too fat <3

Man tycker en hel del, faktiskt. Dock tycker jag att det är stört varför BARA mina magmuskler "mellan" revbenen syns, känns ju roligt, sökte sympati och skickade bilder till Linda som inte riktigt förstod vad jag snackade om.. jag börjar ju iallafall fundera, dock har jag ett vagt minne att någon sagt till mig att de är lättast att få dom där, för där samlas det minst fett? Bah, jaaa TACK och PUSS till den som sa detta till mig, får mig inte alls att känna mig som en MIWF (Mum I Wont Fuck) ja jag myntade själv uttrycket nyss.. men sak samma, jag blir förbannad. INTE för att jag vill ha massa magmuskler, jag menar någon måtta får det vara o.O
Utan för att de syns däruppe men bara känns nedanför, TOO MUCH FAT I tell you.. kanske bäst att följa med My Man på gymmet i sommar trots allt. damn it.

- Linda -   It´s like...POFF says:
kvinna?
ge mig magmusklerna....
Alexandra says:
alltså, ja du får dom?

Säger såhär och viftar med armarna i luften som en idiot:
"There was a time when my life was full with DARKNESS, DARKNESS, DARKNESS" - Miike Snow?

Nä detta är bortom allt rimligt som finns att säga, bortom allt, allting jag kan komma på. Finns verkligen ingen logik alls what so ever. Gillar det inte så värst. Kanske blir tvångs situps snart.. gillare inte, får så ont i lillryggen min av golvet.. HÅRT ju.Dagens konstaterande: Too fat, men jag gillart!


lätt att lura, svår att bli av med
QUINNA
lätt för att sura in i det sista!
QUINNA HORA
- The kristet utseendeKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0