nattligt

Eftersom att mitt dygn är så ofantligt knäppt att man skulle kunna tro att jag var en fladdermus (ehehe, misstolka inte) så ställde jag mig och började diska mitt berg (ehehe misstolka inte) vid 2 tiden, nu är vi några timmar senare och jag har fyllt diskstället två gånger och har även blötlagt en hel del, så blir nog 1-1½ till ställ innan jag är klar.
TUR att jag kan skylla på all sjukdom som varit här, känns nästan som att jag vill sanera hela lägenheten efter all misär vi haft här. Men det blir nog inte så.

Har även hunnit städa lite, men bara lite.. plockat lite leksaker, vikt soffans filtar, burit in lite kläder till sovrummet och funderat på att byta gardiner, nu är jag förvisso inte heller helt säker på vart jag lagt dom andra gardinerna, men de dyker väl upp. Funderade även på att måla lite i köket, listen som fortfarande är gul efter föregående boendes jävla ide om att röka inomhus under en alldeles för lång period.
Jag säger att det var tur för föreningen att ha mig som första ägare av lägenheten, så fint som jag har gjort det. Blockerat nikotinet och allt.. ojoj.

Nä måste erkänna att jag känner mig rätt nöjd, det är verkligen en ny start, utan så många minnen, hemska som fina. Här ska jag bara skapa fina, nya minnen och glömma allt som varit, även om det stundvis är svårt

Har börjat sälja bort Sophies saker som hon inte använder, har plockat undan och hon har inte frågat om dom på flera veckor, inte ens märkt att de saknas, så då tänker jag göra mig av med dom, vet att hon ändå inte leker med det och med tanke på att man fan inte ens ser hennes golv så känns det fördelaktigt.
Jäkla barn, vad det stökas ner <3


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0