mums mage

Nu har jag varit och handlat med mamma.. mat för hela veckan.
För mig blev det;
2 liter fil
1.5 liter mjölk
2 liter proviva
1 liter kräm
1000 gr risgrynsgröt
1.5 liter juice

and there you have it, detta ska jag alltså leva på tills min mage tycker att det är dags att samarbeta igen, vi får se när det blir. Förra gången tog det väl 2 månader men jag har goda känslor inför denna, kan nog bara ta några veckor, men vi får hoppas på mindre, för pappa fyller 50 år den 26/3 och därav blir det stor partaj 27/3 där det serveras mat och dryck (betoning på dryck), sjukt bra musik får man anta och en hel del dans och skratt och trevliga konversationer. Kanske bara är jag på hela jorden som är 20 år och älskar släkt gatherings, men det må vara isåfall.

Tog precis en skål med kräm och mjölk och konstaterade att jag måste diska, men det får bli nu efter Sophies 3års koll som är kl 15.30. UNDRA hur det kommer att gå. mahahaha.. tur att hon är väluppfostrad och gör som hon blir tillsagd i väldigt, väldigt stor utsträckning.

Nu var även OS över.. så det är bara att återgå till alla tvserier man tittade på hela nätterna förut, har missat en hel del men lär hänga med ändå, är trots allt relativt fristående avsnitt. Nu började jag må lite illa, men det är bara att bita ihop och slänga sig in i bilen och åka och hämta barnet. Resten av dagen spenderas här vid datorn, samt i köket för städning efter helgens bravader och jag ska försöka lista ut vad för leksaker barnet inte ens rör denna vecka så jag kan få iväg något någon jävla gång.

So long suckers!Be yourself no matter what they say.


"Ett par studsar...2–0.
Ett par misstag...4–0.
Sedan... 6–0.
Det är då du hoppas att du spelade curling
i stället så du kunde ge upp.
"
- Teemu Selänne
(Fin-Usa matchen)Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0