra igen i den här staden, men bara tack vare mina alldeles underbart fantastiska vänner och alla fina stunder vi har tillsammans. Jag vore inget utan dom.

Synd att jag inte har någon annanstans att svara än här på bloggen, men det är sånt man får ta. :)

Ha det fint!


Natriumglutamat.

Idag blev jag sjukligt sugen på strips med pommes krydda på, så det gjorde jag, när jag sedan skulle äta detta kommer jag ihåg att nej fan, det innehåller E621, det är jag ju smått allergisk mot, tänker: äh vafan, jag ska prova. Så ännu en gång har jag konstaterat att jag är allergisk mot detta natriumglutamat och det är fan lika bra ändå, så oerhört farligt ämne som det är. I många länder är detta ämne förbjudet i matvaror samt många restauranger skyltar om att de är MSG (Monosodium Glutamate) fria. Thailand har helt förbjudit detta ämne i skolmaten.

Så man kanske ska vara nöjd att man är en av dom som iallafall bara är ringa allergisk, efter de som är riktigt överkänsliga/allergiska upplever problem med magen, huvudvärk, illamående, yrsel, halsbränna. Ämnet sägs även efter stora mängder vara skadligt för foster samt ge röda utslag, astmaattacker, extrem vrede och djup depression.


.Du är min vän och vi lär oss av varann.


Men vilken färg har själen?Så snurra min jord igen,

Radion spelar vår sång.

För allt vi drömde en gång..

Allt som du gör, blir till pärlor på min panna.

Ge oss en chans vi är äldre nu.

Vilken färg har själen?


En undran;

vem som svek vem först.

Vi glömmer hela skiten, vi skulle kommit längre.

Men det räckte inte till..


Vi blev som dom andra.quote

mickee says:
Älskar dig nu
Alexandra says:
hahah vaa?
alla bara älskar mig hit och dit
mickee says:
Haha
men för du visar vad du lyssnar på
Alexandra says:
misstänkte det
har lite nostalgi musik nu dock


.

Idag är det en sån här dag:

Alexandra sover sin skönhetssömn i ett stilla hopp om att kanske bli lite vacker, så blir hon väckt av ett samtal som väcker henne något fruktansvärt. (slutar med tredje person) Så fick jag världens samtal om hur patetisk en människa kan vara och vi skrattade och frågade flera gånger om vad det var frågan om. Visst att jag är så jävla awesome (hehe) men ibland så.. ja vad säger man? Detta är iallafall verkligen intressant, lite för intressant.

Nu har jag fått ännu mer vansinnes och känner mig på rätt konstigt humör, trött, less och fullständigt neutral, ser fram emot lördag, hoppas att det blir en fin tillställning. Åh jag drömde inatt, han var så fin. Jag känner igen det, tror jag sett det förut.. Något var iallafall så jävla bekant över det hela. Det var awesome!I try to run, but you see.. I'm not that fast.

men guu.

Början av veckan handlar om att komma till ett fast beslut i en segsliten angelägenhet som vållat dig huvudbry i några veckor. Det kan handla om utbildning, studier, resor, rättvisa, eller helt enkelt hur du bäst för fram dina synpunkter. Gamla konflikter löses delvis, men det som återstår är att bli på det klara med vilka av dina idéer eller val som inte är realistiska på lång sikt och göra dig av med dem. Genom att på detta sätt förenkla ditt liv, kan du koncentrera dig på det som verkligen betyder något för din framtida utveckling. Låt andra slåss mot väderkvarnar om det roar dem.


VARFÖR stämmer alltid horoskopet så jävla sjukt bra? Man dör ju en aning i lillkroppen. Riktigt läskigt är det iallafall, jag backar och går framåt och bakåt och framåt och bakåt. "Låt andra slåss mot väderkvarnar om det roar dem" - Ja det ska jag göra, om det är så dom vill ha det, väderkvarnar verkar ju dock ganska farliga att slåss med, men det är nog det som är symboliken, antar jag. Så slåss inte!


in the light of the morning star.Jag blir rädd, det är dags att inse det nu. Dock känner jag mig smickrad, något jävulskt. Men det får vara någon måtta någonstans i lillivet känner jag rent spontant. Det är som om man inte riktigt kan bete sig och jag förstår att det är svårt och att det är unikt och speciellt, men någonstans och någon gång måste jag faktiskt säga stopp och om det inte upphör inom kort så vet jag annat som med all säkerhet kommer att upphöra, på gott och ont.
Jag vet inte ens om det är det jag vill eller inte, så skrämd är jag nu. Jag förstår ingenting, ska det vara så komplicerat? Ge mig lite andrum, jag gillar luft och att slippa känna mig klämd.

Jag lever mitt liv, jag gör allt jag kan för att det ska vara bra, jag gör allt jag kan för att Sophie ska må bra och för att alla runt omkring ska vara nöjda, den enda jag inte riktigt alltid tänker det bästa för är mig själv. Hur bra det nu är. Jag vet inte ens det. Jag känner mig lite förlorad någonstans på vägen, men ändå så glad. Det är en väldigt diffus känsla att förklara. Känner att jag vill ge allting mitt allt, men att det inte riktigt räcker.
Och my search har inte ens påbörjats, för jag ska hitta tillbaka till det där, det där som alltid gjorde mig lycklig, det där som fick mig att trivas med livet precis som det var, även fast jag inte hade något liv.

Jag mumlar förmodligen bara i nattmössan nu, så jag ber läsare ha överseende. För jag är förvirrad.

"This I love" - Minns du?
Jag tänker på dig, alldeles för mycket ibland, men det skadar ingen, allra minst mig själv. Det ger mig rätt bra perspektiv på allting och på vart jag vill komma i livet. Godnatt nu, jag hoppas att Du sover gott, som alltid förr.


håk-eye

Vinhandlaren gjorde ett hatt-trick och Sverige vann sin första match i VM. Kändes även som att Pääjärvi verkligen var värd sitt mål även om det gjordes onödiga, överflödiga kamerakoller på det. Bra jobbat grabben!
Jag har förövrigt ingenting att tillägga om något, tycker att vissa saker i livet är lite halvdana och jobbiga just nu men man antar att man bara ska köra på. Racet liksom!


Alexandra says:
nej det finns inga.. någonstans.. ska skaffa brud
Emma says:
ska du byta lag?
men NU troja
Alexandra says:
ja man har snart inge val
ibland så måste man byta lag
för att kunna avancera


quote

Tomas says:
weinhandl...vilken man!
Alexandra says:
Ja jag gillar honom
Tomas says:
who doesn't? han, harju och omark är lätt de klockrenaste vi har nu
sedinarna hade ju kunnat joina, men de är väl för tjocka och diviga för det


quotes

elise says:
HAHAHAHA
SMART TJEJ
minns att jag ramlade omkull där... VI KISSADE DÄR JU
DET MINNS JAG NU
OFFENTLIGT
HAHAHAA
ofentligt*
Bara bakom mama-huset.......
alla bilar måste ju ha sett
Alexandra says:
HAHAHHAA JAAA JUST JA
HAHAHAHAH
ja förmodligen
hahaha alltså VARFÖR?
HAHAH
du kissade ju i
en brunn
elise says:
IDIOTER

HAHAHA
IGEN?!?!
ELLER
NEJ DET HAR JAG ALDRIG GJORT
HAHAAHAHAHAHA
Alexandra says:
Hahahhahaha HAHAHHA "IGEN?"

elise says:
Nä men jag hade för mig att jag gjrot det förut.
men det har jag inte
hahahaha
varför gjorde jag det  
vi kunde knappt gå iallafall
Där på parkeringen eller vad det var
Alexandra says:
Hahahhha alltså.. vi föll MÅNGA gånger..
mÅNGA gånger
elise says:
ja vilket liv
VILKET LIV VI LEVER
Alexandra says:
jag GILLART


elise says:
Baruska eller nåt hahha
Jaså!?
Spydde du nåt
Alexandra says:
hahaha BARUSKA vare INTE   hahah jag minns det som något på V och konko
nej det gjorde jag inte
elise says:
Vokonko
hahaha
Konovo
Konjascha
Alexandra says:
varanka.. vafan vare


yey

Det är någonting som saknas, jag kan inte riktigt sätta fingret på det, men vet att det är något. Men är så sjukt nöjd med min tillvaro just nu så jag inte riktigt vet vart jag ska ta vägen någonstans, önskar att vi kunde stanna tiden här och nu och bara leva som man gör nu. Jag tror att sommaren kommer att bli så jävla bra, inga bindningar, inget som hindrar mig från att göra EXAKT vad jag vill, inget som skulle få mig att känna mig tillbakadragen, kan bara säga att den här sommaren tänker jag ösa, för det kan bli en av de sista somrarna som är på det här viset. Jag kör mitt race, nu och alltid och det är ett jävligt bra race måste jag säga, jag gillar det verkligen.Jag lever min dröm.


quote

"Du vill ju visa dina former"
- Ja men i den här så får man bara en form och den är rund och VEM FAN vill bara ha EN FORM?


.

Jag tror att jag har hittat tillbaka till känslan av att kanske ha en tillhörighet här. Efter gårdagen vet jag iallafall att jag aldrig kommer att kunna flytta, skulle inte överleva utan E&E. Det finns inte en chans på jorden. Vi cruisade igår och jag började komma ihåg vad som egentligen betyder något. Jag började minnas hur fina somrarna är här uppe och hur mycket jag älskar att vara här då. Härnösand by summer. Kommer vilja uppleva många fler somrar här, cruising, sena kvällar med att bara sitta på en kulle och dricka öl, gå ner till sälsten och belägra oss på en sten, vara med på husvagnsfester, husfester, smitingen, glass på Sundsvallstrappen. Allt härligt och underbart.

I LOVE IT. Norrland <3It's starting to creep me out.


.
I'm really thinking of you guys, cause this hurts my soul. I know you are safe and that your house did take a swim down mainstreet, though it's a shame this happening in you neighbourhood. I'm sending all my thoughts to you and hopes that the fans will dry out all the water in your house. I'm glad you are okey and that you are among the lucky ones, cause that is insane. The waterlevel has been increased with 17 meter (swedish) and thats.. I dont even got any words for this. Crazy, insane, wicked.. but those words are not even enough.

So everyone, say a prayer for those in Nashville, TN.


Svar På Tal

Ibland får jag massa fina kommentarer.. Här kommer en! (synd att du är Anonym, jag gillarej!)

Anonym om tänkte bara lite.:

Vet inte om du fick min kommentar.. Så jag skriver om den!=)
Väldigt intressant inlägg, bra skrivet! Du har ju rätt i att du är ung så du behöver väll inte skynda till nått!? Men "Eller ska man sitta här med en och samma dröm hela livet?" Vad är din dröm? Vill du verkligen uppfylla den så är jag övertygad om att du kommer göra det! Du verkar ju inte vara den som är feg för att ta chanser!? ;)Men vad vill du jobba med!? Kan nog ge dig nått tips...

Hade bra!Tack så mycket!
Nej jag är väl inte feg för att göra saker, mina vänner brukar säga att de aldrig blir förvånad över mina upptåg, jag kör mitt race brukar jag säga, är väl egentligen alltid påväg någonstans och jag trivs med det. Är en rastlös själ som gärna har saker på gång, dock kan jag trivas i ensamhet också, när det passar sig. Vad min dröm är? Ändå en bra fråga, finns så många, så många. Men vill ju verkligen ta mig härifrån, se mer av världen, finns så mycket att se, så många människor därute som jag inte ens vet finns, som jag vill träffa. Jag vill göra något vettigt av livet, det är väl ändå det vi har livet till? Min bästa vän satt en lång stund igår och retade mig över hur fort jag lessnar på saker och undrade hur det kommer att bli när jag får jobb, man kan ju inte byta varannan vecka. Nej det kan man inte, därför får man väl hitta något bra på en gång, där kom vi in på jobbaspekten och jag är ju utbildad ekonom alldeles strax så jag vill jobba inom ekonomi och marknadsföring.
Min dröm från när jag var liten var att bli jurist, men insåg snabbt att samhället är alldeles för orättvist, det känns lönlöst att sitta och bli advokat för att försvara människor som gjort fel, eller att bli åklagare och försöka sätta dit dom som gjort fel, det är ändå dömt att misslyckas eftersom vårat straffsystem i Sverige är så messed up. Nu for vi ut på havet här känner jag, för det var egentligen inte frågan.

MEN, jag vill verkligen göra något vettigt av livet, se saker och leva, känna att jag lever, mer eller mindre varenda dag! Tack för din kommentar, fortsätt kommentera, du verkar vara en trevlig själ!


tänkte bara lite.

Man får väl vela om sitt liv? Man får väl ta nya tankegångar? Andra beslut.. och skaffa nya drömmar som ersätter eller kompletterar dom man redan har? Eller ska man sitta här med en och samma dröm hela livet? Jag har alltid varit en sådan som tar allt som det kommer, men om man gör så resten av sitt liv så kommer man inte komma någonstans, för i det långa loppet krävs en del planering. När det gäller boende och hur man vill leva sitt liv, så kan man tyvärr inte bara ta sitt pick och pack och sticka och hoppas på det bästa.

Och jag lever nu, jag lever nu som aldrig förr, men snart kommer jag inte vilja ha det såhär längre, jag vet att jag är ung, men jag har min familj, jag kan inte hålla på och söka och söka och söka i flera år. Det är lättare sagt för dig, oerhört mycket lättare sagt för dig att det bara är att köra på. Du har trygghet, vad har jag? vad har jag åstadkommit i mitt liv? En sallad åstadkom jag idag, medan andra i världen utför stordåd varje dag, jag vill vara en av dom. Som gör andras vardag lättare, som förgyller andras vardag. Istället sitter jag här, ensam i min trea, inga ljud alls, vet inte vad som försigår i de andra rummen, det man inte ser vet man inte existerar. Och gör jag något vettigt? well.. jag städar ibland, pluggar ibland, träffar vänner ibland, festar ibland. Allt möjligt, men inget som kommer att vara stordåd i mitt liv i längden. Jag har inte ens ett jobb där jag kan göra rätt för mig och det kommer nog ta tid innan jag får det också. Happyface... Nåväl, härmed tar jag mig rätten att vela om mitt liv, på gott och på ont. Det hör livet till..


om och om igen.

Ibland så börjar jag fundera, varför alla vägar ska leda mig härifrån. Det är som att världen står och ropar att jag måste ta mig härifrån och börja upptäcka, börja se mig omkring, börja leva. Det blir mer och mer påtagligt för varje dag som går, hur mycket jag vill härifrån, hur mycket jag vill göra annat med livet.
Men idag, när jag gick hem i solen, på glatt humör och inandades den härliga vårluften så kände jag för en liten stund lite samhörighet med Härnösand, en gnutta, ett uns av tillhörande. Kände mig även riktigt glad och lycklig. Jag har ett flyt nu som inte går att beskriva och efter gårdagen är jag säker på att allt kommer att gå vägen någon gång inom en snar framtid. Det finns alltid folk, alltid något att finna och jag skulle aldrig tvivla och slutar aldrig att tro.

DET ÄR GALET! vad är det som försigår? Jag förstår inte, men det kändes så... jävla bra på något sätt. Spännande, något utöver det vanliga. Det är farligt, så jävla farligt. Och varför alltid sådär? Varför alltid något som får mig att längta än mer härifrån? Fick även lite livsångest.. Så jävla galet så man får ett psykbryt.Sometimes i begin to wounder, why every road leads me away from here. It's like the world is shouting at me that I've to get away and start exploring, begin to look around, start living. It gets more and more obvious with every day that passes, exactly how much I want to get away from here, how much I want to do something else with my life. But today, just this day, while walking home with the sun gently caressing my cheek and breathing this pure and lovely spring air, i suddently, for a brief moment felt some sence of belonging. I even felt glad and happy. I got some kind of prosperity that I cant even begin to describe. After last night I'm sure that everything will solve itself in a short distant. There will allways be people, there will allways be something to find and I would never doubt it and never stop believing.

It's crazy! What the fuck is going on? I cant understand, but it felt... so damn good somehow. Exciting, something beyond the usual. It's dangerous, så fucking dangerous. And why does it allways appear this way? Why is it allways something that make me yearn to get away from this place? I slightly got a feeling of agony for living aswell. So fucking crazy, that maybe I'll have break down.
Emma says:
men karlarnas fruntimmer, äre du de? :Pto you, from me.

I am leaving some thoughts to my relativs in Meridian, I hope you are doing fine after the tornado and  flood. Hope there wasn't to much damage made on your home and that you can go back to civilisation soon. I am thinking of you and feeling for you. And now in this very moment I got such a weird flashback, deja vu. It was really... something else. I like those moments and hate them at the same time. My brain thought for a breif moment that I'd allready experienced this moment, sitting here in the sun and writing about you.

I dont know if I should tell you about last night, you would probably just call me stupid or something even worse. So maybe I'll pass that story for this time and tell you about my last essay, it's really getting somewhere and I'm confident it will be done before the ens of this month. Or.. it will have to be, cause I dont want to do anything in June. I just want summer, friends and happy times.

I'm searching jobs, not really any good results in that part, but I got an interview in two weeks or so, not really looking forward to it, cause I have to travel for about 310 miles. (50 mil/500km) I hope that our "employment service" will pay for it even though it's through a Swedish Staffing Agencise. When everything comes around the employment service told me to sign up to all does agensices.

I hope it will work out fine. The sun today really got me planning for the weekend, we are having a barbecue on saturday, but I dont really know what is going to happen tomorrow, I guess time will tell, spontanious is still the best.

xoxo!


spontanious night out.

Efter att ha tränat i vad som kändes vara en evighet men som egentligen bara var 2 timmar så satt jag i godan ro, nyduschad och med handduken i håret när Ante ringer och ber mig komma till krogen, så sagt och gjort. Jag kastade av mig handduken och morgonrocken, snabbfönade håret och kastade på mig kläder sen hämtade han mig. Efter att ha haft en hel del obehagliga upplevelser så satt jag mig i baren för att beställa en drink på äckelgubbens kort. Killen som tittat på mig till och från den senaste timmen tilltalar mig, jag hörde inte riktigt vad han sa, så jag sa bara: va?
Då sa han "you speak english?" och så var resan igång. Vi snackade till och från hela kvällen och jag fick många komplimanger för min engelska, han frågade vart jag lärt mig så bra engelska.
Denna karl var från Skottland och hade den mysigaste skottska dialekten jag hört någonsin. Han åkte hem imorse men nu sitter vi och smsar lite, en riktigt trevlig människa. Som jag förhoppningsvis kommer att träffa igen snart, åh vad jag gillar nya människor! Verkligen, kontakter.

Inte nog med att han var skotte, han spelar även orgel och tjänar rätt jävla bra pengar på det, mer säger jag inte, men han reser mycket för att göra just detta i olika kyrkor osv. Doktorand i musik även, så det var ju häftigt. Snubben vi var på efterfest med (den han bodde hos) spelar också orgel och är dirigent, så när jag skulle gå så fick jag en skiva med honom och några till, jag tror att han bara dirigerade, jag sa "oh a souvenir" och fick den med orden; this one is a little bit darker, so I think you'll like it.

Ursäkta men uppfattar folk mig som lite "darker", nämen, det blir nog superbt, det var en unik och roligt samt trevlig upplevelse som jag gärna gör om. Tänkte när jag kom hem "varför kunde inte kvällen vara längre och VARFÖR gick jag inte ut och träffade folk i tisdags som jag blev tillfrågad att göra". Men nu är det över och jag hoppas på en fin vänskap framöver.

Tänker även pga detta samt för att jag tänkt det länge pga mina släktingar i USA och mina vänner lite överallt i världen börja översätta vissa av mina inlägg till engelska, så alla kan förstå.

konka..

Tänk om man haft någon att dela ekonomin med, vad allt vore simpelt, får verkligen samboångest ur många aspekter. Vill bara ha någon att bo med ibland alltså, känns verkligen som om jag får lite ångest över det, skulle verkligen vilja ha någon att luta mig mot. Men jag vet att det kommer att komma en tid för det med, men ibland så saknar jag det så oerhört mycket, trots att jag trivs oerhört bra i min ensamhet.Ge mig jobb!

Men nej jag har faktiskt accepterat att det inte finns någon i hela världen som behöver en gymnasieekonom just nu, så jag får väl jobba som städare eller dylikt, men vem klagar?

Inte jag iallafall, jag gillar att jag om en månad kommer vilja sätta mig själv i en personlig konkurs, det tycker jag verkligen om. Verkligen! Nämen, junimånad kommer lösa sig, sen ser det väldigt oklart ut, kan ju ansöka social bidrag under studieuppehåll, men då är det ju förutsatt att jag fortsätter plugga en till termin, men det tror jag inte kommer att beviljas av csn och det vill jag inte heller göra, jag vill jobba, el pronto.åh.

Men snälla.. gräv ner mig! Kan man inte snälla bara få ha det bra.. Och vart är underhållet?
Jag får panikångest jävla attacken snart.

Ska fan aldrig mer renovera en lägenhet så man säljer med vinst, det är ju galet att man inte ska kunna lägga ner pengar på att göra en lägenhet finare och fräschare utan att de ska vara parasiter och ta pengar av vinsten. Vill inte ens börja tänka på hur mycket pengar de ska ha när jag säljer denna lägenhet, men tanke på hur billig den var och hur mycket vi la ner på renovering, vill inte veta värdet på den, verkligen inte. UUUSCHA.

like baby!

Alltså rent spontant känner jag att jag frånsäger mig att vakna imorgonbitti, för jag kommer ha så sjukt jävla ont i min lilla kropp. Känner redan nu hur ofantligt mör jag är. Jag ska berätta varför.
Sov oerhört dåligt inatt vilket resulterade i att jag däckade sittandes i soffan när jag lämna Sophie, vaknade till och från men gick upp halv 11 efter att ha bestämt med Emma att träffas på stan runt 11 för att åka till Birsta, så vid halv 12 var vi där och vi gick och gick till förbannelse och kl 18.10 kom jag hem efter en väldigt påfrestande dag. Träning kl 19.. YEY, jag bytte om och min skjuts ställde in så 18.35 går jag från mig till Solen skolan, en promenad som en normal människa i vanlig takt tar på 40 minuter, jag tog mig dit till ganska exakt 19.00 när träningen började och var redan då mer än väl uppvärmd, då spelade vi till 21, på en plan som var så smal så man kunde inte skapa spelytor så det var egentligen bara att springa fram och tillbaka och dribbla runt en massa. Det var roligt och jag tackar för att jag får vara med, enda tjej.. som vanligt.
Killarnas funderande blickar när jag kom in var dock oslagbara. Så efter denna dag av rännande hit och dit och träning i två timmar så är jag så slut att jag känner hur varje rörelse tär på mig. Och det har varit för lite snack med en speciell person idag, jag saknar dig ju, knäppskalle.

Morgondagen bär på äventyr, men först sovmorgon. Tänkte träna men det blir grillning istället verkar det som. Kanske är lika bra eftersom jag antagligen inte kommer kunan röra mig alls under morgondagen.

"Men jag har stövlar, så jag kan bo i skogen"


Klart att det tär litegranna, det är som första gången ibland, fast komplicerat, ingenting är lika enkelt som det var förut, då allt var självklart och ingenting innebar funderingar. Mina tankar är ockuperade av dig, kan aldrig förklara, vet inte ens vad jag gör, önskar bara en massa, som att du vore här.
"I am afraid, what do you want from me?"

Det är lustigt med alla rykten, jag funderar på om jag ska klargöra vad det är som försigår eller inte, men förmodligen så får ni vänta ett bra tag till, men ja det kan ligga en del sanning i det. Men jag tänker inte säga något om något förrän allt är klart och fastställt, hur lång tid det nu kan ta, säkert månader iallafall..


I'll never be the same if we never meet again.


I cant help to want you more and more

Won't let you get away if we ever meet againmuuuäää

Det var fint att få höra din röst, jag glömmer hur fint den låter mellan gångerna. Vissa ord du säger får mitt hjärta att slå till, kan inte ens föreställa mig hur det skulle kännas att höra dig säga det på riktigt och se in i mina ögon.

Åh gud, just nu saknar jag dig så, fast ändå inte. Jag vet inte, jag vet ingenting. Men som tidigare nämnt, jag gillar det en aning ändå. Det är ett drömläge trots allt. Men jag tänker inte, är neutral, just nu. Vet vad jag vill och vart jag vill komma men framtiden utvisar vart man hamnar, man kan inte se in i den, inte veta vad den bär på. Men just nu känns det, bra. Väldigt bra.

Jag saknar dig.U & Me.

We can make it last.

U & Me.

Must forget the past.
your touch.
Jag skulle kunna hålla dig i timmar
känna din krop emot min, känna din beröring.
Din hand glider över min kropp så kärleksfullt.

Jag skulle kunna livnära mig på din röst

åh som änglamusik för mina öron.
Den hörs så vackert när den viskar åt mig.

Dina läppar får mig att sväva när de nuddar mina.

åh en vackrare sak än att få kyssa dem existerar ej.
De trycks mot mina så ömt.

Jag skulle kunna bo i dina ögon

de underbaraste av alla sken
De glittrar så vackert när de ser in i mina.

allt jag hör när du är borta är din sköna stämma

allt jag ser är dina vackra tindrande ögon
allt jag känner är dina läppar mot mina.

När vi ses ska jag hålla om dig i en evighet

aldrig släppa taget om min kära, aldrig låta dina
läppar glida iväg, aldrig låta dina ögon se åt ett annat håll
och aldrig aldrig låta dig vara helt tyst.

För jag dör utan din beröring,

jag svälter utan din röst,
jag torkar ut utan dina läppar,
jag fryser ihjäl utan dina ögon.

©Sveaalexandrafor you, I die.

Aldrig någonsin har jag haft så roligt med ett par andra människor, nog har jag haft många bra vänner. Men detta är något utöver allt annat. Det är en annan sorts relation, jag kan inte sätta ord på det, men jag vet att jag inte skulle orka utan er. Bara vi förstår oss på oss och aldrig har jag haft en enda tråkig stund med er, vi kanske inte ALLTID skrattar, även om det är nästintill så, men jag är ändå harmonisk i erat sällskap. Finns inte ord för er, tjejer. Inte ett enda ord i mitt vokabulär som kan beskriva känslan. Jag kan inte ens föreställa mig en vecka utan eran närhet, utan er i mitt liv. Utan att höra era ord, era röster, jag bara vet att detta är något speciellt.
Våran humor är oslagbar och ni får mig att skratta som ingen annan kan, på sätt jag inte trodde var möjliga. Ni gör mig lycklig. Och det finns aldrig något tvivel om vilka jag ska spendera min tid med.

Jag vet att jag kan komma till er med vad som helst, säga vad som helst, när som helst utan att ni dömmer på något vis, utan att något är konstigt och det är ömsesidigt. Ni vet saker om mig som jag aldrig skulle säga till någon annan. Med er vågar jag alltid vara mig själv, fullt ut.

Utan er, inget jag.

För vem kan inte gilla sådana här spaghettimorsor?Thnks fr th Mmrs

"Haaaallåååå!"
"HALLÅÅÅÅ"

Tjej säger: Men kan du bara HÅLLA käften
"HALLÅÅÅÅÅ!"
Kille på andra sidan BB: Tja!
*Bobbo tar en stol och bär den med benen uppåt*
"Nej NU JÄÄÄVLAR, det är roligt att slåss! Jag gillar det ja!.... näää"

Helt fantastiskt utgång, måste jag säga. Slutet.. njaa not so much. Och med slutet menar jag efter BigBoy och hemgången. Sen kommenterar jag inte så mycket mer. Älskar alla bilder oerhört mycket och jag älskar sällskapet, det har varit en underbar helg tack vare er. Nu laddar vi för nästa års Valborg och fortsatta traditioner.

Det var en aldrig tidigare skådad skrattfest.

Nån bild:


Vilka minnen.


Ursäkta mig, alla män som jag dissade hårt som fan igår, jag ber om ursäkt, ska försöka bete mig och dissa lite snällare nästa gång, faktiskt. Eller, kanske inte. Jag vet inte riktigt vad jag pysslade med, man börjar ju fundera.


backturn.

Ja det är ju nästan så att man måste börja fundera på vad fan det är man håller på med ibland alltså, som om det där var jätte logiskt och bra? Nej jag skulle väl inte tro det men det var skönt att inte känna för en stund. Bra att det inte finns något att fundera över, förutom mina val. Varför? Haha ja man undrar ju verkligen. Många ursäkter, många erkännanden och en hel del patetiska försök. Det är väl roligt, på många sätt och vis, men så jävla konstigt på minst lika många. Jag vet inte riktigt, vad jag gör. Hur jag gör och varför. Men en sak står klar. Jag saknar dig. JAG saknar DIG. Det ska väl inte vara så svårt att förstå.

Jag vet att det finns så mycket att hämta, om man bara vill och försöker, så mycket att ge, att erbjuda. Vi får se vart livet leder mig, men jag ser fram emot allt, livet är fantastiskt, på många sätt.

I guess this means you take back all you said before,
like how much you wanted, anyone but me.
Said you'd never come back, but here you are again.
Maybe I was stupid, for telling you goodbye.
Maybe I was wrong for, trying to pick a fight.
I know that I got issues, but you're pretty messed up to.

I really shouldn't miss you, but I can't let you go.


.

I'm only gonna break your heart.

Stop making me cry, for good and for bad.

For you could never understand.

And I'm not sure I want to either.

I will only confuse you, arouse you, break you.

For all good and for all bad...

Emelie ligger halvdäckad i soffan.. hur som haver.

vi väntade i över 30 min å att ALLA skulle hämta ut sina jackor eftersom emelies lapp försvann..

"det blir 50 kr tack"
- hahahah va?
"ja vid försvunnen lapp"
- ja det har vi inte nu, men vi kan ta ut
"nej då glömmer vi det, men om ni hittar lappen kan ni komma tillbaka med den"
- Ja men absolut!
"så säger alla"
- Well, jag har gjort så förut så rent spontant känner jag att vi gör det den här gången också
"är du spydgig eller?
- rent SPONTANT.. Nej, på vilket sätt då? Känner mig bara oerhört trevlig just nu efter 30 mins väntan.RSS 2.0