titta

Igår var en trevlig kväll som avslutades med pizza med min bror i min soffa, blev en lång kväll eftersom vi satt och snackade till 4 på morgonen så han sov även här i min stooora soffa. Folk tycker att detta är jätte gulligt, jag vet inte? Känns ganska naturligt på något sätt, är ju inte direkt första gången i våra liv som vi sover under samma tak, är att antaga. Vi hann snacka bra mycket skit iallafall.

Nu sover han fortfarande i soffan och han får väl fortsätta med det medan jag åker till birsta med Emelie, vi ska nämligen ut ikväll så bruden ville ha något nytt på sig. Som alla gånger vi ska ut. Haha. Så det blir en heldag med bruttan! YEEEY! <3

Det verkar vara nollgradigt ute också, hade hoppats på några plusgrader om jag ska vara helt ärlig. Men jag drog på mig kjol ändå, dock långärmat till. Ska ändå vara mestadels inomhus.

Satt igår och pratade med en väldigt gammal mamma kompis, menar då inte gammal till åldern utan till vår vänskap. Vi bestämde att vi skulle dra ihop några mammor och gå ut någon helg, kan ju bli riktigt intressant. Hon och jag var ut nån sommarkväll 2008 tror jag att det var, precis innan hon blev gravid igen. Minns att vi hade riktigt trevligt men att vi åkte hem tidigt för att krogen var så tråkig.


Och ikväll, kära Timråiter så smällere, helt enkelt. Inte för att jag tror på detta och jag är redan nöjd, men ändå!
"Titta, vilken fin jävla tjej!"
- Det är min syster..


Haha vi tycker att det är lika roligt varje gång!

Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0