.

På måndag ska jag förmodligen på hockey på E.on arena..
Och oerhört oerhört otippat med min mamma(!), denna kvinna tittar inte, absolut inte på hockey, för fem öre, kan ingenting om reglerna eller någonting.
Och inte bara detta utan hennes nya karl ska även följa med, det blir första gången jag träffar honom, så detta blir ju mer än intressant.. MER än intressant, det blir oerhört, oerhört intressant.
Inte nog med att det är andra kvarten mellan Timrå och HV.. första gången jag ens ser karln?


Du är ju som du blev du med, and I like it!
I really like it alot.

För första gången på ett tag känner jag mig utsövd plus får något gjort.
Jag sov 21-23, 23-01 och 03-07.30. Så det blev lite sömn trots allt. Längtar som en gnu tills fredag, fan vad jag ska soooova! Ni kan inte ana hur mycket jag ska sova. Mamma smsade häromdagen och skrev: kan barnet sova här fre-lör?

Well ja FÖRMODLIGEN, både hon och jag vaknar av allt detta jävla hostande, hon har kommit upp minst en gång varje natt, helst i samband med att jag precis håller på att somna, så ja ursäkta men förmodligen!

Förövrigt så snöar det ute, så starten på denna dag var inte den bästa jag haft, hallå, ursäkta mig men våren? Den kommer väl den med, när den känner för det. Efter att jag lämnat Sophie på dagis imorse så gick jag och kollade tvättid och det fanns en på en gång, så nu tvättar jag, har sista maskinen av tre i nu. Så visst har man fått något gjort idag. Kanske ska städa (IGEN) och diska nu medan man är på G, kanske baka en tigerkaka och ta fram kyckling tills ikväll. och ÅÅH så jag önskar att jag fick träna ikväll, men jag har lovat att inte göra det..

Detta är antagligen det sämsta och mest osammanhängade jag skrivit i hela mitt liv, men jag orkar inte engagera mig..


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0