mmm träning och Special K ;D
Det blev gojävla kvällsfika efter träningen och jag tror att jag kände lite mättnad.. Det är en sak med mig som är rätt knepigt, det är väldigt sällan jag känner mättnad och det beror absolut inte på att jag äter lite, jag äter så pass mycket att folk i min omgivning blir chockade när jag äter med dom. Men någon mättnad infinner sig inte, det är inte för intet de kallade mig; bottenlös, på skolan förut. Men nu vet jag ju, på ett ungefär när det räcker. När enough is enough så att säga. Jag har en stor mage helt enkelt. hahha även fast den inte ser så jätte stor ut för världen alla gånger, förutom när den sväller så jag ser gravid ut.

Det var inte bara ofantligt mycket folk på innebandyn, så många så vi fick dela tre lag, vi hade även åskadare denna gång. Ja gosse.. nu tror jag väl! Spelet gick bra, fick sjukt många assist, man får vara nöjd, något mål gick också in såklart, men folk verkar falla som käglor framför mig och sen skylla på att det är halt?
Och det är så himla fint att de blir lika förvånade varje gång jag trycker på dom när de har bollen i hörn och så vidare, det är roligt, vart mycket närkamp idag. Jag är sjukt nöjd över allas insats. Vi kanske måste korpa snart. Fick sagt till mig att jag skulle korpa sen, vet inte om de snackade innebandy eller fotboll, för får vi korpa innebandy? :S

Nä eftersom det blir lite galej imorgon så äre fan dags för mig att skruva i lite luckor kanske? Det lilla städandet som är lämnar jag tills imorgon. Kvällen nu måste koncentreras på det lilla talet, som jag börjar få sjukt mycket ångest över, förstår inte att jag gör det här. Herre min ge.

Kommentarer
Postat av: Melissa - Vincents Mamma

gu va gott det såg ut :D

2010-03-28 @ 14:29:45
URL: http://ooomelissaooo.blogg.se/

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0