27 mars 2010

Jag kan inte ens börja beskriva gårdagen och kommer nog aldrig förmå mig att göra det. Det var utan tvekan den bästa kvällen på länge. HERRE MIN GE, som man så fint säger.
Efter att ha klätt på oss de finaste gala kläderna vi hade (haha) så började vi dricka lite här hemma hos mig, klockan var väl 15 vid det laget, man måste ju lugna små nerverna. Vi delade på en flaska vin och shotade lite. Strax innan 17 åkte vi till lokalen och fick instruktioner och Emelie sa hela tiden: ALLTSÅ.. VART ÄR VI? vad gör dom? är det en sekt? är det en tro? vad gör dom? VART ÄR VI?
Jag tyckte även att det var en bra ide att dricka fyra stycken välkomst drinkar.. bestående av: Sprit, sprit, sprit, grenadin, sprit och champagne. Så jag var tämligen berusad redan vid pappa och toast master Christers välkomsttal. Efter det blev det gruppfotografering och dags att gå till bords. Kan inte berätta om hela middagen men det var väldigt fint med väldigt god mat, skratt och onykterhet i överlag. Kaffet kom och precis när pappa skulle ställa sig på nån stol och dumma sig så sa Christer: Sätt dig ner Christian, du har en dotter och en son som vill tala till dig.
Pappa såg verkligen ställd ut när jag ställde mig upp och påbörjade mitt tal och jag tackar alkoholen (ja det gör jag faktiskt) för att jag inte var nervös. När mitt tal var hållet så var det min brors tal och jag kunde inte låta bli att gråta, som Emelie brukar säga: Det är ingen utgång om inte Alex börjar gråta av lycka. (hahaa, jag ÄR sentimental)
Efter detta körde festen igång på riktigt och det var nog inte en bra ide av pappa att låta oss stå i baren, aldrig känt sådan onykterhet. Och alla som ville ha 4.or fick 5-6or och alla som ville ha 6.or fick 7-8or. Hahaha bra bartenders.
Vi tog en liten sväng på krogen och sedan upp tillbaka till festen. Var ju ändå mitt emellan två krogar den höll till.

Resten av natten bestod av; dans, mass utskick av sms, köttig tonfiskmacka, nakenhet och fyllesova med besteste respektive.

Hur som haver så var det nog den trevligaste, roligaste och mest angenäma kvällen på länge.Bilder: http://alexandraNi.bilddagboken.seKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0