YEEY!

Det var ett himla gnäll på detta strömavbrott som drabbade hela staden under cirka 40 minuter, personligen så tyckte jag att det var rätt lustigt att ta barnvagnen på en cirka 30 min lång promenad till affären med en sedan över 12 timmar fastande mage för att köpa ett paket jäst för 2.20 kr för att sedan bli nekad att komma in överhuvudtaget.
Skrattade gick jag ut från affären och påbörjade en 15 mins promenad till nästa affär, down town. Så det gjorde jag och ringde mamma på vägen, då har de på stan också strömavbrott, så istället för att gå till affären så går jag förbi den och ner till mammas jobb där jag sitter och umgås med trevliga människor i säkerligen 30 min innan strömmen kommer tillbaka, mot allas förhoppningar med 10 min kvar till stängning, så de kom inte undan att göra kassan osv.
Jag däremot kunde gå och köpa min jäst, ta vagnen på en sista 20 minuters promenad och konstatera att jag bara hade två delar av stan kvar att gå på innan jag varit överallt idag.

Det var iallafall en bra kompensation för att inte träna innebandy idag. Plus att Sophie efter middagen och lite gnäll om att hon ville till sin farmor, däckade i soffan så jag kunde bara bära in henne till sängen. Så en läggning utan gnäll är inget att klaga över och således inte strömavbrottet heller. TACKAR! <3

Och farmor, tackar så mycket! <3

Och Du! mohahaha det är KRIG.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0