Timrå - HV71 match numbero tres.

Det var med glädje jag under uppvärmningen noterade Skogs på planen, jag har saknat dig!

Om matchen slutat efter andra perioden hade ju min tippning varit rätt, men nu blev det inte så.
Vägen till andra periodens resultat kom med 3-0 i första perioden, detta är ju det svåraste resultat att hålla, enliga gamla sägningar, så när Erixon snyggt fick sätta 4-0 via köksvägen så kunde man slappna av en stund, dock bara en liter stund.
Ett tag var jag riktigt nervös, ville knappt titta, självförtroende gör mycket och Timrå tappade nästan allt när Smålänningarna reducerade, detta mål gav HV-spelarna en rejäl eneryboost och de lyckades reducera till 4-3 och därmed vinna andra perioden. Början av den perioden var dock en av de bästa andra periodsbörjan jag någonsin sett i E.on arena av hemmalaget, helt makalöst spel i offensivzon, de fick med sig näst intill alla puckar under en hel rad anfall.

Hv producerade mycket i denna andra period men tog aldrig ikapp sig helt utan Sonnenberg fick fastställa slutresultatet 6-3 i öppen kasse med 3 sekunder kvar, efter en period som varit fylld med pp i HVs favör, det spelades fem emot tre i över en minut och jag tänkte att får Jönköpingarna in pucken nu, så tar de hem hela matchen, men Timrå gjorde ett gediget arbete och skötte det riktigt fint. Motståndarlaget hade givetvis några vassa chanser så man kunde inte slappna av. Men i överlag var nog matchen Timrås, även fast de släppte en 4-0 ledning till 4-3.
Shit happens, det viktiga nu är att vi inte är nollade utan åtminstone vunnit en match. Ta en i Jerusalem nu, så ses vi på hemmaplan igen!

Fortsätter vi på det här viset och åker skridskor som vi gör och får med oss utvisningar samt har ett fortsatt fint 5-5 spel så finns det nog goda förutsättningar, synd att det är två bortamatcher nu bara, men vi har klarat HV borta förut, så varför inte igen. FORZA TIMRÅ!

Ja nu orkar jag inte skriva mer, satt dåligt, mumlade för mig själv, fick ont i ryggen och var allmänt småless på en fejkblond HVsupporter som slog och slog i gallret hela tiden så man höll på att brinna upp av irritation. Tji fick hon iallafall, inte så stöddig nu.. HMPF!


Timrå 1 - 2 HV71


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0