losing my mind.

Jag vet att jag är störd som känner såhär.. hur jag känner får ni inte veta, men jag vet att det är stört. haha.

Sophie har mått bra idag, busat en massa men blir hemma från dagis imorgon med.
Mormor kom och hälsade på under sin lunch, hade med sig nyponsoppa åt barnet och cola åt mig, jag gillar det jag. Det uppskattas! Sophie var jätte glad över besöket och ledsen när det nämndes att hon inte skulle vara kvar så länge, men de pratade om att hon skulle komma och sova där på lördag och hon blev glad, så det verkar vara så det blir. Man har inte så mycket talan i det där som mor.. vilket är intressant! Har många mammakompisar som har samma sits, speciellt en tjej, hennes son kan bli kidnappad på fredageftermiddag och inte återlämnade förrän söndag/måndag och har hon någon talan - nej.
Varför? Jo för att barnet vill vara med sin morfar och morfarn vill vara med barnet. Varför säga nej då egentligen? När man vet att barnet får det roligare. Jag är även av den åsikten att det är jätte viktigt att barnet har en bra kontakt med far och morföräldrar, jag tycker att jag alltid hade det och det har varit jätte bra för mig.

Gör det Sophie lycklig att få sova hos sin mormor så får hon göra det. Hon pratar redan om vad hon ska packa i väskan, min lilla sockertopp! Är roligt att ha dig hemma på dagarna också, även om du hittar på en massa, massa bus!


Haha alltså fotboll.. jag gillar fotboll, har spelat sen jag var 6 år.. men titta på karlarna som springer runt på planen.. De ser ju för lustiga ut måste jag säga. De jagar en liten boll som de sparkar på. Haha <3
Dock saknar jag det som aldrig förr, speciellt när jag började få mina snygga mål uppspelade i huvudet, med volleys över målvakter och bortdribblanden av dom osv.. I miss it, I really, really do.
Innebandyn håller bara på i två veckor till.. eller ska vi säga att det är tre träningar kvar...
Sorgen!


Kommentarer

Kommentera inlägget här:

Namn:
Kom ihåg mig?

E-postadress: (publiceras ej)

URL/Bloggadress:

Kommentar:

Trackback
RSS 2.0