tuuuhuuurtles!

Jag peppar för förhoppningsvis dubbel träning imorgon, det är nämligen sista med damerna, vilket är svin tråkigt men sant, sen på kvällen är det med grabbarna och jag hoppas att jag har två föräldrar som är tillgängliga för att hjälpa till imorgon! Mamma har skrivit upp sig för första passet; 17.00-18.30, hon ska då även förse barnet med mat så den biten slipper jag.. SKÖNT eftersom jag inte kan äta själv. Andra passet går av stapeln 20.30-22.00. Hoppas på en pappa utan planer då, annars ett sovande barn innan 20 så jag kan ta hit en kompis som ser till så att ingen bryter sig in och stjäl mitt barn! Det vill vi ju inte..

Och hallå? Jag undrar vart mina magrutor tog vägen.. eh ehhehee! Jag förstår inte riktigt vad som hände? Kanske slutade vara undernärd? De dyker väl upp snart igen antar jag! Förmodligen inte, det är ändå inte nå vidare fint på tjejer, men man ser att de borde vara på min mage iallafall men att de gömt sig under det ökade underhudsfettet..

KANSKE har det blivit en och annan öl för mycket, jag vet inte. Idag är magen inte så svullen, detta beror på dagens födointag som följer; fil, fil, lite ris och cola. Riset gick rätt bra faktiskt, tur att jag gjorde ris till ett halvt hockeylag, för det verkar magen inte ha något emot så nu har jag middag för resten av veckan. JIPPIE!

Nu vill jag träffa människor innan jag förgås! Var inte ens ut idag.. det känns verkligen inte som mig, har suttit i den här hålan till lägenhet (förlåt lägenheten men idag gillar jag dig inte) och känt mig som en liten loppa. Hoppas på samarbete imorgon samt dusch och inköp av kräm. KRÄM, jävla kräm.. det är som om Gud missat mig och försätter mig i dylika situationer där jag ska klara mig på enkom kräm och fil. Som om det vore så jävla bra.

Saknar; mackor, pizza, pasta, potatis, lax, fläskfile, tacopaj, rotsaksgryta, sallad(!), flingor, KAKOR, choklad, räkor, tonfisk, fetaost, vanlig ost, OST... banan, kiwi, MANGO, min köttfärssås, kycklinggratäng, Kerala Curry, ostsoppa, turtlespasta, min korvstroganoff and the list goes on and fucking on.

Jag tror inte att man uppskattar maten förrän man är utan, fan jag skulle kunna äta pölsa eller blodpudding och det skulle kännas som den bästa gourme mat jag någonsin ätit! Jag åt chokladpudding idag, det är så nära flytande föda som något gott kan komma.. offrade även min sista mjölk på detta, så nu måste jag köpa ny under morgondagen. Vi får se hur mycket träning jag orkar, men jag är ju tjurskallig något så inni helvete att jag har spelat x-antal fotbolls cuper med över 38 graders feber. Its the best way to heartfailure! <3


ett år sedan..
ja jag vet inte..
</3

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0