Timrå - HV71 match numbero quatro.

Ikväll är det gamenight och jag vet inte riktigt vad som är mest troligt;
Att Timrå lever på självförtroendet från förra matchen och vinner denna match eller
att Timrå förlorar denna och vinner nästa för att det är ett "now or never-moment".
Vi är ju bra på att vara bra när vi måste vara bra. Förvisso är vi även bra på att vara bra när vi har självförtroende, finns ju ett sista alternativ också, att vi vinner denna på självförtroende och nästa för att vi måste.
Moahaha, hur som haver så är jag glad om vi vinner en match så vi får en till match hemma och får in lite pengar till lillklubben våran.

Det känns svårt att tippa något på denna match, blir nog jämnt nere i Jerusalem, förhoppningsvis ingen sudden. Men vafan, jag vill säga 4-2 igen, bara för att jag känner på mig att det kommer bli som i måndags att Hv måste ta ut målvakten och att vi kommer göra mål i öppen kasse, ja det hade jag iallafall rätt på i förra matchen, dock inte att det skulle vara 6-3 målet. Haha. Nämen, jag vet inte. Med tanke på hur förra matchen gick kan det lika gärna bli 6-3 eller vad som helst, åt vilket håll som helst, faktiskt. Vi kan lika gärna förlora med lika mycket som vi vann med förra gången. Det känns inte helt otippat.

Det är ändå HV71 vi talar om och de har favör av hemmaplan. De är nog laddade till tusen, men något de inte har är deras energi i framgång, eftersom förra matchen blev ett nederlag för dom. Dom är ju som sagt jävligt förbannat bra när det går bra för dom, det är förvisso Timrå också, är väl enda gångerna de spelar sjukt bra förvisso.
Nä jag vet helt enkelt inte, vågar nog inte säga något resultat, kanske funderar en stund och återkommer.
Hur som helst så ses vi nog på Gennys ikväll för game! <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0