men illamåendet..

Jag vet inte vad som är med mig.. på fullaste allvar, jag äter ju som sagt inte, men nu tänkte jag försöka, så jag tog fram chokladbollar, ja hör och häpna, tänkte att de kunde få smälta lite i min mun. Jag tittade på dom, länge och väl, granskade deras små kokosflingor in i minsta detalj. Tillät mig att förnimma doften av den härliga kakaon. Jag tittade på dom igen, rörde dom med blicken. Kände hur jag blev mindre och mindre sugen för varje sekund som gick, i sådan utsträckning att jag kände hur illamåendet stilla smög sig på.
Jag lyfte tallriken och ställde in dom i köket igen.

Sitter nu här, äcklad av tanken på att äta något och äcklad av tanken att jag kanske inte kommer att kunna förmå mig själv att äta något igen. Idag är ingen bra dag, idag är en dag då jag trots att jag inte ätit något utan bara drickit, så är magen svullen ändå. Förvisso tog jag några flingor i min fil, men ska det göra en sådan stor skillnad att magen sväller per omgående? Eller har jag helt enkelt blivit tjock och bara känner mig svullen? Nä jag har lite för ont i magen för det och oroa er inte, jag hör själv vad det låter som.. graviditet, well det är lika omöjligt som hur löjlig bara tanken är. Nä, fick bevis på att det inte var det förra veckan, så någon fara på det taket är det inte.

Jag mår illa! iiilla.
Även sjuuukt tråkigt att det var sista träningen idag, det gick faktiskt riktigt bra, förutom nån klantjävlaidiotgrej. Skjut på mål din dumma jävla dumskalle.. Var nog min bästa träning hittills, tror det är för att jag börja komma in i vart jag ska och när. Alla lag har ju sina sätt.


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0