.

Det har varit en seg och konstig dag, har knappt vetat vilken dag det är.
Satt och åt glass och blev pissed när chokladen tog slut, så jag hämtade oboy och gjorde jordgubbs och vaniljdelen till chokladdelar också! Smart av mig, tyckte jag iallafall.

Tycker att det är en jävla avsaknad på människor med humor just nu, eller så är det jag som sover på fel tider? Jag vet inte, ska iallafall ta mig till stan imorgon har jag bestämt. Kanske plocka lite burkar på stan så jag får pengar? Jag och lodisarna liksom, vi passar bra ihop. Kanske ska överge min blivande man och ta en lodis istället. Känns nytt och fräscht! TOP NOTCH!

Känner att det är dags att ta tag i diskhögen som bara verkar bli större, jag bara undrar vart min betjänt tog vägen? Känns iallafall helt okej att kunna skylla berget på växlande sjukdom i över en hel vecka.

Förutom att halsen tar död på mig samt att jag känner mig som en lemur, så känns livet bra jävla fint, skulle dock väldigt gärna spelat innebandy imorgon, skit jävla innebandy. Ska börja spela i min hall tror jag!

Kanske ska ta tag i livet nu och diska lite och plocka undan de leksaker som trots min ilske städning häromdagen är kvar på ställen de inte ska ligga på. (Jag blev så pass förbannad att jag började tokstäda i vardagsrummet häromdagen, Sophie såg måttligt förvånad ut)


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0