men puke.

Är nog många som skulle satt sig och klagat nu, men det tänker inte jag göra, för trots att mitt barn vaknade precis när jag skulle gå och lägga mig vid 2 tiden och hade kräkts i sängen så är jag glad.
Hon hade alltså kräkts på sin kudde, så jag bytte i hennes säng och la dit en handduk och ställde fram en hink, hon ville nämligen lägga sig igen på en gång. Jag gick och la mig och låg, tyst och stilla och lyssnade på hostningarna, jag hörde att hon kräktes igen och sen blev det helt tyst. Nä ett oroligt mamma hjärta klarar inte hur mycket som helst, jag var tvungen att gå in dit och ta med henne till mitt rum för att överleva natten själv. Bäddade åt henne på min sida med handdukar och hinken. Hela natten bestod sedan av att hålla henne över hinken from time to time.

Många hade blivit galna eller åtminstone less efter 8.de gången, men efter varje kräkning, tittade hon på mig, bad mig torka henne och log sedan det mest belåtna leendet man kan le medan hon tog mina händer och la dom mot sin bröstkorg och omfamnade dom med sina händer och behöll det belåtna leendet. Hon kändes så nöjd och lycklig den stunden. Hela natten bestod av dessa små kärleksförklaringar. Vi höll handen, sa "love you" och kramades en massa, blev även en och annan puss och finare tjej får man leta efter.

Många timmar sömn blev det inte, ens om man slår ihop alla små stunder jag sov. Men imorse var jag trött som ett svin och Sophie fick titta lite på barnprogram medan jag sov en stund, jag vaknade till av att hon kröp ner bredvid mig och vi sov sött en stund, tills mormor kom med den utlovade nyponsoppan och colan som jag tidigare på morgonen ringt och beställt i all min trötthet. Tänkte att det lär krävas cola för att överleva denna dag av trötthet.

Men jag är glad, gladare än på länge. Okej dagen blev inte som jag tänkt och det blir inte morgondagen heller, kommer inte kunna ta mig ner till stan förrän på fredag, men det får så vara. Kan ju sysselsätta mig med att ringa företag som tycker att det är roligt att dra extra mycket pengar från mig denna månad samt kanske städa och diska, sådant som jag aldrig annars hade fått gjort."Den här pennan är trasig, så blir det ibland"
- SophieKommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0