försök till förklaring.

Jag ska försöka förklara mitt "sjukdomstillstånd" då många frågat, ska försöka sammanfatta så kort det går, men måste dra parallell med när allt började, för över ett år sedan.

Det var någon gång för ett år sedan, i februari om jag inte minns helt fel som magen började svälla och jag började kallsvettas och kräkas efter matintag, jag trodde att det var pga all stress runt om allt som varit med seperation och att få ha haft Sophie helt ensam och allt sådant, men detta fortgick och jag gick ner mer och mer i vikt. Slutade då äta fast föda och drack proviva och annat flytande och märkte då att magen inte svällde, jag slapp kallsvettningarna och kräkningarna. Detta mådde kroppen såklart inte bra av.

Vill tillägga att mina besvär inte bara gav mig dessa smärtor, de resulterade i en och annan sjukhusvistelse, en gång skulle jag till Sundet men kollapsade i korridoren så en patient sprang in till en doktor och sa; jag tror hon här behöver hjälp, snabbt!

Då kunde jag inte, ligga, stå eller sitta utan att ha extremt ont och när ambulansen kom för att ta mig till Sundsvalls akut så behövde jag inte en, två utan tre doser morfin för att inte känna smärtan.

Under mina sjukhusbesök har jag gjort, x-antal blodprov , ultraljud i och utanpå kroppen, gravtest, klamydiatest x4, livmoderhalscancerprov, kollat om jag har magsår samt aids. Fick höra att jag hade grov urinvägsinfektion och sidkatarr.. de medicinerna hjälpte dock inte, så det var tydligen inte problemet. Åt medicin för magkatarr ett tag, då kunde jag äta en liten mängd mat, men det höll inte i längden. Så trots alla sjukhusbesök, trots alla olika läkare jag träffat, både på akuten och på vårdcentraler så kommer vi ingenstans.
Hade nästan hellre tagit att jag hade livmoderhalscancer än att inte veta.. (bara nästan, haha)
Jag vill bli frisk igen och blir förbannad att jag trots frisktillstånd i 8 månader måste gå igenom detta ännu en gång, vid samma tidpunkt på året.. är jag typ, allergisk mot februari/mars luft?
Det skulle förvisso inte förvåna mig ett dugg om det var så.
Det är ju mig det handlar om. Kände mig för svag för att träna idag, suck. Hoppas att orken finns på torsdag, var längesedan jag höll i min klubba nu..


Sensmoralen: Jag kan inte äta fast föda, då sväller magen, jag mår illa och vill och kanske även kräks.
Äter jag flytande, mår magen bra, men jag blir svag, trött och yr.


Peter Elander:
Att lyckas i OS kräver 7 till 8 års tränande under många år

”Kim (Martin) har ett bra köksbord hemma.”

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0